Güncellemeler
+1 yıl
Anneme ne desem anlamıyor neden bir sıkıntı mı var diyor babama desem aşırı çocuksu koca adamsın diyicekler psikolojimiz alt üst olucak aileler birbirine girsin istemiyorum çocuk 5 dakikalık zevk yapmasına yaparız ama şu an onun geleceğini neden mahvedelim aklım almıyor şu an biz gençliğimizi yaşıyoruz eşim anne olmak için çok genç yaşta zaten..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu erkekler annelerinizi çenesini bir kapattın ya bu bizim kararımız çocuk olacak zamana biz karar veririz deyip geçemiyor musun
Her şeyede kulp buluyorlar ya
Baya gerginiz eşimle en çokta ben kafaya takıyorum bu durumu eşim ilkini düşürdüğü için daha cesaret edemedi psikolojik destek bile aldığı oldu o yüzden hem genç hem de hazır olmayı bekliyoruz birde gençliğimizi yaşayalım diyoruz. Uykusuz gecelere daha çok erken :)
Ortada dusuk yapmis bi kadin var ve ona baski mi yapiyorlar... Uzuldum esin adina lutfen onun yaninda ol kimseyle bu konuda muhattap etme uzulmesine izin verme ailenin yaptigi çok yanlis icinde atan bebegini kaybetmek cok kotu bi sey. Baskilar esine onu yetersiz hissettirir ve bu durumdan kurtulmak icin Allah korusun canina bile kiyabilir.
Ben eşimin hep yanında oldum zaten patik falan almıs hep hala duruyordu atmaya calıstım görüp üzülmesin diye mutfak çöpünden geri almıs yıkamıs geri koymus çekmecesine içim parçalanıyor her seferinde. Annemi takmıyorum zaten onun sadece 1 saatten fazla sevmeyeceği çocuk için biz yıllarımızı veremeyiz hazır olmadığımız sürece. Anne ve baba biziz kimse karışamaz diye düşünüyoruz. Eşim hep kadın doğuma gidip duruyor zaten nadiren regl oluyor stresten kaynaklı hormon tetiklenmesi olduğu için. Her şeyi anlattım kusura bakmayın içimi döktüm 😀😀
Hayir hayir onemli degil. Esiniz ve siz zor bi surecten gecmissiniz ama bebek onun icinde can buldugu icin onun için bi tik daha zor ailenize esinize baski yapmamasi konusunda sert bi sekilde uyarin
Öyle yapıcam zaten bu saatten sonra tahammülüm kalmadı. Eşimi ezdirmem. Teşekkür ediyorum fikriniz gayet mantıklı iyi günler dilerim 😊
Sizede
Lezbiyenim de
Kardeşim ben erkeğim benden olsa olsa gay olur ne lezbiyeni o kadınlar için değil miydi 😀😀
Oda zaten bu olayı anlamlandırmicak sonra unutucak
Allah iyiliğini versin kardeşim keşke o kadar kolay olsa değil lezbiyen kısırım bile derim 😀😀 Ama o sökmez anneme çünkü eşim ilk bebeğimizi düşürdü maalesef yani biliyor kısır olmadığımızı 😁😁
Uygun olmadını söyle
Annen kaç yaşında