İğrenç herşeyime karışan bir ablam var?

Yanı öyle bir insan ki abla demeye utanıyorum. Her tür pislik bunda. geçmiş zamanda liseye geçmiştim Annem beni güzel bir liseye verecekti Annemin aklını karıştırdı yok kötü lise yok Verme anne Şımartma şunu gibi şeyler diyip geleceğimi elimden aldı sustum. Oturuyorum uzak durmaya çalışıyorum yanima iyi biriymiş gibi yaklaşıp ağzımı arıyor ee bune hayatın dum düz mu anlat bakalım neler varmış diyor Ben tam anlatacakken aaa dur sen anlatma ya boşver ben anlatiyim diyor. Insanları kavga ve tartışmalarda Sırlarıyla ve Kötü hissettiği yönünden vuruyor. Giyecek 1 tane kıyafetim yoktu annem para verdi üstüne başına bişeyler al kızım dedi hemen geldi ya anne insafa gel aaa verme şuna para Doyumsuz bu dedi. annemde hemen bunu dinliyor tabi. benden büyük olduğu için hiçbirşey yapamıyorum Her konuda üstüne geliyor. bugun yolun ortasında beni rezil etti rencide etmeye meraklı biri. yani başa çıkamıyorum artk ne yapicam Çok yoruldum annemle bi konu konuşuyorum hemen yanımıza geliyor anne onla konuşma yapma etme diye. neden böyle olur ki insan? Arkadaşıma doğum günü hediyesi aldım mutlu etmek için. eve geldiğimde bulamadım almış çöpe atmış bana da Aaa O hediye mıydı kusura bakma diyor inadına. cidden Biktim ağlamaktan gözlerim şişti rahat bırakmıyor ne yapabilriim babam da yok?
İğrenç herşeyime karışan bir ablam var?