arkadaşlar birkaç gün sonra en yakın kız arkadaşımın doğum günü. Ve maalesef real değil sanal arkadaşım.. onu ekrarn başında duygulandıracak bir doğum günü mesajı göndermek istiyorum. Doğum günü mesajı yazmakta cidden berbatım. Yardımcı olup uzun ve anlamlı, kendi cümleleriniz ile bir doğum günü mesajı yazarsanız sevinirim <3
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sana seni çok seviyorum desem de bunu kelimelere yaymak gerekince biraz zor oluyor sanırım. Sonuçta her anlamda da seni seviyorum iki kelime olsa da anlamı kelimelere sığmayacak kadar fazladır. sanal ortamın benim gerçek hayatıma kazandırdığı tek artı yönsün sen. Her sorunlu anımda yanımda olup, dengesizliklerime katlandığın içinse ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm kalbim ve gönlümle söylüyorum ki umarım yeni yaşın senin için hayatındaki en güzel en mükemmel şeylerin başlangıcı olur. Bundan sonraki her yılın aynı güçlü duruşun kadar sağlam, kalbin kadar temiz geçer. Çünkü tanıdığım tamamen mutlu olmayı hak eden en önemli insanlardan birisin sen benim için.
Açıkçası ne yazsam, hangi süslü kelimeleri kullansam senin kadar güzel durmayacak. Doğum günün kutlu olsun, her gün doğduğun gün kadar güzel olsun. İyi ki varsın ♡
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
Lan onceden birine yazdigim d. gunu mesajindan kopya cektim biraz altta garip seyler cıkmış f*ck
Army yazan çanta
Kankaaaa Kwjzjwbdhehdhajwhzhshhd
Dklskdşajdkwksmsks
Ha ha ha çok komik knk bir daha olmasın
Ayrıca bir dahakine soruyu dikkatli okuyup cevap ver <3
Kore dizisi cd seti
Biraz aklın olsa keşke kardeşim. Ne yaptın ya Allah akıl dağıtırken şemsiye mi tuttun? Yazık cidden. Ailene acıyorum
Bts konser bileti
Noldu ya ben bir laf sokunca tutuştun?
Noodle
Anan
Kpop posteri
Tm
Napim
@Lencea KAJDJWJDHEHDHAUSHZHWHD KANKA OF ZJAJDJEHDJEHRHD
V ile hayal et +18 kitabı da fena olmaz bak
Arkadaşın fotosunu korelilerin yanına shopla slayt hazırla
Kız öldü akqjdhshejxjs soruyu atacağına pişman oldu
@buzlusuu puajhajqsjhqsjhwjajwhajwna onu unuttuydum bak
Ya canım çok sağol mk evladı
Army popsocket tiktok çekerken lazım olur o da olabilir
@buzlusuu ölmek :D canım arkadaşın ona söylediğim laflardan sonra mal mal saçmalayarak kendisini bir bok sanıyor
Tm knk şimdi de gizlice babandan aldığın telefonu yerine bırak evladım kızıcak sonra baban
Kanka ama popsocket ve v ile hayal et +18 kitabi iyi fikir kabul et @CarolineBagwel
Kapalılara Sümeyye diye hitap eden birisini asla ciddiye almayacağım, yaptığın mallığın farkına var. Daha da fazla boş yapma burda ig sal
@Lencea ooo ig sal dediiii
@buzlusuu Armyleri üstüme salcak glb
Allah bi sümeyyelerden bi army lincinden korusun dur ama ikiside aynıydı dimi? Akqjdjejfhsjdjejdjhd @Lencea
Hyr canım kardeşim korkma ig sal kadın gibi şu mallığını halledelim
@buzlusuu anlamadım yani neden ig ver diyince bu kadar tutuştunuz? Doğru düzgün 9 yaşında veletleriz de ailemiz ig hesabı açmamıza izin vermiyorlar desenize
Hyr çok korkuyorum olmaz döver beni sümeyyeler
Tutuştuk bizi tiktoka atarsınız
Tm kardeşim sıkma canını anladım sen baya malsın
Kardeşim falan ayıp oluyo he sümmeye kardeştense ölmeyi yeğlerim
Bende yanlışlıkla armi olurum diye korkuyorum ondan acamiyorum insta sorry
Allah gösyermes
Göstermesin
Tövbe harbiden korktum
Ulan pp'nda filtreden yüzün gözükmüyor ya bence hiç konuşma özgüvensiz velet
Dediği laflara yetişemediği için dış görünüşe sallamak tam sümmeyye hareketi congrats girl 🤜🤛
@buzlusuu benim yaptığım ve sizin az önce yaptıklarınız aynı. Ne eksik ne fazla. O yüzden ağlamayın
@buzlusuu yaptığınız insan dışı hareketler ve zorbalığa giriyor bilmem anlatabiliyor muyum xd
Lan sümeyye allahtan korecan değilim de koreli erkekle evlenme hayali kurup onlarıp fotolarını kullanmıyorum
Bunu nerden çıkardın ya hangi hakla ya da elindeki kanıtla bunu söylüyorsun?
@buzlusuu görll boşver pisliğinde boğulsun 50 yaşında bi adamla evlendirirler muhtemelen ilerde onunla da kore dizisi çekersiniz sümeyyecim
Ben en azından yüzümü saklayacak kadar özgüvensiz değilim knk
Bekle senin için filtresiz foto koycam
Tm okulun popi, kendisini bir bok sanan ve okulun popi çocuğu berkcanı etkilemeye çalışan canım keko kızı xd
@Lencea kanka tamam ya biz de uzattık bırakalım da tadında kalsın bir süre sonra espriden bullyliğe kaçıyor
@buzlusuu ha işte durduk yere kavgayı başlatan da uzatan da sizsiniz Allah'ın veletleri
Knk ig sal deyince tutuşmayın o zmn. İg isteyince mal mal geveleyen sizi ciddiye alasım gelmiyor
La havle la havleee
Ok
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!