Sevgilim Müslüman degil diye ayrilma karari aldik?

Sevgilimle 10. Sinifta tanistim o 12ydi 10 ay çıktık birbirimizi cok seviyodum ama belli eden biri degildim o belli etmemi isterdi sonra bu sene okul acilmadan once 11 eylulde ayrildik daha dogrusu ondan ayrildim cunku bendne sogudugunu duygularini yitiridgini dusundum 1 haftadir o o degildi ve en buyuk hatam mesajla ayrilmak oldu neyse iste bikac gunde az cok konustuk benden sogumadigini başka sehir baska hayat yani stres altinda oldugunu ya da hani herhangi bisi oldugunu anladim en sonunda gene benim israrlarimla baristik yani ne zamandi hatirlamiyorum 29 eylulde (cuma) gidicekti bende hastayim bahanesiyle sali ve carsamba gunleri okula gitmedim sali gunu baya uzgunduk agladik biraz beraber gidicek cok yoklugunu hissedicez diye (sevgilimin musluman olmadigini ilk tanistigimiz andan itibaren biliyodum ) neyse iste bizim gelecegimiz yok mu evlenemicez mi dusuncesine takildik neyse biraz konustuk o konuyu sonra yuzyuze konusmaya karar verdik sabah oldu günaydın falan dedik iste ondan sonra gene ayni evlilik mevzusu acildi neyse konuyu kapattik konusmadik o gun bulustuk hani baya agladik kotu olduk cunku evet 2 yil uzaktan mesafe iliskisi yapicaz birbirimize guveniyoruz universitesini bitircek ben universite okicam ama hani bi sonuc yok cunku evlenemicez ben bunun basindan beri farkindaydim hani evlenmesel bile ayni evde yaşamayız belki komsu oluruz hani ayni sofrada otururuz ama ayni yatakta yatamayiz diye dusunuyodum yanimda olmasina razıydım ama o degildi ve ayrilma karari aldik cok agladik ama en sonunda ayrilmaya karar verdik neyse iste o aksam onun cok sevdigi kurabiyeden yaptim cunku ayrilmasak bile 28i onun gitmeden onceki son buluşmamız olucakti bulusuruz bugun diye kurabiye yaptim hani o istemedi evet oda uzuluyo ama o unutmayi tercih ediyo ben bulusmayi son kez sarilio opmek olarak gorurken o vazgecememk olarak goruyo yoruldum Allah askina bana fikir verin sevgiliykende ediyodum musluman olsun diye dua ediyodum hala ediyorum ama bu yuzden dahada uzaklasti zaten istemiyodu anlamiyorum bana fikir verin Allah askina benim kadar sevmiyo mu yoksa baska bisi mi baska birinden tavsiye duymaya cok ihtiyacim var buarada ben kizim sevgilim erkek okudugunuz icinde tesekkurler hakkinizi helal edin 🫶

Sevgilim Müslüman degil diye ayrilma karari aldik?