Aile & Toplum Hangi Ülkenin Askeri Daha Cool Duruyor? Jason0808 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Seçenekleri Bırakıyorum 👇🏻 İsrail 🇮🇱 Amerika 🇺🇸 Türkiye 🇹🇷 Britanya 🇬🇧 Rusya 🇷🇺 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi Ülkenin Askeri Daha Cool Duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki KENYA ordusu 3 2 Yorumla 4206931 +1 yıl ben sağdakiyim Yorumla Jason0808 +1 yıl Kenya Kara Kuvvetleri (KKK) Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Teçhizat bakımından ABD ordusu daha cool duruyor. Ancak asalet bakımından Türk ordusu tabi ki 2 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Her Konuda abd Yorumla
KnockinHoa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl İsrail neden kafasına poşet gibi bişey takıyor bilen var mı? 1 4 Yorumla Jason0808 +1 yıl Poset değil O kompozitin kamuflaji Yorumla KnockinHoa +1 yıl Adını bilmediğimden poşet dedim ne işe yarıyor peki tek israilde görüyorum Yorumla Jason0808 +1 yıl Bi ise yaramıyor sadece renk katsın diye ben gürcü yahudisiyim atalarım babil göçmeni Yorumla KnockinHoa +1 yıl Pekiii teşekkür ederim o zaman Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne mutlu Türküm diyene... 2 3 Yorumla Jason0808 +1 yıl Boş milliyetçilik Yorumla u 27esmerim +1 yıl Takip isteği niye attın ozaman sen doluya yap ozaman Yorumla u 27esmerim +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
4206931 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl ben agatek kişilik orduyum la 😎👍✔ 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Helal Yorumla
KürtKızı21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Britanya. 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Onlarida biz yönetiyoruz 🇮🇱
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cool mool anlamam En şerefli ordu bizimki 1 6 Yorumla ikizterazi +1 yıl 🇹🇷 Yorumla Jason0808 +1 yıl Venezueledan uyuşturu getiriyoz 🤣 Yorumla ikizterazi +1 yıl Eee napayım 15 temmuzda bizim için şehit olan orduyu satayımmı? Yorumla Jason0808 +1 yıl Beyin ya beyin 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla ikizterazi +1 yıl Ne beyni aaa ne diyorsun sen? Yorumla ikizterazi +1 yıl Sen ne dersen de bizim ordumuz Senin lafinla Türkiye'yi satmam ben Yorumla
Korkuluk19 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sakal olayi bizde de olsa keske 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Aynen Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. B ve D bence 1 0 Yorumla
-TanrımKonuşmalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bizimkiler tabikide. 2 3 Yorumla _Han_ +1 yıl Kenya ordusu üzerine tanımam Yorumla -TanrımKonuşmalıyız +1 yıl @_Han_ kenyayı bulan olursa haber eyle Yorumla _Han_ +1 yıl Kara kuvvetleri çok güçlü şakaya alınmayacak derecede Yorumla
Andri Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl בטח ישראל. אין אין אין ספק. המדינה היפה שלייייי. 0 5 Yorumla 4206931 +1 yıl kafana vurucam şimdi andri ne anlatyıosun olum sen Yorumla Andri +1 yıl חחח הכל סבבה Yorumla Jason0808 +1 yıl Ya bi sg gitmis çevirmiş has gürcü yahudisiyim ben bile sizin gibi köpeklik yapmadım israile Yorumla Andri +1 yıl ***מה? לא הבנתי,. בן של ז Yorumla Andri +1 yıl אני יהודיה, ועכשיו לך תזדיין. אתה לא יודע. עברית Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki KENYA ordusu
ben sağdakiyim
Kenya Kara Kuvvetleri (KKK)
Teçhizat bakımından ABD ordusu daha cool duruyor. Ancak asalet bakımından Türk ordusu tabi ki
Her Konuda abd
İsrail neden kafasına poşet gibi bişey takıyor bilen var mı?
Poset değil O kompozitin kamuflaji
Adını bilmediğimden poşet dedim ne işe yarıyor peki tek israilde görüyorum
Bi ise yaramıyor sadece renk katsın diye ben gürcü yahudisiyim atalarım babil göçmeni
Pekiii teşekkür ederim o zaman
Ne mutlu Türküm diyene...
Boş milliyetçilik
Takip isteği niye attın ozaman sen doluya yap ozaman
🤣🤣🤣🤣
ben aga
tek kişilik orduyum la 😎👍✔
Helal
Britanya.
Onlarida biz yönetiyoruz 🇮🇱
Cool mool anlamam
En şerefli ordu bizimki
🇹🇷
Venezueledan uyuşturu getiriyoz 🤣
Eee napayım 15 temmuzda bizim için şehit olan orduyu satayımmı?
Beyin ya beyin 🤣🤣🤣🤣🤣
Ne beyni aaa ne diyorsun sen?
Sen ne dersen de bizim ordumuz
Senin lafinla Türkiye'yi satmam ben
Sakal olayi bizde de olsa keske
Aynen
Bu resimler içinden rus
Türk askeriii
B ve D bence
Bizimkiler tabikide.
Kenya ordusu üzerine tanımam
@_Han_ kenyayı bulan olursa haber eyle
Kara kuvvetleri çok güçlü şakaya alınmayacak derecede
בטח ישראל. אין אין אין ספק. המדינה היפה שלייייי.
kafana vurucam şimdi andri ne anlatyıosun olum sen
חחח הכל סבבה
Ya bi sg gitmis çevirmiş has gürcü yahudisiyim ben bile sizin gibi köpeklik yapmadım israile
***מה? לא הבנתי,. בן של ז
אני יהודיה, ועכשיו לך תזדיין. אתה לא יודע. עברית
Britanya