Arkadaşlar Travesti Olarak Evlat Edindim Kızıma Benim Durumumu ve Evlat Edindiğimizi Nasıl Anlatabiliriz? Ne Yapmam Gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da bahsettiğim gibi Travestiyim. En başında merak ettiğiniz için cevaplayayım: Ben öyle atanmış cinsiyeti belli olan biri değilim. Allah'ın işi ya çok fazlada birşey yapmadım estetiğim bile yok, bildiğiniz kadın görüntüsündeyim. Sesim dahi doğuştan ince. Bende bir evladım olsun istedim. Kendi canımdan kanımdan değil ama bir evlat. Sonuçta doğurunca anne olunmuyor doğumdan sonrası var. 2000 yılında göçmen ve durumu olmayan bir aileden kızımı evlat edindim. Elime geldiğinde daha yeni doğmuştu, küçücüktü dokunmaya korkuyordum şimdi 21 yaşında kocaman bir kız oldu. Sevdim, çok sevdim.. Her zaman yanında oldum. Çok iyi şartlarda yetiştirdim, özel hocalar, en iyi okullar şuanda özel bir üniversitede anestezi okuyor. Ama ona benim durumumu yani Travesti olduğumu ve evlat edindiğimi anlatmadık. Beni öz annesi, eski eşimi de öz babası biliyor. Babasıyla görüştüm o da anlatma dedi Ne yapacağımı bilemedim. Sizce anlatmalı mıyım? Anlatmak için geç mi kaldım? Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar Travesti Olarak Evlat Edindim Kızıma Benim Durumumu ve Evlat Edindiğimizi Nasıl Anlatabiliriz? Ne Yapmam Gerekiyor?