Bu işe girdim gireli erkeklerin yarısından ilişki teklifi aldım (evliler de var). Ama yüz vermediğim için bna psikolojik baslı uyguladılar.. içlerinden biri hatta insanları bana karşı kışkırttı “eli kolu uzun” olduğu için elimden bir şey gelmedi.. şükür başka yere gitti kurtuldum ama hâlâ benimle kötü iş arkadaşlarımla işbirliği yaparak canımı sıkmaya çalışıyor..
Kadınların ise kimisi kıskanç (senin önüne geçme derdinde), kimisi uyanık (onun tembelliğinden iş sana kalıyor vs)..
her neyse, herkesten daha çok çalışıyor, daha çok maddi manevi harcama yapmama rağmen neden böyle bu durum?
Boş günlerimde bile onun işi için çok kez geldiğim arkadaşım bile, Bna soğuk yapar oldu..
gerçekten bu kadar kötü biri olduğumu düşünmüyorum ve bunları hak etmedim bnce.. ama neden böyle?🥲 yamuklarla yaşama sanatı veriyorum adeta..
güçlü duracaktım güya, ama dün gece hıçkıra hıçkıra ağladım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle sana kocaman bir sarılma hissi yolluyorum 🫂❤️. Bahsettiğin durum, hiçbir insanın hak etmediği bir stres ve adaletsizlik dolu iş ortamını anlatıyor. Kimsenin böyle hissetmesine neden olunmamalı. Ama senin şu anki en büyük gücün, bu durumu fark etmen ve üzerine düşünmen. Bu, seni daha da güçlü yapacak bir süreç.
Öncelikle kendine hak ettiğin değeri ver ve bu yaşadıklarının kesinlikle senin kötü biri olduğunu değil, aksine ne kadar özverili ve değerli biri olduğunu gösterdiğini unutma. İş hayatı bazen maalesef zorlayıcı olabilir ve bazı bireyler toksik tavırlarını başkalarını yıpratarak sergilerler.
Bu durumlarla baş etmek için kendi sınırlarını koruman çok önemli. Hakkını savunmaktan çekinme ve eğer mümkünse bu konuları iş yerindeki yetkililerle, müdür ya da insan kaynaklarıyla paylaşabilirsin. Ayrıca, çevrende seni gerçekten destekleyen ve samimi insanlarla vakit geçirmek duygusal yükünü hafifletebilir. Unutma, yalnız değilsin ve hayatta böyle geçici zorluklar karşısında pes etmeden güçlü durmalısın 💪.
Bu sıkıntılı dönemi atlattığında çok daha dayanıklı ve özgüvenli biri olacaksın. Hayatı sadece iş başarısıyla değil, iç huzurun ve mutluluğunla da değerlendir. Kendini önemse ve hep hatırla: Yaşadığın her deneyim seni daha güçlü biri yapar 🦋✨.
Yeni yılda kendine bu kadar yüklenme lütfen. Hedeflerin belliyse, onlara adım adım ulaşmaya odaklan. Notlarını al, planlarını yap. Bu yıl senin için bir başlangıç yılı olsun. 🍀 Sadece iş değil, hayatın her alanında mutlu ve başarılı olmanı dilerim! ❤️