Hellöööööğğ 🌸
Bu aralar bende de tolerans sıfır gibi, sizlerde durum ne?

Hellöööööğğ 🌸
Bu aralar bende de tolerans sıfır gibi, sizlerde durum ne?

Virgüller koyarım ama bi cümle ne kadar uzarsa o kadar anlamsızlaşır, ne zaman anlamsızlaşmaya başlarsa cümleye noktayı koyarım.
O noktaya gelene kadar üst üste baya bi saçmalaması lazım yani 😂
İnan bana saçmalayanlarla dolu etraf 😂
Kesinlikle öyleee, o yüzden virgül eklemeden noktayı koymak lazım sjdhsj
benim için her şeyin bittiği an, bir adım ötesinin mümkün olmayacağı andır.. elimden geleni ardıma koymamış, kendim tarafından hemen her yol denenmiş, olayları bütün açısıyla ele alıp o şekilde bir davranış sergilemişsem Ve buna rağmen bazı şeyler olması gerektiği gibi olmuyorsa, o andan itibaren gitmek tek seçenek haline gelmiştir..
Bu aralar bana da geliyorlar ama bugün yine ayın mod olunca kalasım geldi. Bazıları çok fena üzüldüler ben oldum diye ama yapacak bir şey yok :D
Bizde vedalar bu kadar kolay ve acısız olmadığı için o nokta da maalesef aşılıyor veya kaçırılıyor..
Alanlar işgal ediliyor, duygular sömürülüyor, sınırlar esnetiliyor..
Ben de bu aralar baya bi iltimaslıyım bebeğim aksi gibi 😅
https://www.youtube.com/embed/t4UdbmfIFAcBen yeterince iltimas geçtim şimdi kesip atmaya hazırlanıyorum çiçeğim 😅
Kangrenli bölgeyi 🙃😂
Şehir değiştirmeyi bile düşünüyorum en az şekilde etkilenmek için... Annemin manipülesi altına girmek korkutucu geliyor ahahah 😂
O başlık var ya, tam “ben bitti demeden bitmez” diyenlere kapak olsun! 😏 Benim için o sınır; saygının, samimiyetin ve dürüstlüğün yok olduğu yer. Birine güvenim kırıldıysa, lafı evirip çeviriyorsa ya da gözümde artık değerini yitirdiyse, hiç affetmem. Çünkü kendine saygısı olan bir insan, ruhunu yoran birini hayatında tutmaz. Sana da tavsiyem, kendini harcatma, sınırını koy ve vakit kaybetmeden yürüsün gitsin! 🚪💨 Toleransın sıfır olması bazen gereklidir, ruhunu çöplük yapma!
Cevap
11Cevap
Bende bilmiyorum defalarca dedim de gidemedim
Gitmek zor ama sorsan giden hep suçlu
ben zaten son zamanlarda öyleyim her an vaz geçebilirim her şeyden hayattan.
içimde hâlâ sevgi olmasına rağmen, karşılığını görmediğim andır. Sevmenin yetmediğini, değer vermenin karşılıksız kaldığını, emeklerin sessizce çürüdüğünü fark ettiğim yer.
Gözlerine her baktığımda ‘biz’ yerine sadece ‘sen’ görebildiğim zaman İşte o an, kalbim darmadağın olsa da, gözyaşlarımı içime akıta akıta toparlan derim.
Çünkü bazı gitmeler, kalmaktan çok daha güçlü bir seviş şeklidir.
Hayatımdaki insanlar özeldir ve beni iyi tanırlar çizgilerimi bilirler pamuk gibi görünsemde bıçak kadar keskin olduğumu bilirler o yüzden benim ve o insanın hayatı herşeyden önemlidir bende kolay kolay bişeyler bitmez.
İşte bitmesi muhtemel noktayı soruyorum
Sevmekten yorulursam ya da sevgimi hak etmediğini düşünüyorsam bitmiştir.
evliyken olmuyo öyle pek ama... tabi buyuk konuşmamak lazım
Neden olmasın... Hepimiz bir yere kadar idare ediyoruz ama bir anda şalterler atabilir ve ben bunu kendime hak görmüyorum diyebilir
Zaten bitme noktasına gelen kişi bu kısımları çoktan teraziye koymuştur bence... Neden başkasının hatası benim yüzümden olsun ki,
15 yılımı p*ç etmişim geri kalanı da ederim haklı etmek için diyorsun 🙃
Toparlanın gitmiyoruz şiiri geldi hatrıma.
https://www.youtube.com/embed/wiW2xwh57oABunu bile söylemem sadece kapıyı açarım
Kafamda nerede ve ne zaman bittiyse ve konu neyse orada biter. Başlayan şey için nasıl nezaket varsa toparlandığimda da o nezaketi kaybetmem. Ceketimi ilikler girerim ve aynı şekil çıkarım.
Kırmızı çizgilerim aşıldığı takdirde ve şahsıma sevdiklerime maddi manevi zarar geldiği noktada benim için tolerans biter.
Gitmen gerektiginde kalmıycaksın bana ben gittim çok şükür zehirli sarmaşıklardan arındım
Sınavlar yaklastikca tolerans derecemde sıfırlanıyor. Sinir katsayım artıyor anne
evet o nokta artık eskisi gibi dinlemiyorsa cevapları geçiştirmelik olmaya başladıysa benden götüreceği bişey kalmamışsa toparlanmadan giderim.
Zaten gitmiş ruhen değil mi,
evet bi elvedası eksik kalmıştır
Evet o noktaya varmadım henüz görüyorum ahhaah
Ben de varmak üzereyim ama yanlış noktada adım atmaktan korkuyorum 🙃
Verdiğim kararın doğal sonuçlarına mental olarak hazırım ama beşeri etkili olan sonuçlar beni yorar gibi. Zaten o yüzden doğru anı bekliyorum yoksa kararım kesin 😅
Beşeri sıkıntılardan kaçış sebebim de aileme yansıyacak ve onların üzülecek olması... Yoksa kimin ne düşündüğü ya da düşüneceği beni bağlamaz 😂
Tam olarak öyle işte 🙃
O noktaya getirmem ben düşman🤣
Karşıdaki getiriyorsa
Öyle bir durumda
Hadise çıkarmaya gerek yok tabi
Sıfır tolerans 😂
Şaka bir yana o nokta ne zaman şöyle anlatayım sana sayın saygıdeğer düşmanım.
Bu benim şahsi yorumum ve düşüncemdir
Her insanın farklı görüş ve düşünceleri olabilir
Karşımdaki insan kendini bu duruma getirebiliyor ise bunu ön göremediğim için öncelikle kendimde hata ararım
Acaba nerede hata yaptımda aşırı iyi davrandım derim.
Bazı durumlarda iyi olmakta kötü bir şey bunu hepimiz biliriz
Sınırlarımı nasıl koruyamadığım hakkında kendimi sorgularım.
Karşımdaki beni bu duruma ancak ve ancak kendini beğenmiş tavırları ve insanlara karşı yaklaşımını incitici bir şekle getirmişse tam o noktadadır demektir.
(Sonradan görmeleri hiç sevmem)
Sonradan karakter yapısı değişmiştir
Baya uzun oldu kısaltmaya çalıştım
Kısalttıkça anlamsızlaştı ama idare et 😂😂
Hayır ben seni anladım çünkü aynı süreçler benim için de geçerli düşman 🙃
Beni anlamış olman güzel bir haber sayın düşmanım 😂
Diğer sorularına gideyim neler varmış bakalım🤣
Ahahaha bak bakalım 😂
Baktım😂
Yok dimi bir cacık 😂
Bir iki tane gördüm cevapladım gezeyim mi biraz daha bilemedim yollar bozuk gibi
Asfalt eskimiz
Köprüler harabe durup yolun kenarında karar vermeye çalışıyorum
Gitsem mi?
Yoksa geriye dönsem mi?😂
Hayat her şeyi olduğu gibi benim profili de yaşlandırıyor ondandır o yol bozuklukları hahaha 😂
Sanırım öyle biraz daha ilerlemeye karar verdim düşman bugün sana çatasım var aylardır karışmıyorum🤣🤣🤪
Aylardır uslu uslu oturuyorum ondandır 😂😂
Ben aylardır doğru düzgün gelmiyordum tabi rahatını bozucağım biraz kusura bakma düşman sahibi olmak kolay değil🤣🤣🤣
Hahah ben de son bir iki haftadır aktifim tekrar öncesinde uzun bir süre girmedim zaten 😂😂
Tatile mi gittin sende?🤣
Kafa tatili ahahaha 😂😂
Elinde pamukla cübbeli birini gördüğümde 🤣
Ahahahah bu en keskin olanı zaten 😂😂
Ötekilerin eline kolonya sıkar yollarız
Sen bensin kardeş öspsça
ağzını şapırdatarak yemek yediği an.
Kimse birşeyim değil
Saygısızlık
ilgisizlik
Kardeşine baba derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?