Merhaba ben 21 yaşındayım. yaklaşık 1 yıldır idrar tutamama durumu yaşıyorum. bu sebepten ötürü bir yıldır altımı Prima beden 8 bez ile bezliyorum. ailemin yanında yaşadığım için bunu gizli gizli yapmak durumunda kaldım. acaba sizce aileme durumu anlatmalı mıyım? çocuğunuz böyle bir şey dese tepkiniz ne olurdu.
not: hastalığın tedavisi ilaç ama kalp hastası olduğum için ilaç kullanamıyorum
not: hastalığın tedavisi ilaç ama kalp hastası olduğum için ilaç kullanamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Alt islatma problemini ben de yasadim uzun bir sure. Gitmedigim doktor almadigim ilac kalmamisti.
Ama sonra kendiliginden yavasca gecti. Gecti ama bezlenmeyi birakamadim.
Hala bezleniyorum.
Sen de gorun bi doktora. Olmadi bitkisel ilaclari dene.
Ya da bezlenmekten baska caren yok.
Gece ve gunduz mu alt islatman var yoksa sadece geceleri mi?
Ayrica bezlendigini ailene soyleyebilirsin. Bu bir hastaliktir, utanilacak bi yani yok.
Ailene mutlaka söyle ve tek bir doktorun söyledigi ile kalma. Zaten cok kötü bir durum birde ailenden gizlicem diye kendine iskence etme. Ve arastirmaya devam et baska doktorlarla görüs ilerde nasil yapicaksin evlensen ya da is yerinde falan oyüzden biranönce kurtulmaya bak
Acıbadem den tut başkente kadar birçok hastaneye gittim hepsi aynısını söyledi. tek çare üretranın tamir edilmesi ama o da kısırlığa neden oluyormuş. doktor bu şekilde yaşamaya alışmalısın tedaviyi dedi
Tedavinin nasıl olacağına sen karar veremezsin, uzman kişiler karar verir. Ailen danışılacak insanlarsa söyle.
Ailen ile bu durumu paylaşabilirsin sonuçta hayatını onlar ile paylaşıyorsun
İnstragram da ezber bozan kadınlar sayfası var bir ped var ona bak istersen mantar regl düzensizliği ağrı alt ıslatma vb şikayetleri bitiriyormuş
Ailene söyle ayıp değil ki hastalık yani elinde değil hem bı hal çaresine bakar ailen
Bence doktora git çaresi vardır muhakkak kalp hastası olsan bile
Hem ailen ne diyecek sonuçta sağlık
Mutlaka sana uygun bi tedavi yöntemi vardır doktora git
doktora gittim ancak zamanında apandis ten kaynaklı böbrek kanallarım zarar gördü. ameliyat ile çözüm yok ondan sadece ilaç var ama kalbi kötü etkilemeye başladığı için doktor altını bezle dedi
Bizde küçük çocuklarda bu problem olunca yürek eti yedirirler köyde öyle derler bu tarz şeyler denedin mi
denemediğim ot kalmadı. doktor bunun tek çözümünün üretranın onarılması dedi ama bunun sonucunda da kısır kalmam gerekiyormuş
Zor durum ya Allah yardımcın olsun
Hiç bilgim yok umarım iyileştirdi ağır kaldırma ayaklarını sıcak tut
Ailene durumu tabiki anlatmalısın olumlu karslıyacaklardır benimde bez kullandığım oluyor senin hastalığın ne tam olarak
Bacak hareketleri var, kasık kasları böylece gücleniyor. Birisinde işe yaradığını görmüştüm. Bu hareketleri öğrenip yapabilirsin
doktora git bunu ailene soyle utanacak bişey yok
tedavısı var
psikiyatriye götürürüm
Allah şifa versin büyük geçmiş olsun kardeşim
Bezleniyor musun halâ
nasıl atlatabildin mi bu durumu?
bir an önce doktora git..
Tedavi olmadınız mı
Hâlâ devam ediyor mu yardımcı olabilirim istersen
Ben biliyorum