Aile & Toplum Internette tanistigim cocuk sürekli gözlerime güzel dedi bugun gözlerim agriyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 100 kez cok guzel ceylan gozlusun falan dedi bugun gözüm cok aciyo xiwkskdkdkwks halada diyo suanda napcam bimmiyom En etkili nazar duasi hangisi Internette tanistigim cocuk sürekli gözlerime güzel dedi bugun gözlerim agriyo? Cevapla Fal Soruları İnternet Soruları Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Böyle devam ederse gözün çıkacak demedi deme 😀 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Valla cok sukur bugun yazmadi Yorumla Soran +1 yıl Gozlerimde ztn reelde normal yani filteyle guzel cikio Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl 😂😀 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Bence görüşme onunla. Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Gözünden olacaksın nedeni mi var😂 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun bee evet zaten yazmiyom pek Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Hahaha Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeter ulan sus artık de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cekiniom Yorumla darknessfalls +1 yıl Tanam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunlar hep a-m ugruna atilan yalanlarm-k askdjldm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ay sacmalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen gozlerini atiyon o popoyj hayal ediyo asdflkg Yorumla Soran +1 yıl Yok be pek kadinlarla isim olmaz dio Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dkfjfiri foto benim degildi filan de 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Kxkfkdkd ya napcam az önce yine aptallik yapip attim o yuzden yine basladi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dnjddjdr neymis bu bu kadar, selam verene mızrak atan kabile köyünden filan mi baglaniyo da nazar degdircek hale geliyo fnvnfmd uykum geldi de kac napican xnc Yorumla Soran +1 yıl Kopuyom xkdisksiiwis tamam kacayimda olan oldu kykwkwkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayni gun 100kez ayni seyi duysam birak gozumu sinirsen her yerim kasinir bu arada dncns 3 gune biter bu flört ne o oyle ncncc Yorumla Soran +1 yıl Nfkdkkd ya ama gecer demi ztn gozum miyop Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mcnckd kiyamam gecer tabi bi daha atma kem goze dncnncgv Yorumla Soran +1 yıl Jxikfkskdd tamam atmam aboo bide tam atmiyom gözler falan atiyodum sadece tam atsma nolur acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin bile edemiyorum cncnnfd. Gel ben sana okiyim cikaralim nazarini:p xnncncbcx Yorumla Soran +1 yıl Kxksldkfidk timam hocammm 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kafa dengi ciktin len Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mdjdjfkt masallah, masallah. Gozlere bak, masallah. Öhğm ufleyelim biraz insallah masallah xncnrne Yorumla Soran +1 yıl Jiydiiwieixd tövbe yarabbi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gecti mi kaşıntin? Gozun yani xnnxd gozu olanin gozunu 💉 Yorumla Soran +1 yıl Kyksk daha iyi hocamm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin kızıma 🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle devam ederse gözün çıkacak demedi deme 😀
Valla cok sukur bugun yazmadi
Gozlerimde ztn reelde normal yani filteyle guzel cikio
😂😀
😂
Bence görüşme onunla.
Neden
Gözünden olacaksın nedeni mi var😂
Allah korusun bee evet zaten yazmiyom pek
Hahaha
Yeter ulan sus artık de
Cekiniom
Tanam
Bunlar hep a-m ugruna atilan yalanlarm-k askdjldm
Ay sacmalama
Sen gozlerini atiyon o popoyj hayal ediyo asdflkg
Yok be pek kadinlarla isim olmaz dio
Dkfjfiri foto benim degildi filan de
Kxkfkdkd ya napcam az önce yine aptallik yapip attim o yuzden yine basladi
Dnjddjdr neymis bu bu kadar, selam verene mızrak atan kabile köyünden filan mi baglaniyo da nazar degdircek hale geliyo fnvnfmd uykum geldi de kac napican xnc
Kopuyom xkdisksiiwis tamam kacayimda olan oldu kykwkwkd
Ayni gun 100kez ayni seyi duysam birak gozumu sinirsen her yerim kasinir bu arada dncns 3 gune biter bu flört ne o oyle ncncc
Nfkdkkd ya ama gecer demi ztn gozum miyop
Mcnckd kiyamam gecer tabi bi daha atma kem goze dncnncgv
Jxikfkskdd tamam atmam aboo bide tam atmiyom gözler falan atiyodum sadece tam atsma nolur acaba
Tahmin bile edemiyorum cncnnfd. Gel ben sana okiyim cikaralim nazarini:p xnncncbcx
Kxksldkfidk timam hocammm 🤣
Kafa dengi ciktin len
Mdjdjfkt masallah, masallah. Gozlere bak, masallah. Öhğm ufleyelim biraz insallah masallah xncnrne
Jiydiiwieixd tövbe yarabbi
Gecti mi kaşıntin? Gozun yani xnnxd gozu olanin gozunu 💉
Kyksk daha iyi hocamm
Aferin kızıma 🌸
nazar değmiş
Yalan o
Niye
Nas Felak