Ben henüz kararsızım.Bazı farklı dinlerin sembolleri: Hristiyanlık, Yahudilik, Hinduizm, İslam, Budizm, Şintoizm, Sihizm, Bahailik, Jainizm#DinselDemografi
Ciao🍀🦇 Ateistim. Ve kararsızlık olduğunu düşünmüyorum siz geçiş evrelerine verilecek isimleri bilmiyor olabilirsiniz. Biraz daha araştırabilir ve netliğe kavuşturabilirsiniz.
“Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır.” - Lucius Annaeus Seneca Eğer bir tanrı söz konusuysa evrim süreci olmazdı zira mükkemmel ve kusursuz biri bu süreci yaratmazdı. Evrim konusu ve tanrı çok zıt. Tabi evrimi reddeden ve hala gelişememiş insanlar da mevcut. Dinsel düşünce, çıkış kapısının olmadığı yeri bulmak için yapılan bir girişimdir. - Albert Einstein
Herhangi bir şeye inanan birisini ikna edemezsiniz, zira inançları kanıta değil, inanmaya duydukları köklü ihtiyaca dayanır.
"Kolayca anlayamadığımız ne varsa ona tanrı deriz; bu da beyin dokularımızın aşınmasını ve bozulmasını önler. " EDWARD ABBEY
"Düşünen bütün insanlar ateisttir. " Ernest Hemingway
'İddia ediyorum hepimiz ateistiz. Ben yalnızca, sizin inandıklarınızdan bir eksik tanrıya inanıyorum. Siz öteki tanrıları neden göz ardı ettiğinizi anladığınızda, benim de neden sizinkini göz ardı ettiğimi anlayacaksınız.' Henry
En İyi Cevaplar