Anneme ne diyebilirim?

lütfen yargılamadan beni anlamaya çalışın

babam terkettinten sonra annem de baska birileriyle konuşmaya başladı evlenmeyi düşünnüyordu ama babmla da çekişmeliler boşanamadılar 5 senedir annem de bu süre zarfında biriyle imam nikahıyla evli o adamın da eşi çocukları var ilk başta evlenecekler sandım adam da boşanacağım diyordu sonradan çocukları ağlayınca vazgeçmiş ilk başlarda küçüktüm haliyle annemin işlerine karışamıyordum ama artık koyuyor bunu yaşamak geçenlerde aralarında bir tatsızlık oldu adam anneme yanlış bir şey söyledi haliyle annem de soğudu şimdi diyorum hani ayrıl zaten evli değiller daha fazla süremsin bu saçma şey yok diyo sen mezun olasaya kadar durayım sonra kimse tutamamz beni dedim ben de bu bir çıkar ilişkisi şu an adamın maddi olarak da bir faydası yok zaten bi arabayla bir yerlere gideceğimiz zaman götürür filan

Güncellemeler
+1 yıl
kafasında güvencesi olmadığını düşünüyor o adam olmadan önce de annem gayet kendi çalışıyordu ayakları üstünde duran bir kadındı şimdi adam kıyaslıyo sürekli dışarı çıktığında hber vermesini işte akşam olunca dışar çıkmamasını filan sen kimsin ya
Anneme ne diyebilirim?