Arkadaşlar merhaba 7 senedir bu sitede üyeliğim bulunmak’da diğer hesabımdan sormak istemedim bu soruyu.. 18yaşımda üye olmuştum şu an 25 yaşındayım o zaman lisede mezun olmuştum burda geyik yapıyorduk arkadaşlıklar kuruyorduk derken üniversiteye gittim zaten psikolojik bazı sorunlarım vardı fakat baya iyiydim o sıra yeni şehir vs derken kendi gerçeklerimden uzaklaşıp yapmam dediğim bütün haltları yedim. Kuran’da yazan bütün günahları tektek misliyle işledim ve ben hiç öyle biri değildim. En ufağı 2 yıl kız arkadaşımla aynı evde kalmakdı gerisini siz hayal edin.. Daha sonra üniversite eğitimim bitmesine 6 ay kala sıkıntılarım biraz daha arttı okb rahatsızlığım vardı bu süreçde çok sevdiğim kız arkadışıma hiç hak etmediği şeyler söyledim çok sıkıntılı süreçler sonrası ayrıldık kendimi açamadımda sorunlarımdan bahsedemedim ve bir boşluğa düştüm bu boşlukda iyice bokunu çıkardım dedim askere gidim kafamı dağıttırım 4-5 ay önce terhis oldum geldim fakat sorunlarımı yine aşamadım. Eskiden temiz bir çocukdum herkesin takdir ettiği fakat bir yanlışdan çok büyük yanlışlar doğdu hani derler ya birkereden bişey olmaz öyle şeyler olduki geldiğim noktaya ben bile şaşırdım. Şimdi nerden toplayacağım bilmiyorum sağlık sorunu, psikolojik sorun, ekonomik sorun ve geçmişimle ilgili kendimi affedemediğim hatalarım , sözün bittiği yer burası mı oluyor? 😕
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
.,,
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler