Sıkıntılı ve sapik bir adamla çalışıyorum daha önce patrona söyledim takmadı pzts yine onla caliscam napmaliyim? Bu adam dışında çok fazla yavşayan var bıktım artık napsam ya çalıştığım her işte böyle oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce patronla yeniden konuşmalı miyim yoksa pazartesi o adamla çalışmaya gitmeli miyim?
Var arkadaşlar bir tanesi aramış mesela onu benle çalışacak diye, sinirlenmiş hayır benle caliscaksin bugün dedi beni arayıp ok dedim kendisi patrondan sonra en yetkilisi bir şey de diyemiyoruz
Başka türlü rahat verecek biri değil belli. Ya işi bırakacaksın ya vereceksin istediğini ya da sağlam bir daha attiracaksin. Malesef bu pisliklerden kurtulma şansları bu kadar azz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence keyfine bak. Yüz verme kudursunlar 😝😝😂😂😂
Bir süre sonra can sıkıyor kuzum ki zaten yüz vermedigim için bu adam sıkıntı çıkarıyor
Napıyor ki
Üstüme geliyor mesela ağlatirim seni vesaire diye 5 dk sonra da yavsiyor saç okşama falan derken yanında kalamiyorum sinirlerim bozuluyor
Yok mu bir tanıdık arkadaş falan, tehdit ettir
Var arkadaşlar bir tanesi aramış mesela onu benle çalışacak diye, sinirlenmiş hayır benle caliscaksin bugün dedi beni arayıp ok dedim kendisi patrondan sonra en yetkilisi bir şey de diyemiyoruz
İş yerinden değil, dışardan birine. Aramakla değil, mesela yolunu kesip güzel bir gözünü korkutsunlar
Bilmiyorum en sonu yapcam gibi artık manyak ya
Başka türlü rahat verecek biri değil belli. Ya işi bırakacaksın ya vereceksin istediğini ya da sağlam bir daha attiracaksin. Malesef bu pisliklerden kurtulma şansları bu kadar azz
Eline telefonu al sabit bir yere koy video aç adamin asıldığı zaman çeksin sende git patrona söyle kovsun adamı 🙂
Patron insan olsa onu işten atardı. İşten ayrıl net. Aynı ortamda namuslu kalamazsın öyle birinin yanında. Baban vardır otur babanın yanında.
Oradan ayırmalısın bence
Bu gidişle öyle olacak ama daha önce de başka yerde oldu yani hep böyle olmamali çözümü olmalı
Kurumsal yerlerde iş bakmayı dene eğer şartların uyuyorsa hanımefendi
Bakalım kismet onlar pek olmadı hayırlısı
Hakkınızda hayırlısı
Isı bırakmayı dene bence
gitme
İşe ihtiyacım var
yaşkaö
we spk lığı nsll
dışarda mısınız
Ben onların ta
Kafayı takmış sana seni artık ne yapacaksa
uyar bence
Daha önce uyardım patrona söyledim etki etmedi illa beraber çalışacak benle tamam dedim artık yeter yani
hangi şehir gelip döveym
Sağol hahaha
Bakımsız git
Makyaj falan asla yapmıyorum ki zaten en doğal halimle gidiyorum işe
Yüz verme
Vermiyorum zaten o yüzden sinirleniyor mesela bu adam
kır agzının burununu
Yapmak istediğim şey tam olarak bu
ben glelyım bırgunlugune sevgılın olarak dövuyum severım oyle seylerı ben tutuyum sen döv
İşi bırak