Güzel kızlar hayatlarından keyif alıyorlar, biz iki mutlu olmaya çalışsak hemen aşağı çekmeye çalışıyor teyzeler neneler büyükler özellikle, orta tipte erkekler bile bakmıyor incitiyor, sahi neden gelmiştik dünyaya biz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoş yorum yazanlara bakma. Allah sarışın kızıl saçlı güzel yüzlü fiziği iyi kızı da yaratıyor. Bizi de. Güzelliği yüzünden Allah’ı unutup diyen yalancıları da dinleme. Seninle aynı ibadetini yapıp, bu dünyada da ahirette de senden mutlu yaşayabilir. Allah sonuçta bize de verdikleri ona kulluk edelim diye etmez ise kafir birisi sonsuz cehennemde müslümanda emrine uymaz ise 3 yapıyorsa 30000 katını cehennemde çekiyor. Bizim değerimiz yok anlayacağın. Kendimizi bir şey sanmamız. Allah’ın adaletini beğenmez isek de cehenneme gideriz. Senden daha kötü durumda olanları gösterirler. Ama ailen ya da başka birisi işine gelmediğinde senden daha iyisini gösterip ders çalışma iş hayatı aile hayatı vs neden onun gibi olamadığın için bunu belli ederler. Aslında hayatta küçük Tanrısal toplumdur
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayatın gerçeği bu bunu anladığımdan beri sevmiyorum haşa. Doğruyu söylemem gerekirse
Cevap sahibi+1 yılÇirkin kadın yoktur diyenlere de inanma. Yalan söylüyorlar. Var hem de estetik yaptırınca ahirette azap ediyorlar. Dediğim gibi güzel kızın böyle bir estetik yaptırıp da azap görmesine gerek yok. Ama sen neden beğenmedin? Senin buna razı olman lazımdı. Yani benim diyeceğim adalet bekleme
Cevap sahibi+1 yılAllah beni böyle yaratmış, bu tip benim tercihim değildi. Seçemediğim bir şey için sorumlu değilim. İnsanlar ne derse desin benim elimden gelen bir şey değildi diye düşünürsen ancak mutlu olursun. Üzgünüm tek gerçek bu.
Cevap sahibi+1 yılYani senin yapman gereken razı olman ya da estetik yaptırır tövbe edersin :)
Soran+1 yılEvet yalan söylüyorlar biliyoruz
Soran+1 yılSeninle konuşmak istiyorum çok mantıklı konuşuyosun istek attım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece seni kompleks yapasin diye yaratmış. Çirkin kız yoktur, bakımsız kız vardır. Öyle yüzü kötü,çirkin demeyeyim de tercih edilmeyen tipte kiz gördüm. Vücuduyla , sıcak kanliligi ile çok güzelim diyen kizdan , daha fazla erkek sevgili olmaya uğraşıyor. Bir yerden artıya geçmek senin elinde. Kompleks seni daha çirkin hale getirir ancak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
imtihan için.
bu dünya cennet değil ki herşey mükemmel olsun
ya fakirlik olur, ya kimsesizlik olur, ya çirkinlik olur
Önemli olan Allaha isyan olmaması.
çünkü Allah bizim yüzümüzün güzelliğine veya zenginliğimize değil, kalplerimize ve ibadetimize bakar
Ayrıca bir hadisi şerifi beyan edeyim: ''Kadınla şu 4 şey için evlenilir: Malı için, asaleti-soyu- için, güzelliği için ve dini için. Sen dindar olanı tercih et, mesut olursun''
Güzellik için de değil, Allah'a ibadet için yaratıldık
insanın vatanı cennettir, dünya çöplüğü değil. ama çoğu kişi unutur :(024 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir kız ile çirkin bir koz aynı ibadeti yapınca. Bu dünyada daha mutlu olacak kız hep. Adalet nerede
- +1 yıl
@eltayr kendini kandırma. O zaman estetik ameliyat yapana azap edilmezdi. Güzel bir kızın böyle bir derdi yok. Ama çirkin olan yaptırırsa azap görecek. Ahirette sabır ettin çirkindin diye bir şey yok. Böyle düşünür de sabredersen azap var çünkü Allah her şeyi mükemmel yaratmıştır haksız Mıyım? Seni tam yaratıktan sonra beğenmeme gibi bir lüksün yok. Sana yarat beğenmediysen neden beğenmedin der. Kendimizi kandırmayalım
- +1 yıl
Daha da azap görür o kız. Yalan mı?
- +1 yıl
@Mxmdmsmdmdk kendimi kandırdığımı sanıyorsun. ama yanılıyorsun. çirkin bir kişi estetik yapınca sabretmiş olmaz. hatta Allahın yarattığını beğenmemek, isyan olur. çirkin olunsa da ağzı burnu engelli olanları düşünmek gerekir. hangi mantıkla düşünüyorsunuz? şükretmediğimiz nimetlerden de hesaba çekileceğiz, sabretmediklerimizden de. Hz. İsa (as) ın ''Buğday ekmeği yemeyin, arpa yiyin. Çünkü şükrünü eda edemezsiniz'' gibisinden bir sözü var. 'ahirette sabır ettin çirkindin diye birşey yok' diyorsun. ahiret dediğine göre inanıyorsun. peki kanıt verebilir misin bu söylediğine? bendeniz cevap vereyim:
''Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu (karşılığını) görür.
Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu (karşılığını) görür.'' (zilzal suresi)
Hayır Allah herşeyi mükemmel yaratmamıştır.
Yarattıklarının acaipliğinden kendi mükemmelliği anlaşılır. İmtihan olsun diye kimini güzel kimini çirkin yaratmıştır. Çünkü dilimize de yerleşmiş olan 'Mâşâ Allah'' kelimesinin tecellisi vardır ki bu 'Allah ne dilerse o olur'' demektir. Takdirden razı olmak lazım. - +1 yıl
İşte zaten onu diyorum sen de onu diyorsun. Şükredilmesini istiyor. İstediği güzel Koza 10 verir istediğine 2 güzellik verir. Amacı bu değil ki. İnsanlar beğenmez ise günah. Sana beğen beğenme lüksü yok. Beğenmez estetik yaptırırsan da cehennemde yanarsın. Haksız mıyım 😃
- +1 yıl
@eltayr hayır müslümanım ama gerçeği söylüyorum. Dünyaya sınanmak için değil kulluk etmek için geldin. Kulluk etmez isen sonsuz cehennem. Sınavın amacı da imtihan edince iman ettik diye bırakılavağınıx mi sandınız diyor? Kader kazaya razı göstermek bu da kulluk? Ama gösteremez isen azap? Haksız mıyım? Kim daha Müslüman tartışmayalım. Ben daha realist bakıyorum diye? Kimseyi kafir Müslüman ilan etme. Ben doğruyu söylüyorum. Allah da bunu istiyor zaten. Ben sana bu kadar tip verdim kabulleneceksin. Bunun şükrünü etmekle yükümlüsün. Ben verdiysem razı olacaksın kulsun. Estetik yaptırırsın ama azabı da bellidir. Kimseyi güzel çirkin yarattı diye de hesap sormak bizim de haddimize değil. Adalet aramayacaksın. Razı olacaksın. Sevmiyoruz kapanmayı ama Allah’ın emri. Yaparsan tamam ama yapmaz isen azaba hazırlan. Neden yapacaksın sevmesen bile Allah’ın emri. Bu kadar bitti
- +1 yıl
@eltayr birisi sana çirkin der üzülürsün Allah onun hesabını elbette sorar. Ama sen kendin çirkin olduğunu düşünür razı gelmez isen sana da onun hesabını sorar. Hayat böyle haksız mıyım? Çirkin güzeli yok kabul etmek zorundasın.
- +1 yıl
@Mxmdmsmdmdk bu dünyada herşeyi seçebiliyor muyuz? hayır. Cüzi irademiz kısıtlı. Ama bize bir şans sunulmuş. Ona inanırsak ikinci hayatımızda herşeyi kendimiz seçeceğiz. Allahın varlığını bildiğin halde inkar ediyorsun. herşeyin kuralları olduğu gibi düzenle yaratılan kainatın da kuralları var. bir -haşa- tanrı değiliz ki istediğimiz herşey olsun? mantığı hiç anlayamadım
- +1 yıl
Ya benim bir şeyi inkar ettiğim yok. Tam tersi doğruyu söylüyorum. Ya beni böyle yaratmış Allah benim elimde olan bir şey değil diyecek kabul edecek ancak böyle mutlu olur Allah da bunu istiyor. Çirkin Fe olsa bınunla mutlu olmasını. Çünkü yokken bu çirkinliği bile yoktu. Ya kabullenecek ya da estetik de bir tercih azabı göze alır ise. Allah’ı gayet iui kabul ediyorum ama sen de aynısını görmedim
- +1 yıl
Ben doğruları söylüyorum diye, zoruna gitmiştir. Ateistlerim yanma nedeni nedir? Allah’ı kabul etmemeleri? Müslğmanların yanma nedeni nedir? Allah’ın emirlerini uygulamama, verdiğine razı olmama? Kim realist
- +1 yıl
Benim doğruları söylemem epey zoruna gitmiş. Mutlu ol diye yaratmadı seni zaten. Kendisini sev ve onun emirleri ile mutlu ol diye ancak. Kulluk ne anlarsın umarım bir gün
- +1 yıl
@eltayr cehennem azabı sinek ısırması olmadığını anladığımız zaman herkes mantılı düşünür.
- +1 yıl
@eltayr yoo kabul ediyorum. Namaz da kılarım elimden geldiğince. Kuran da okurdum. Oruç da öyle. Ağır gelmiyor varlığı ama gerçekten dini düzene tarafsız olarak bakarsam Allah’ın adaletini aramak mantıksız olur. Kendin ile Allah arasında adalet atayamazsın. Kusura bakma bu realist olmak. Cahil de olabilirdim aynaya baktığında gördüğün kişi gibi
- +1 yıl
Bir hücre doku. Vücudundaki o kadar organ. Hormonların, bu kadar şey varken seni çirkin yaratmış isem yaratmışım beğenmeme gibi bir lüksün yok elbet der. Ben de beğenmiyorum kendimi. Gerçek bu söylerim. Estetik yaptırırsam azap görecek miyim elbette. Beni neden çirkin yarattın dersem onu güzel? Sen yarat çok biliyorsan bir gözünü bile der mi? Der. İrademi alıp cehenneme atar mı elbet atar. Böyle bir şey gözünüzü açın
- +1 yıl
@eltayr düşmanlık değil benim de yaptırmak istediğim çok yerim vardı. Ama yaptırmak için şimdi 10 kez düşünüyorum. Hesap vereceğim. Bunu yaptırmaya hakkım var mı hayır yok. Ben gerçeği söylüyorum hoşuna gider gitmez
- +1 yıl
@Mxmdmsmdmdk Şimdi öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bir kimse de çirkin olan ve onu toplum içinde rahatsız eden ne varsa bunu düzeltmek caiz. Ama normalde hiç sorun yoksa ama kendisi şeklini değiltirmek istiyorsa işte o zaman caiz olmaz. Bir müslüman dinini iyi öğrenmezse çok hatalara düşüp yanlış sorgulama olayına girer buna da realistlik der. Allah seni yarattı kendini onunla bir tutamazsın. Senin varlık sebebin Allah. İbadet etmeni senin sonsuz hayatın için istiyor. Çünkü Allah insanları bilinmek için kulluk etsin diye yarattı. Kalkıp ibadet etmezsem cehenneme atıyor bu haksızlık diyemezsin. Kulluğun gereği ona ibadet etmektir. Bu ağır gelmiyorsa zaten güzel yol almışsın demektir. Yine söylüyorum realist yaklaşıcam derken Allahı sorgulama yoluna gitmek hiç doğru olmaz. Allaha zorla kulluk etmiyoruz ki. Bu fıtri bir ihtiyaç zaten. Yaratılışımızın bir gereği. Bugün ibadetten yoksun ruhlar depresyona çeşitli psikolojik hastalıklara yakakanıyor. Şeytanın oyuncağı oluyor. Kısacası kişiyi rahatsız eden sosyal hayatını ciddi anlamda kısıtlayan yaralayan bir çirkinliği varsa Allah bunun düzeltilmesine izin veriyor.
- +1 yıl
@eltayr biliyoeum elbet ama o kıstas çok anormal yoruma açık bir şey. İnsan estetik yaptırsa bile maddi olarak da vücudunun kesilmesi olarak da yaptırmasa da yüz olarak da psikoloji olarak da zulümde. Estetik ameliyatı ameliyat insan zor durumda kalıyor. Gerçekten alt tarafı insanız ama Allah gerçekten bazı insanlara zulüm ediyor
+1 yılBen de bu kendini aşağılayan insanları anlamıyorum ya. Hiçbir insan fizik ve yüzden ibaret değildir. O akıl boşuna verilmiyor kullanın ve kendinizi var edin diye veriliyor
22 Yorumla
Soran+1 yılBen mutlu enerjik davranıyorum, karşıdaki insan hemen aşağı çekmeye çalışıyor yine aynı döngü üstelik bu insanlar öz insanlarım
- +1 yıl
Bu bir şeyi değiştirmez, kanından da olsa bir insan seni aşağı çekiyorsa hayatından çıkarırsın. Fiili olmasa bile zihnen çıkar bu kadar zor değil
Çirkin kadın yok bakımsız kadın vardır.
Ayrıca seni tipine göre seçen erkek varsa olmaması daha iyidir. İnsan gönül gözüyle bakar sevdiğine. Aradığın kişi henüz karşına çıkmamıştır ama elbet çıkar üzülme...
Bende kendimi hiç beğenmiyorum10 YorumlaBen de güzel değilim ama hayayı güzel yaşamaya odaklanıyorum, sen de denemelisin😀
12 Yorumla
Soran+1 yılAma insanlar neden sürekli aşağı çekmeye uğraşıyor
- +1 yıl
Ee napalım yani konuşan konuşuyor bunu değiştirebilir miyiz? Değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmeye değmez. Ha laf eden olursa da saygı falan dinleme yapıştır cevabını. Böyle kötü insanlar dünyanın dört bir yanında var maalesef, istesen de her yerden fortluyorlar. Şükrediyorum sağlıklıyım, şükrediyorum güzel dostlarım var.
Güzellik başa bela kurban hiç tavsiye etmiyorum gül geç herşey boş bu hayatta
01 Yorumla
Soran+1 yılSormayın çirkinlik çok güzel, insanların 5. Sınıf insan muamelesi yapması o kadar güzel ki
"Biz insanı en güzel şekilde yarattık" ayetini düşünmek lazım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Güzellik başa bela boşuna dememişler "Allah çirkin şansı versin" diye güzelik uğruna kaç kaıdn öldürüldü sürüldü yok oldu.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel diye değil. Onlardan öok güzel kadınlar zevk içinde yaşıyor. Onlar sadece erkeğin psikopatlığı
Güzel kızlar hayattan keyif alıyor gibi görünüyor. Ama herkesin derdi var.
10 Yorumla
+1 yılAllahın yarattığı herşey güzeldir çirkin diye birşey yoktur bakmasını bilmek lazım
00 Yorumla
+1 yılpara kazan
kendini yaptır
çoğu güzel estetikli!01 Yorumla- +1 yıl
Sonra da azap ediliyor ama dehşet azaplar. Ama güzel kızın böyle bir derdi yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBanada bakmıyorlar dış görünüşümü beğenmiyorum maddi durumuz iyi ama psikolojik sorunlarım ve dış görünüşüm iyi durumda değil
00 Yorumla
+1 yılRabbim gönlünü güzel eğlesin kuzum öyle söyleme 🥺
08 Yorumla
Soran+1 yılBöyle teselli ediyorlar, yüzümüz gülünce mutlu olunca yine çirkin olduğumuzu yüzümüze vuruyorlar
- +1 yıl
Onlar mal çünkü öyle gereksizleri takma , ayrıca öyle söyleyerek kendini üzme
Soran+1 yılBen üzmüyorum insanlar üzüyor
- +1 yıl
Kafanı ısırırım
Soran+1 yılIsır da yok olayım
- +1 yıl
Ya öyle demesene , bence iyi birisin ve bu güzellikten daha güzel bir durum
Soran+1 yılEvet sen çok iyisin denilerekten ret yedim, çok güzel bir durum gerçekten
- +1 yıl
Seni ben üzmüşüm gibi şey yapıyorsun üzülüyorum 🥺
+1 yılTip çok önemli cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahahaha ağla o zaman biz seni tutmayalim xdxd
022 Yorumla
Soran+1 yılAğlıyorum zaten hem de her gün
Cevap sahibi+1 yılYaaa ben sana kıyamam mendilin var mı bari , istersen temin edebilirim sana xd
Soran+1 yılYok sen onunla bi tarafını sil
Cevap sahibi+1 yılOlur zaten oralarım bile senden güzeldir hahaha
Soran+1 yılÇok komik gizli bey
Cevap sahibi+1 yılHahhahaha ama şanslı kızsın ha iki dakikada güldürdüm seni. Allah çirkin şansı vermiş sana 😀😀😀
Soran+1 yılHee sorma ağzım kulaklarıma yapıştı geri düzelmiyor kaldım böyle napçam
Cevap sahibi+1 yılYa üzülme sen her halinle çirkinsin hahaha
Soran+1 yılBiliyom thanks
Cevap sahibi+1 yılYour welcome 😘
Soran+1 yılBeni daha fazla üzmeye uğraşma cidden zaten dipteyim yapamazsın yani
Cevap sahibi+1 yılİnan bana ilk başta dalga geçmeyecektim ama sen umudunu kaybetmişsin o yüzden takılmak istedim bende , yoksa kimseyi dış görünüşünden dolayı eleştirmek onu üzmek Kimsenin haddine değil
Soran+1 yılİntihar edicem artık dayanamıyorum
Soran+1 yılMilletin mutluluğunu izlemeye mi geldim
Cevap sahibi+1 yılGüzel olmadığın için mi saçmalama istersen , buna takılıp intihar mı edilir, gerçi hiçbir şey intihar için bir sebep değildir
Soran+1 yılSen çok iyi birisin diyip beğenilmemek ret yemek çok koyuyor, insan sevgisiz ne kadar yaşayabilir söyler misin ya da yaşamasının bir anlamı var mıdır
Cevap sahibi+1 yılYa ben senin abarttigin kadar olduğuna inanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAşkı hayat gayen haline getirme hem seni olduğun gibi seven biri illaki çıkar
Soran+1 yılGörürsen inanırsın belki
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazar mısın
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten niye yaratıldık
10 YorumlaÇirkin kadın degil giyinmesini bilmed
00 Yorumla
+1 yılSınıyor sınıyor
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz