Kızım ergenlikte, karşı komşudan hoşlanmaya başlamış. Ne yapacağım?

14 yaşında bi kızımız var tam ergenlik çağı ve fazlasıyla sorun çıkarmaya başladı. Yeni taşınan karşı komşumuzdan hoşlanmaya başladı. 29 30 yaşlarında kocaman adam bide avukat mı ne ilgisini çekmiş tamam kendi kendine hoşlansın buna karışamam ama dozu kaçırmaya başladı. Adamın her hareketini izliyo sapık gibi evden çıkış eve geliş saatlerini izliyor karşılaşmak asansöre binebilmek için. Adam da anlamış Allah'tan güvenilir aklı başında bi adam (taşındığı gün kek ikram ettik hoşgeldin için sohbet ettik biraz iyi biriydi) geldi konuştu benimle. İşte çocuk idol olarak görüyo sizde üstüne gitmeyin ergenlik dönemi falan dedi alttan alttan rahatsız olduğunu belirtti. Bizim ki dershaneden dönerken adamı evden çıkarken gördü ama nasıl bakıyo sanki adamla şeyaptık dokunsan ağlıcak. Napıyosunuz siz burda falan diye hesap sordu resmen adamdan adam da kırmamak için annenle biraz sohbet ettik sorun yok bende gidiyim dedi nasıl mahçup oldum adama anlatamam. Eve girince iyi bi fırça çektim hala bana ne konuştunuz adamı tavlamaya mı çalışıyosun falan dedi hüngür şakır ağlıyo laf anlatmayacağım anlayıp odasının kapısını çarpıp çıktım. Kocam eve geldi her geldiğinde kızımızla birlikte karşılarız onu göremeyince hasta mı falan dedi odasına gitti ben karışmak istemedim baba kız konuşsunlar dedim. Ama kocam geldi bana bağırmaya başladı ne diyo bu kız elin adamı niye ben yokken eve geliyo siz beni deli mi edeceksiniz adamın kaşı gözü ayrı oynuyo zaten falan diye üstüme gelmeye başladı. Zaten kıskanç biri kızımızda doldurunca tüm sinirini kustu büyük kavga ettik kızımızla ilgili duruma anlattım ama umursamıyo cidden şüpheleniyo adamdan evden çıkmıyo resmen kızımızda bana iyice kin bürümeye başladı adamdan saplantılı şekilde hoşlanıyo ve benden bile kıskanıyo. Ne yapıcam ben?
Kızım ergenlikte, karşı komşudan hoşlanmaya başlamış. Ne yapacağım?