Sizce bu "arap değiliz" muhabbetini bırakma vaktimiz gelmedi mi, baya dalga geçiyorlar da?

Reddit başta olmak üzere bir çok yabancı forumlarda Türklerin sürekli "biz arap değiliz, sarışın türkler çok var" demesiyle o kadar çok dalga geçiliyor ki😂😂

Herkes kimin nereli olduğunun farkında merak etmeyin ama Türkler irite oldukça inadına türkiye arap ülkesi gırgırını çeviriyorlar ve bizimkiler trollendiklerini anlamayıp iyice sinirleniyor jshdshjdhsd kısır döngü resmen.

İşte mesela
"Paylaşımınızın fazla yorum almasını istiyorsanız köşesine "türkler arap ve koyu tenli" diye yazın, binlerce milyonlarca yorum gelecektir"
"Bu sabah su içmeye kalktım ve bir türk kapımı çalıp bana "hayır ben arap değilim bak tenim beyaz" dedi, ben de peki diyip kapıyı kapattım su içip yatağıma döndüm. Sizin gününüz nasıldı?"

Bu tarz şeyler paylaşıyorlar hahahahaha

Bence hakları var arkadaşlar, komik oluyor artık. Ülkece pek iyi bir halde değiliz ne ekonomi ne de sosyal olarak, kendimizi bir parçası olarak gördüğümüz Avrupa ile uzaktan yakından alakamız yok. "Arap ülkesi olmamak" bir hedef olmamalı. Suriye ve Lübnan arap ülkesi olabilir mesela ama din ve devleti ayırmayı biliyorlar. Biz ise hala sen müslümansın sen müslüman karşıtısın diye birbirimizi yiyoruz. Diyeceklerim bu kadar.
Sizce bu "arap değiliz" muhabbetini bırakma vaktimiz gelmedi mi, baya dalga geçiyorlar da?