İnternet & Teknoloji Instagram online olduğumu nasil kapatırım? YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aktif gözükmek istemiyorum Güncellemeler+1 yıl Netten ögrenemiyorum. Olmuyor çünkü sürekli güncelleme geldiği için Chrome bile şaşırıyor artık Instagram online olduğumu nasil kapatırım? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ayarlar kısmından 0 0 Yorumla
Emirhanozer Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Instagram ayarları ve gizlilik / mesajlar ve hikaye yanıtları / hareket durumunu göster / on/off 😌🫶 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nasıl olurmuş onlara bakmaya geldim gidiyorum. 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı. Son görülme yazıyor galiba onu kapat 0 5 Yorumla YesMama +1 yıl Instagramda var mı ki o. Watsapta var gizemlikız4444 +1 yıl Dur bakayım canım emin değilim gizemlikız4444 +1 yıl www.google.com/.../amp YesMama +1 yıl Bunu inceleyerek çözdüm olayı çok sağol gizemlikız4444 +1 yıl Rica ederim:)
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gözük gözük korkma 0 2 Yorumla YesMama +1 yıl İstemiyorummmmm Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Neden pekş Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Şu instadan hiçbir şey anlamadım 0 0 Yorumla
sempatiko127 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Şu an izlediğim şeyi izlemeni isterdim 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 670 cevap paylaştı. Uygulama ayarlarindan hesabindan yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayarlar kısmından
Instagram ayarları ve gizlilik / mesajlar ve hikaye yanıtları / hareket durumunu göster / on/off 😌🫶
Nasıl olurmuş onlara bakmaya geldim gidiyorum.
Son görülme yazıyor galiba onu kapat
Instagramda var mı ki o. Watsapta var
Dur bakayım canım emin değilim
www.google.com/.../amp
Bunu inceleyerek çözdüm olayı çok sağol
Rica ederim:)
Gözük gözük korkma
İstemiyorummmmm
Neden pekş
Şu instadan hiçbir şey anlamadım
Şu an izlediğim şeyi izlemeni isterdim
Ayarlardan hareketler kısmında olması lazım