Boşandıktan sonra çok açıldı spora başladı, konuştuğu erkekler de var. Özellikle bikini, tayt giymemesini istiyorum ama dinlemiyor. Sevgili yapması bile normalleşti. Bazen acaba alman filmlerindeki ailede mi yaşıyorum diyorum. Bu kadar genişlik bana fazla geliyor napabilirim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zaten Almanlar gibi olduk onlar gibi yaşiyoruz bu rahatlik ondan geliyor
sen arap gibi yaşa kanka
@KaaNnnn_ Olmayan beyninizle Arapları karıştırmasinız olmaz Araplar en azindan Avrupadan daha iyi kendin Avrupaya özenerek yaşiyorsun ama aclıktan geberiyorsun ne güzel bie kafan var senin zaten bu kafada olduğumuz icin bu toplum bozuldu Avrupalılar gibi yasamak istiyorsun herseyini alıp yasa neden isine geleni alıp yaşiyorsun demi onlar şu anda iyiyse senin özendigin konularla gelmediler bu duruma ama tabi işinize gelmez neden gelsin ki
Açlıktan geberiyor muyum? :D :D sefil hayatınla bana laf atma ojmanlı torunu
@KaaNnnn_ Osmanli Torunu dedigine göre ölü kafire tapan Ataputçusun demek merak etme ahirette seni bekliyor o da cehennemde bu nasil bie sey hem türk olmayan hem kafir olan hem de ölü bir adama tapmak neyin kafası bu
Bekle bu yazdığının hesabını vereceksin :)
@KaaNnnn_ Sen de vereceksin mersk etme sen kac misliyle vereceksin beyinsiz bir gram bile beyin yok olmayan bir adama tapiyon düşünemiyon niye beyin yok çünkü
Sen kimsin lan bana hesap soracan
@KaaNnnn_ Ben sormuyacam da sen kimsin de bana carlıyon peki pardon Ataputçuydun sen olu adama tapan mahlukattın demi unutmuşum bir an olmayan beyninle herseye atlama adam insan degilsin zaten
Ağlama koçum baban atatürk senin tamam mı o yazdıklarını da ihbar edecem sitenin urlsini ve kullanıcı adını verecem sen bana hesap soramazsın zaten reelde gel karşıma konuş neler oluyo
@KaaNnnn_ sen hala konusuyon mu beynine s. ktugumun beyinsizi kaybol şurdan benim asabimi bozma ağzima geleni sayacam o senin taptigin adam tapmaya devam et sen
@KaaNnnn_ s. iktir git şurdan a.. q.. beyinsizi daha fazla konusma
Hahah gel karşımda de bunları senin o domuz suratını nası parçalarım sülalesinis. ktgmn evladı seni ihbar ettim seni
@KaaNnnn_ ben senin sulaleni bir s. ikersem o zaman görun sen nerenin köpeğisin lann sen kimsin de artistlik yapıyon domuz senin sulalen belli oluyor zaten ne halt oldugun
5816 Numaralı kanuna da bak
@KaaNnnn_ Evet zaten o yüzden tapiyorsunuz o olmasa tapacak adam bulamiyacaksini
Ağlama aslanım bizim gibi insanların sonu gelmez unutturamazsınız sizin gibi arap tohumlarınada fırsat vermeyiz
Bu ne terbiyesizlink !! Seri instagram sal reis kapatalım
Ya şu kadınları bi rahat bırakın bıktık sizin Arap zihniyetinizden
Yapma ya? Erkek kadın ne farkeder bu kadar geniş olunur mu? Medeniyet demek istediğinle istediğini yapmak mı yani!
Ne yapıyor ki yani resim koymak ta ne var. Eve erkek atmıyor ya
Bir sürü şey var sadece instagram da değil mesele.
Ne bilim ben yazdığın kadarına yorum yapıyorum
Senin gibi oğlum olsa evden kovardim
Instasin kapatmakla bisey olmaz ki.
Ne değişir?
Rahatsız olduğunu dile getir
instası ne ben spamlayım
Spamlamakla bir şey olmaz ya
instasını versene
Burdan olmaz oğlum zaten
Annen bekar Özgür bir kadın istediğini yapabilir
Eve erkek de atıyor mu:)
Saygı duyacan mecbur
Sanane
Sanane annemden
Annenden
Nasıl sanane ya. Senin annen yapsa hiç umursamayacak mısın yani
Babana karış o zaman
O yapmıyor çünkü? Kadınlar erkekleri dinlemeli
Kes sesini ya bu ne cahilik
Annen iyi yapıyor senin gibi oğlum olsa evden atardım
Dinlemeli dedikte itaat etmeli mi dedik. Erkeklerin niyetini bildiğimizden söylüyoruz. Sorsak sana kendini akıllı biri olarak tanıtırsın kesin haha. Aynen kadınlar tek başlarına ayakta kalır erkekler ittir 💪🏻💪🏻
Aşırı geri kafalısın
Evde ağırlığın olsun sözünü dinlettir
Annesi o? Bu ne cahilik annesi oğlunun sözünü mü dinlenmeli iyyy Türk erkekleri işte
Annesinin davranislarina bakiyorum da oglu agirligini koymali bence
Bi git ya oğlunun hakı yok
Nsıl yok ya onun bizim üzerimizde var da bizim mi onun üzerinde yok
Atsın
Oha diyorum