Aile & Toplum Bizden hevesini alan insanlar bize karsi soguk, ilgisiz mi davranirlar? detata Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bizden hevesini alan insanlar bize karsi soguk, ilgisiz mi davranirlar? Bence kesinlikle boyle.. peki ya sizce? Güncellemeler+1 yıl Gncll Güncellemeler+1 yıl Kdmd Bizden hevesini alan insanlar bize karsi soguk, ilgisiz mi davranirlar? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
34joker34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. Herkesin işine yaradigin kadardır insan işine yaramadigin zaman cüzzamlı gibi dışlarlar 🙃🙂 0 3 Yorumla detata +1 yıl Dogru hicbi zaman kullanmadilar beni Yorumla detata +1 yıl Haloyle hicbi zamanda ilgi gormedim Yorumla 34joker34 +1 yıl Kullanamadıkları kişiye ilgi göstermez insanlar zaten ama kullanırken senden iyisi olmaz kullanamadıkları zamanda senden kötüsü olmaz 🙃 Yorumla
Deniznurrr23 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet bu hep böyle oldu içlerinde 2 3 düzgün insan varsa o da bize denk gelmiyor 0 0 Yorumla
Seliimnbs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bir erkek amacına ulaştı mı o kızla alakayı da keser 0 4 Yorumla detata +1 yıl Ben genel sormustum Yorumla Seliimnbs +1 yıl Genel olarak söyledim ki Yorumla detata +1 yıl Ama bebi hic kullanmadilar ki ki kuzenlerimde boyle hic arayip sormazlar Yorumla Seliimnbs +1 yıl Kimi erkekler kız bolluğuna alışkındır. Çevrelerinde tek bir kızla yetinemezler ve bu yüzden ilişkileri de kısa sürebilir. Yorumla
heyee__ Takip Et Xper 7 Yaş: 105 , eic 96% +1 yıl Aynen öyle davranır 0 16 Yorumla detata +1 yıl Peki soyle seviyorum boyle seviyorum soyle kankyiz boyle arkadasiz diyen insanlar neden hic arayip sormaz, merak etmezler? Yorumla heyee__ +1 yıl İşi bitmiştir senle Yorumla detata +1 yıl Ama hic kullanmadi ki Yorumla heyee__ +1 yıl O zaman sevmemiş seni Yorumla detata +1 yıl Sevmiyosa niye boyle seviyorum, soyle seviyorum. Yok soyle kankayiz, boyle kankayiz der ve bulusur? Yorumla heyee__ +1 yıl Yalan atmış demek ki 🙄 Yorumla detata +1 yıl Sevgileri sahteymis yani? Yorumla detata +1 yıl Peki diger insanlara niye karsi ilgililer? Yorumla heyee__ +1 yıl Yaniii Yorumla heyee__ +1 yıl Demek ki onların sohbetini sevdi yani elektrik aldı Yorumla detata +1 yıl Hi fkfkfk olabilir tesekkur ederim Yorumla heyee__ +1 yıl Haklı çıktım sonunda kaksksk Yorumla detata +1 yıl Ben onlarin hosuna giden sohbetler etmiyorum dogru kfkfkf hosuna giden davranislarda yapmiyorum ben kendimim Yorumla detata +1 yıl Tebriks Yorumla heyee__ +1 yıl En güzelini yapıyorsun hep kendin ol🍀 Yorumla detata +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkesin işine yaradigin kadardır insan işine yaramadigin zaman cüzzamlı gibi dışlarlar 🙃🙂
Dogru hicbi zaman kullanmadilar beni
Haloyle hicbi zamanda ilgi gormedim
Kullanamadıkları kişiye ilgi göstermez insanlar zaten ama kullanırken senden iyisi olmaz kullanamadıkları zamanda senden kötüsü olmaz 🙃
Evet bu hep böyle oldu içlerinde 2 3 düzgün insan varsa o da bize denk gelmiyor
Bir erkek amacına ulaştı mı o kızla alakayı da keser
Ben genel sormustum
Genel olarak söyledim ki
Ama bebi hic kullanmadilar ki ki kuzenlerimde boyle hic arayip sormazlar
Kimi erkekler kız bolluğuna alışkındır. Çevrelerinde tek bir kızla yetinemezler ve bu yüzden ilişkileri de kısa sürebilir.
Aynen öyle davranır
Peki soyle seviyorum boyle seviyorum soyle kankyiz boyle arkadasiz diyen insanlar neden hic arayip sormaz, merak etmezler?
İşi bitmiştir senle
Ama hic kullanmadi ki
O zaman sevmemiş seni
Sevmiyosa niye boyle seviyorum, soyle seviyorum. Yok soyle kankayiz, boyle kankayiz der ve bulusur?
Yalan atmış demek ki 🙄
Sevgileri sahteymis yani?
Peki diger insanlara niye karsi ilgililer?
Yaniii
Demek ki onların sohbetini sevdi yani elektrik aldı
Hi fkfkfk olabilir tesekkur ederim
Haklı çıktım sonunda kaksksk
Ben onlarin hosuna giden sohbetler etmiyorum dogru kfkfkf hosuna giden davranislarda yapmiyorum ben kendimim
Tebriks
En güzelini yapıyorsun hep kendin ol🍀
:)
Evet tatlım
Hevesini aldi derken bunu nasil anladin
Tabii ki öyle olur