RTÜK, 2025'i LGBT ile mücadele yılı olarak ilan ettiğini açıkladı. "LGBT ile mücadele edeceğiz, LGBT içeriklere izin vermeyeceğiz" denildi.
Kararı destekliyorum
Kararı desteklemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

RTÜK, 2025'i LGBT ile mücadele yılı olarak ilan ettiğini açıkladı. "LGBT ile mücadele edeceğiz, LGBT içeriklere izin vermeyeceğiz" denildi.
Başta Türk dizilerine yoğunlaşsınlar öncelikle kadına şiddet, kadını küçümsemek hor görmek ne ararsanız o dizilerde var beni hiç bir kişinin eğilimi ilgilendirmiyor...
Bunca zaman sessiz kalıp aniden ortalığı bulandırmaya gerek yoktu bence. Şimdi daha da hırs yapacaklar. Ben LGBT hiçbir zaman saygı duymadım, duymam da. İleride bunun sonuçlarının çok kötü olacağını da düşünüyorum fakat her insanı sevmesem de neye inandığına, neyi tercih ettiğine bakmadan her insana saygı duyuyorum. Kimseyi kırmaya, rencide etmeye hakkım yok. Kimsenin yok.
En azından kimse kimseyi küçük yaşta evlendirmek istemiyor. Psikolojik baskı uygulamıyor. İki yetişkin bireyler kendi kararlarını veriyor. Ne destekçiyim nede karşı çıkıyorum. Bazı insanların doğru gördükleri benim içinde yanlış olabiliyor.
Normalde hükümeti desteklemiyorum ama doğruya doğruya doğru demek gerekiyor. Helal olsun. Çok doğru karar. Umarım kararları net bir şekilde uygular ve bazı şeylerin önüne geçerler..
Cevap
22Cevap
Bu hayatta kararsız ve nötr olduğum birkaç konudan biridir bu. Ne desteklerim ne karşı çıkarım.
Kararı destekliyorum evet
RTÜKün hiç bir şeyini desteklemiyorum. Dinci temayüllere göre olan hiç bi yasaklamayı kabul etmiyorum.
Turk dizilerinde kuzenler seksliyo ona napcaklar :D gunduz kusagi kadin programlarinda hele... lgbt yi ben de sevmem ama bu mucadele degil ya
Alan memnun veren memnun, bunu siyasi bir propaganda malzemesi yapmadıktan sonra kime ne zararı olabilir ki?
Şu Netflixe de bir el atsınlar aha güzel bir dizi buldum diyorum ya adamlar ya kadınlar yiyismeye başlıyor midem bulanıyor
Sadece desteklemek değil çok çok çok destekliyorum
Gerçekten destekliyorum Öncelikle şu televizyondaki ahlaklı dizileri kaldırsınlar
Bülent ersoy bile çıkamaz artık TV ye fatih yürek de
Sanki bundan önce gay les dizileri vardı hamminakoyim
Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir misali. Sonunda dogru bisey yaptılar.
dogru karar. ben en son recep ivedik ixleyim dedim ona bile gay sakasi falan yapmislar hic yakisiyor mu ya. espri mi kalmadi.
Bence böyle şeyler reklamını yapmaktan öteye geçmiyor. Desteklemeyen zaten desteklemiyor, destekleyen daha sıkı destekliyor.
her iki kişiden biri tıbben homoseksüel. adette yüz kişiden biri homoseksüel. misal malesya cumhurbaşkanı ve başkomutanı homoluktan 3 sene hapis yattı onla homoseksüel ilişkiye giren aşçısı ve şöförü homo kabul edilmiyor adette farisi de kulampara denen homoseksüel kişi homo olmuyor. lgbt ie mücadeleyi şiar edinenlerde tıbben homodur.
Tayibin ekonomiyi unutturmak için hedef belirlediği yeni yöntem belli oldu
Kararı destekliyorum 🙏
Demeye çok şey varda neyse...
kararı desteklemiyorum
Destekliyorum
Lgbt hastalık değildir tercihtir
Öf banane ya sıkıldım artık aynı muhabberlerden millet uzaya çıktı aq
Kadınların açık saçık dolaşmasına da karşıyım önce kadınlar kapatilmali ahlakımız bozuluyor
İnsanların özgür kararının neresiyle uğraşıyorlarmış ya?
Ay niye gizliden sordum ya
cevapladım yani
Akp terör örgütünun aldığı tüm kararları desteklemiyorum.
LGBT her zaman olacak ne yaparsa yapsınlar 🏳️🌈🏳️🌈
Ne alıp veremedikleri varsa anlamıyorum
intihr vaktimin yaklaştığını düşünüyorum
Lütfen böyle düşünme :(
Başka dertleri mi yok
Destekliyorum
sözde öyle
Olumlu düşünüyorum.
One kız 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?