Güncellemeler
+1 yıl
La sabah 6 da kalkmak kötü koyuyo adama
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle. deme. kardesim. fskirlim. falan Allah'a şükür giyecek kıyafetin yiyeceklerin var
Baba yetmiyo desem yeri asgari ücret alıyorum sabahın 6 sında kalk güneşin tepesinde çalış yorul terle verdikleri para boğazıma yetiyor geri kalanı borca oraya buraya şuraya derken ay sonunu zor getiriyorum
Seni anliyorim da kardesin şükür et dua et Allah daha çok verir diye düşünüyorum seni. Bu yaptığın isyan gibi bir şey ya
Baba ben ateistim allaha inancım olsa şükür ederim zaten hatta aç kalsamda ederim ama inancım yok
Bilmiyordum dayı saygılar dilerim
Hayır yalnız değilsin
okusaydın ya
Keşke keşke keşke şu an öğretmendim
Nerde çalışıyon
İnşaat
Kaç yaşındasın
25
İş kur o zaman
Eyvallah kardeşim benim hemen yarın kurmaya başlayayım
Becerin varsa kur, ha yoksa o senin beceriksizliğin
Para lazım beceri değil
Beceri olmadan para nasıl gelecek hıyar ağası? Sen sabahın 6sında uyanmayı hakediyorsun
La it herif oturduğun yerden bana laf söylüyorsun 12 yaşından beri sanayide çalışıp inşaatlarda mala vuruyorum ama hala bir yerlere gelemedim bu ülkede iş kurmak için ya arkan olacak ya da paran bu kadar
Nah oturduğum yerden laf söylüyorum, 12 yaşından beri hiç bir beceri kazanamadıysan o senin aptallığın
Sen ne iş yapıyorsun neyin var mk onu söylr bana
Lisede elektrik okudum, 15 yaşından beri elektrikçide çalışıyorum, nasipse yakında dükkan açıcam
Neyle açacan senin hiç giderlerin yok mu aldığın maaşı olduğu gibi kenara mı atıyosun
İşin ne hacı
Baba inşaatçıyım
Allah güç versin çok zor.
Eyv
Ne iş yapıyorsun
İnşaat
İşçi misin?
Evet