Yaptığın şaka değil resmen düşüncesizce aptalca bir girişim. Dedem diyorsun dedem adam yaşlıdır hiç mi düşünmedin kalbine inerse. Albay diyorsun albay nedir en üst mertebedeki askerdir. Bu tarz insanların zaten zihinsel olarak rahatsızlıklara yatkınlıklari olurken adamı zıvanadan çıkartmışsın. Adama laf bulacağına vicdan azabında boğul.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bunların olacağını nereden bilebilirdim zaten vicdan azabı çekiyorum çekmediğim için söyledi ama koskoca albayın da böyle hatırlatması ve sinirimi bozuyor değil
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya ben aslında babama yapacaktım bunu babama Akat yani hiç ömrümde Savaş çatışma falan görmedi korkar diye dedeme yaptım
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç utanmıyor mu? sen şaka mısın ya utanması gereken sensin asıl. Böyle şaka mı olur. Kim bilir kaç kişi ölmüştür gözünün önünde de onlar sonuçta yabancı. Sen torunusun torunu. İnsan yakınını öyle görüp etkilenmez mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten yaptığımdan pişmanlık duyuyorum ama o koskoca albay sayısız insan öldü hiçbirinde böyle olmuyor da benim üzerime kaldı ya resmen
- Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılBu mu küçük minik şaka, resmen düşüncesizlik bu eğer ciddiysen, ben olsam ömür boyu suçluluk duygusu çekerdim sen buna minik diyebiliyorsun çok ilginç.
01 Yorumla
Soran+1 yılSuçluluk duygusu zaten yaşıyorum ama koskoca almayın da böyle tepki vermesi sinirimi bozuyor
+1 yılLan adamı öldürüyormuşsun neredeyse korkudan askeriyede gördüğü ölümle en sevdiği insanlardan birinin intihar etmiş gibi görünmesi bir mi ufak şakaymış
010 Yorumla
Soran+1 yılOf ya ben böyle olacağını nereden bileyim
- +1 yıl
Sağ duyu biraderim sen ananı veya babanı öyle görsen aynısı olmaz mıydı hayır bir de adam yaşlı hücre yenileme sınırına gelmiş
Soran+1 yılYa tamam ben de korkarım kabul ediyorum da şaka yaptım deyince bir insan laf anlar ya
- +1 yıl
ya cano gayet bilimsel yaklaşacağım belli bir yaştan sonra hücre kendini yenilemeyi yavaşlatıyor ve durduruyor bu gibi durumlarda bazı olaylar hep kafanda yeniden canlanıyor özellikle son zamanlarda yaşananlar ve beyin bunu unutturmuyor çünkü bedenin yaşamını devam ettirmesi için hep o zamanlarda gibi davranıyor bu da bir takım şeyleri hep yeniden yaşamış gibi hissetmesine sebep oluyor
Soran+1 yılEe sonuç olarak ne zaman ve nasıl düzelir
- +1 yıl
Kaç yaşında?
Soran+1 yıl69
- +1 yıl
İnsan hücreleri ortlama 70 defa yenilenir bu da insan ömrünü kısıtlar fakat büyük ihtimal 6 ay içinde düzelir son zamanlarda daha iyiye gittiğini de fark edersiniz zaten
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne teşekkürüü efenim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBende saglikciyim yaninda yüzlerce kisi oldu ama kucuk kardeşime bir sey olsa deliririm is sırasında soğukkanlı olmasan daha kotu sonuçlar dogurabilir
031 Yorumla
Soran+1 yılYa ne demek delirdim sizden her daim soğukkanlı olmanız gerekir
- +1 yıl
Sunu diyim ameliyat yapan doktor bile isterse prof olsun kendi yakinini ameliyat edemez
- +1 yıl
Duygusal yaklasir duruma cunki
Soran+1 yılDedem ne zaman düzelir
- +1 yıl
Dedenin tedaviye verdiği yanit onemli bir sey demem dogru olmaz
Soran+1 yıl6 ay 1 yıl neredeyse sadece uyku ilacı ile uyudu bağırarak kalkıyordu direkt banyoya gidiyordu bakıyordu falan şimdi ise fiziksel olarak İyi sayılır ama işte ben banyoda fazla kalınca kapıya dayanıyor banyonun kapısını açık bırakıyor girdiği zaman öyle yani
- +1 yıl
Alzheimer demans gibi hastaliklarda başlamış olabilir yaslilarda olan seyler senin olay derin bir iz bırakmış ama
Soran+1 yılHayır gelene geçene anlatıyor eve gelene intihar etti hastaneye götürdüm diyor manyak mıdır nedir millete intihar etmediğimi anlatana kadar göbeğim çatlıyor
- +1 yıl
Psikolojik travma yaratmis senin olay ve gerçek olmayan olayi gercek sanmış ve öyle sanmaya devam ediyor yaslilarda bilinç gittikçe kötüleşir seker alzheimer demans gibi hastaliklar yüzünden
Soran+1 yılEvet şekerim var
Soran+1 yılŞekeri var
- +1 yıl
Diyorum iste bilinci etkiler sekerde Yasli sonucta artık olum korkusuda vardir
Soran+1 yılOf of kaldı yani üstüme
- +1 yıl
O travmayı atlatirsa bile olum korkusunu pekistirmissin tedaviye yanit verirse iyileşebilir ama iyileşmesi dileğiyle
Soran+1 yılBen diyorum ki aynı ambiyansı tekrar hazırlasam küveti yine kırmızı su ile doldurup aynı kıyafeti giyip aynı şekilde öyle yatsam sonra dedim içeri çağırsam hele bak o gün böyle olmuştu ben sana şaka yaptım deyip ayağa kalksam düzelir mi ki
- +1 yıl
Sanmam olsaydi zaten drlari tavsiye ederdi belki daha kotulesir o aniyi tekratlatmak
Soran+1 yılEvet ben de daha kötü olmasından korkuyorum
- +1 yıl
Oyle yapacagina yasadiginiz guzel anilari anlat fotolarini göster moralini yüksek tut stres cidden sikinti boyle hastalar icin
- +1 yıl
Aklındaki soruları elimden geldiğim kadar cevaplarım ama hemşireyim dr degilim bilgin olsun tecrübelerime dayanarak konusuyorum
Soran+1 yıli sağ olasın teşekkür ederim
- +1 yıl
Aklinda soru olursa ozeldende yazabilirsin ama sana tavsiyem suçluluk duygusundan kurtul kendi psikolojinde etkilenmiş dedene destek olacağına yanlis seyler yapabilirsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Evet ailecek mahvolduk
- +1 yıl
Ondan dolayi psikolojini yuksek tutacak aktivetilere yönel ya da sevdigin ortamlarda bulun
Soran+1 yılBir de üniversiteye hazırlanıyorum düşün Bu psikolojiyle
- +1 yıl
Streslisin ama yaptığın hatadan pişmansın ve insanlar seni daha cok suçlu hissettiriyor ondan dolayi kendini iyi hissetmelisin yoksa bir olay yuzunden buyuk seyler kaybedebilirsin
- +1 yıl
Kendini suçlamayı birak olan olayi değiştiremezsin
Soran+1 yılEvet ya herkes beni suçluyor
- +1 yıl
Yaptigin olay dogru degil ama geçmişi degistiremeyiz maalesef ondan dolayi sana gelecek her eleştiriyi unut
- +1 yıl
Gecmis olsun tekrardan kendine ve dedene dikkat et
Soran+1 yıl0 her şey için teşekkürler İyi geceler
- +1 yıl
iyi geceler istedigin zaman sorabilirsin ama bir psikologa sende gozuk
Albayım ekmeğini torunun çok yedi, yemeye devam ediyor 😂😂😂😁
021 Yorumla
Soran+1 yılAlbayım falan deme şuna koskoca albay böyle mi yapar
Soran+1 yılKeşke babama yapsaydım ya bu kadar olmaz di. 🙂
Soran+1 yılGerçekten mi başka tanıdığın biri var mı böyle bir şey yaşayan onun yüzünden reşit olduğum 18 doğum günüme karakolda ifade vererek girdim
Soran+1 yılEvet ben
Soran+1 yılBak sen
Soran+1 yılRüyada o albay in beyni ile birlikte öldü
Soran+1 yıl20 yaşındayım daha Ama bu olay yüzünden en az 30 yaşıma geldim
Soran+1 yıl0 ya yatalak falan etmedim ya siz Beni öldürmeye mi çalışıyorsunuz
Soran+1 yılNasıl bir yol haritası
Soran+1 yılEvet iyi olur teşekkürler şimdi den
Soran+1 yıl🙂🙂
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTrol sormaya mı çalıştın yoksa hem suçlu hem saygısız mısın? Koskoca albay utanmıyor ne demek
05 Yorumla
Soran+1 yılYa 2 yıldır bununla uğraşıyorum zaten belki görmüşsündür diyeceğim de görmemişsin demek ki Yalın olsa insan sormaktan sıkılır ya ben de biliyorum yanlış olduğunu ama 2 yıldır düzelmedi bu adam koskoca albay kaç tane çatışmaya vuruşmaya girdi sayısız insan öldü defnetti onlar da böyle olmuyor da yani benim bu şakam da 2 yıldır böyle burnumdan geldi Yeter artık ya
- +1 yıl
Seni evden kovmadıklarına şükret. İnsan canından bir parça olanın acısına asla dayanamaz. Hele ki torun gibi tatlı bir parçaysa. Sen o adamın nasıl bir psikolojisi olduğunu bilemezsin.
Yazık gerçekten.
Soran+1 yılZaten banyoya girmedi kıyameti kopardı bir sene kendi evimizde değil onun evinde oturmak zorunda kaldık dünya para verdik gıcır gıcır banyoyu fayansları küveti yeniledik iyi kötü şimdi girip çıkıyor Ben biraz banyoda fazla kalsam kapıya dayanıyor
- +1 yıl
Oha ya zavallı adama yaşattığın travmaya bak. Ölene kadar atlatamaz asla. sen de bir ömür vicdan azabı çekersin diyeceğim ama daha adamı suçluyorsun
Soran+1 yılYa tamam herkes korkar da bu kadar abartması saçma geliyor hala o gün benim bileğimi kestiğimi beni hastaneye götürür düğüne bana kan verildiğini iddia ediyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevdiği için üzülür zaten, demek ki sevmiş seni.
013 Yorumla
Soran+1 yılTamam üzülür de böyle 2 yıldır bu kadar uzaması
Cevap sahibi+1 yılBaşına gelince anlarsın
Soran+1 yılEminim Ben bu kadar abartmazdim bunun yüzde birini bile yapmazdım tamam korkarsın bağırsın çağırsın şaka yaptım deyince kızar geçersin ya
Cevap sahibi+1 yılO adamın ölüm hissi ile seninki bir değil
Adam ölümün bayılmak olmadığını bilen birisi
Sen basit şeylerle uğraşansın
Adam inanmış, o hissi yaşamış galiba, yani zamanla sevginle unuttur
Elini falan öp
Hediyeler al
Soran+1 yılOf ya of benden başka torunu yok ki onları yanına göndersem
Cevap sahibi+1 yılAl işte sana büyük bir sebep daha
Hediyeler al
Unuttur o olayı
Soran+1 yılYa ben diyorum ki aynı ambiyansı tekrar hazırlasam hani küvetin içine su doldursam aynı şekilde küvete yatsan Dedem içeri gelse ve bak dedi böyle olmuştu ben sana şaka yaptım diye aynısını hani kalkıp göstersem düzelir mi
Cevap sahibi+1 yılŞslxlfldkf bu çamaşır suyu içen insanın çıksın diye kusmasına benzer bence, sakın yapma. Adama grizin mi var aw
Soran+1 yılOf ne bileyim ya o olay yaşandığında deden bayıldı benim kalktığını göremedi haliyle eğer bu sefer oradan kalkıp da eve şaka yaptım bak böyle dersem düzelir gibime geldi bir an
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama, doktor bilemez mi böyle düzelecek olsa. O beyinle iyi düşünebilsen zaten ilk bu olayı yapmazdın
Soran+1 yılNe bileyim yani çaresizlikten kendime göre bir şeyler düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSöylüyorum o kadar şey, okumuyor musun?
Adama iyi olduğunu hissetir
O anki kıyafetin falan olsun, bol bol gül. Hissetsin senin iyi olduğunu, yaşadığını flaan.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten Zaten 1 yıl aynı odada yattık Bir de horlamasını çektim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ufak şaka değil sevdiği insanı kaybetme korkusu çok zor geçer
022 Yorumla
Soran+1 yılAma o koskocaman bir asker
Cevap sahibi+1 yılAsker olabilir sen onun için çok değerlisin isterse seri katil olsun çok sevdiğin birini kaybedince psikolojisi bozulur
Soran+1 yılSeri katil hibahshshs 🙂 Benim de sinirlerim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılKeşke yapmasaydın böyle bir şaka
Soran+1 yılOf keşke
Cevap sahibi+1 yılAdamı kaç terörist yıkamamış sen tek atmışsın tebrik ederim seni
Soran+1 yılOf ya bizimkiler de böyle söyleyip duruyor evde
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyorlar. Büyük başarı gerçekten dağ gibi adamı çökerttin be kızım
Soran+1 yılYa defolup gider misin 😔
Cevap sahibi+1 yılBana niye böyle dedin ki üzüldüm 😔
Soran+1 yılÇünkü sen de beni üzüyorsun 😔
Soran+1 yılBen bir şey yapmadım ona basit bir şakaydı
Cevap sahibi+1 yılÜzmek için demedim ki kendimi dedenin yerine koydum kötü bişey gerçekten
Soran+1 yılKüçükken bir keresinde merdivenlerden yuvarlanmış da ondan sonra tansiyon hastası nedir Benim bu adamla bu çektiğim
Cevap sahibi+1 yılAdam seni çok seviyor valla. Senin erkek arkadaşın olacak adam yandı ben sana diyim djsjd
Soran+1 yılNiye yandı ki
Cevap sahibi+1 yılBu kadar sahiplenici bir deden varken erkek arkadaşının bir yanlışını görürse yakar o adamı
Soran+1 yılBir sağlığına kavuşsun da erkek arkadaşı sonra hallederiz
Cevap sahibi+1 yılSağlığına kavuşur inşallah ne diyim adam çok etkilenmiş demek ki
Soran+1 yılUmarım iyileşir
Cevap sahibi+1 yılUmarım, neyse iyi geceler kendine iyi bak sağlıcakla kal bidaha da böyle şakalar yapma 😄
Soran+1 yılTeşekkür ederim İyi geceler 🙂
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Düşman başına torun bu olsa gerek
068 Yorumla
Soran+1 yılOoooffg
Soran+1 yılKes şunu be bizimkiler de böyle söylüyor
Soran+1 yılÖf of
Soran+1 yılBu kadar kötü mü ya ben aslında babama yapacaktım Bu şakaya babam avukat hani dedim adam ömründe kan görmedi Savaş görmedi o yüzden korkar dedim dedeme yaptım
Soran+1 yılAma yazık değil mi bana
Soran+1 yılYyyaaaaaaAa söyleme söyle
Soran+1 yılİyileşecek bir kere tamam mı
Soran+1 yılYa sen çok vicdansız birisin biliyor musun
Soran+1 yılŞakaydı diyorum sana küçük bir şakaydı
Soran+1 yılİiiiimmmmdddddaaaaat
Soran+1 yılUyuuyo
Soran+1 yılAhshs 🙂 resmen Çin işkencesi gibi süt
Soran+1 yılGibisin
Soran+1 yılHangi konuda güldürdüm çok beğendiysen dedelerin yaşıyorsa ya da annene babana sen de aynı şakayı yapabilirsin
Soran+1 yılKoskoca albay beni ne hale düşürdü
Soran+1 yılYalan bulun albaylıgi falan inanmıyorum koskoca albay böyle kafayı sıyırır mı ya
Soran+1 yılDede sen hiç albay olmadın albay olmayı bırak asker bile olmadın sen memur emeklisi Sin de sen mi ki
Soran+1 yıl🙂🙂 Benim de sinirlerim harab oldu Ne yapayım
Soran+1 yılBir keresinde de bir arkadaşımla rica edip babam avukat ya önemli bir daha var üzerinde çalışıyordu bir arkadaşım babamı aradı müvekkilimiz vuruldu diye apar topar başka bir şehre gitmişti 🙂🙂
Soran+1 yılO kadar kötü mü ya
Soran+1 yılHayatlarını renklendiri yorum daha ne istiyorlar
Soran+1 yılOna genellikle mutfakta iş yaparken arkasından sessizce yaklaşıp bbbooomm diyorum yalnız bir keresinde tencerenin içine çatapat koymuştum yemeği ısıtmak için tencerenin altını yaktım Bir süre sonra tencere patladı onun da ödü koptu
Soran+1 yılKolonya gibi yazmışsın aklıma ne geldi sana bir keresinde teyzemin gülü vardı misafirler gelecekti hani kolonyada atıyorlar Ya ben kolonyanın tıpasını çıkardım üzerine hafifçe koydum teyzem de kolonya dağıtıyor o topa birden çıktı bütün kolonya gelen misafirin üzerine döküldü 🙂
Soran+1 yılAy ne yapayım ya insanlar çok sıkıcı biraz şaka iyidir
Soran+1 yılKarakollara kadar gidip ifade verdim Bu Genç yaşımda daha ne yapayım
Soran+1 yılYok Bir de içeri alsalardı
Soran+1 yılZalimmmmm
Soran+1 yılKeşke senin etrafında olsaydım da sana da muhteşem şakalarımdan birini yapsaydım
Soran+1 yılEvet biliyor musun en büyük hayalim hani filmlerde oluyor ya Bir tane sahte bomba bulacaksın saat takacaksın evin altına koyacaksın saatli bomba diye 🙂
Soran+1 yılVallahi Dedem de kafayı yedi artık kaybedecek bir şeyim de yok
Soran+1 yılNereden bildin tam öyle yapıyor geçen günkü bir arkadaşımda kalacağım kızı tembih ediyor banyoda çok uzun kalırsa gir bak diyor ya
Soran+1 yılYa beni herkese rezil ediyor daha ne yapsın
Soran+1 yılHadi oradan sensiz rezil
Soran+1 yılNiye bak rahmetli anneannem hiçbir şey yapmadım çünkü ben 4 yaşındayken ölmüş
Soran+1 yılAnneannem demişim pardon babaannem
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen slak mısın
01 Yorumla
Soran+1 yılSalak arıyorsan aynaya bak
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım