Bugün babalar günü ve 7 sene önce babamı kaybettim ve bazı insanların dedikleri benim canımı sıkıyor biraz uzun bir yazı olucak?

Bir keresinde bir arkadaşım babasını kaybetmişti ve bana sana baban öldüğünde çok acımıştım dedi bu sözünü unutamam mesela geçenlerde de kuzenim yani teyzemin kızı teyzemle konuşmuş benim kazandığım univeristeden bölümümden konuşmuşlar teyzem de okuduğum bölümü beğenmedigini okuya okuya o bölümümu okumuş demiş kuzenimde senin oğlunda univeristeyi hic tutturamadı hem yanında babası vardı demiş kendi kardesi icin ama o kızın babası yok senin oglunla o kız bir mi demiş bide bunu anneme anlatırken duydum ve cok kötü oldum benim babamın olmayışı o kişiyle bir tutulamıyacğımın anlamına mı geliyor ya da bir insan babası yok diye univeriste kazanması bir başarı mı yani ne alakası var maddi yonü kastetmedi çunku maddi durumumuz çok iyi Allaha şükür. Sırf insanlar bana acıycak diye babamın öldügünu soylemeye cekinir hale geldim ben de onlar gibi bir insanım yani kafaya takmamak icin ne yapmalıyım
Bugün babalar günü ve 7 sene önce babamı kaybettim ve bazı insanların dedikleri benim canımı sıkıyor biraz uzun bir yazı olucak?