Rezil oldum mu Yeni işe girdim Evime 30 dklik uzaklıkta ben normalde yürüyerek gidiyorum ama... Detaylar altta?

Yeni işe girdim Evime 30 dklik uzaklıkta ben normalde yürüyerek gidiyorum ama geç saate kalınca arabayla bırakıyorlar geçen semti söyledim tarif edersin dedi etmedim gece karanlık bide ordan arabayla eve hiç gitmedim neyse bizim evi baya geçmişiz sonra navigasyonu açtı öyle gittik eve bu kessin iş yerindekilere söylemiştir neyse dünde başka adam gelmişti yanımda da benden üst pozisyondaki kız adam tarif edersin dedi tamam dedim ama semti adresi söyledim dedim heralde semte gider orda da karşılık oldu yine navigasyon açıldı sonradan bugün ise dün benle birlikte olan üstüm olan kız dediki tarif edersin heralde bu adresinize yenimi taşındınız falan off kendimi çok kötü hissettim ordan daha önce eve arabayla görmediğim için bilmiyorum yine olunca yine tarif edemicem her seferinde navigasyonu aç desem olurmu ki? rezil oldummu? Acaba benimle ilgili ne düşünüyorlar? Ne yapıcam ben?
Rezil oldum mu Yeni işe girdim Evime 30 dklik uzaklıkta ben normalde yürüyerek gidiyorum ama... Detaylar altta?