Sorum yukarıda cevaplayın delirtmeyin beni
#OnurHaftası2021
#OnurHaftası2021
11 sultanı Ramazan degil miydi. Ramazan isim mi değiştirdi haberimiz yok. :) oruç var mı oruç. Pride de? İnşallah yoktur. Yoksa severim. Aç kalmak istemiyorum artık awk
Cevap
4Cevap
Araf﴾80﴿
Lût’u da (peygamber gönderdik). Kavmine dedi ki: “Sizden önceki topluluklardan hiçbirinin (bu ölçüde) yapmadığı iğrençliği mi işliyorsunuz!”
﴾81﴿
“Kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz taşkınlık eden bir topluluksunuz.”
gitmiş kopyala yapıştır yapmış küçük beyinli.
Yalnız lut kavminde büyük ihtimalle eşcinselliği tercih edenler de vardı. Toplu halde esçinsel ilişki kuruyorlardı büyük ihtimalle.
Kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz taşkınlık eden bir topluluksunuz
Eğer bu ayeti her eşcinsele söylersen kendisinin ilişki kurmasığını. Ama hislerinin böyle olduğunu söyleyebilir. Bu biyolojik bir şey. Yapıları öyle. Trans olanlar da var aynı şekilde. Kendilerini karşı cins gibi hissediyorlar. Ve çoğu doğuştan öyle oluyor.
Buna rağmen müslüman olup ilişki yaşamayan ve evlenen de var. Yani bu ayeti her eşcinselim diyene genellersen doğru olmaz.
@löklerk Eşcinsellik hissi Allah verebilir bu bir imtihandır gidipte beni böyle yaratmış diyip işin içinden çıkamazsın İslamda eşcinsel evlilik yasaktır normal hetero evlilik mecburi ve zorunludur. Aşkınızı gizleyin diye bile hadis var zaten eşcinsellik de ne oluyor? öyle bile olsa normal evlilik yapmak zorunda İslama göre eşcinsel evlilik yasak illa ki ilişkiye girmek gerekmiyor
🥳🥳 yaşasın Pride çatlasın h*mofobikler AĞLAYIN size inat buradayız, size inat yaşayacağız size inat sevdiklerimizle beraber olacağız sizde nefretinizle ge. berin. Happy Pride 🏳️🌈 love is Love ♥️ 🌈
Doğuştan eşcinsel veya trans hislere sahip olanların hislerine saygım var. Kendi cinsleriyle ilişki kurmalarına zerre saygım yok. Bazı interseksler veya çift eşeyliler hariç vücut değişimlerine de saygım yok. Eşcinsel olmadığı halde eşcinsel takılanları ise insan yerine koymuyorum.
O zaman sana göre biz bu dünyaya sap olarak yaşamak için gelmişiz. Siz nasıl olsa evlenip evlenip hayatınızı yaşayabiliyorsunuz. Biz yapınca da lut kavmi. Nerede adalet?
Nerede adaleti yok bunun. Cinsellik kadar istek veren duygunun verilmesinin sebebi çoğalmamız için. Yoksa kim çoğalmak iserdi ki şimdiye kadar? Livata yaparak çoğalamazsınız. İstersen lezbiyen biriyle evlenebilirsin. Bu zamana kadar bir çok insan translığını gaylığını lezbiyenliğini saklayarak aile kurdu. Siz de yapabilirsiniz. Zorsa zor. Heteroseksüel diye de hiçkimse zorluk çekmiyor diye bir şey yok. Herkesin derdi sıkıntısı var.
asla yapmayacağım öyle bir şey. başkasının hakkına giriyorsunuz böyle söyleyerek.
Sana gay olduğunu söyleme demiyorum ki. Lezbiyen birini bul ve gay olduğunu söyle. Eminim ki aile kurmak isteyen lezbiyen vardır. Veya senin gaylığını kabul eden bir heteroseksüel. Hatta youtube de var gay birine teklif etmiş evlenmeyi heteroseksüel biri. Ama sen lezbiyen bulsan daha iyi olur. Anlaşıp evlenebilirsiniz. Benim saklıyor dememin sebebi saklaman değil. Aile kurmayı başarmış olamalarını anlatmak için dedim. Yoksa sana sakla demiyorum asla.
Sen 11 ayın sultanına kurban ol ib. ne!!
Bide utanmadan ramazan ayını diline doluyor. Müsamaha gösterildikçe azıyorsunuz!!!
Saygı duyarım
Saygı duyarım.
bir sey dusunmuyorum beni alakadar etmez
Ters şeritte gidiyorsun derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?