Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar açık giyinmeyi seviyorum. Babam ne derse desin giyerimde ama yine onu düşündüğüm daha da öncesi annemi düşündüğüm için her istediğimi giymiyorum babamı üzmek istemiyorum bir yandan annemi hiç üzmek istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Huzursuz olma her istediğini giy baban gibi insanlara çok sinir oluyorum
Her istediğini giy de bu sefer anneme bana herkese bin ton laf ediyor
Dediğim zor ama takmamaya çalış
Babanız milletin namusuna yan baktığı için herkeste kendi namusuna bakacak sanıyor
Kişi kendinden bilir işi.
Baban sanırım onun gibi bakan insanların var olabileceği korkusundan kısıtlıyor.
Kesinlikle bildiğini oku üste çık. Lafını esirgeme
Allah'tan korkmuyorsanız her istediğinizi yapın.
Allahı seviyorum sevdiğim kimseden korkmam
Sevdiğin Allah'a itaat ediyorsan zaten açık giyip oje sürmezsin. Baban dediği için değil Allah'ın emri için. Allah'ı severiz ama ondan korkmamızı istiyor. Kuran'da neredeyse her sayfada "اتقوا الله " Allah'tan korkun sakının yazıyor. Babanın yaptıklarına gelince o onun kendi günahı Allahla arasında birşey. Ona inat olsun diye hata etme derim.
Allahla aramda ne olduğunu ne yapmam gerektiğini her şeyi çok iyi biliyorum babam da biliyor bildiğimi senelerce eğitim aldım dinle ilgili ama o onun günahıysa bu da benim günahım karışmasn istiyorum karışacaksa da örnek olsun..
Dinle ilgili eğitimin olsaydı "Allahı seviyorum sevdiğim kimseden korkmam" demezsin. Kur'an okuyan biri bunu anlar ve korkmanın gerektiğini bilir. Giyinişin günahın herşeyin Allah ile senin aranda oyüzden Allah'tan korkmuyorsanız herşeyi yapın başkalarının sözüne bakmayın demek istedim. Babanın bu konuda konuşmaya hakkında yok zaten.
Yo derim dedimde eğitimim olduğu halde söyledim dinlere inancım yok benim tek allaha inancım var ve bunun inançla alakası da yok babam karışıyor diyorum inanç diyosun
Sahipleniyor işte ne iyi
Ne sahiplenmesi yahu böyle sahiplenmenin için ediyim
Kanka arkadaşların ile aynı giyinmiyormusun onları örnek goster
Hahahah millet... diye başlar bir atasözü mü neyse
Haklisim ama denemek lazım kanka
İlk deneyimimdi
Başarısız olursan Survior izle Ayşe iyi oynuyor
Ahlak bekçiliği yapandan korkacaksın.
Eğer birisi birinin namusuna bakıyosa kendi namusuna laf edecek sanar