Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSize her samimi yaklaşan kadın sizden etkilenmiyor beyler, öncelikle bunda bir anlaşalım. Kadınların normal erkek arkadaşları olabilir sizler gibi. Her güldüğümüz erkek bizim flörtümüz değil.
Bu yüzden kadınları damgalamaktan vazgeçin lütfen50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sizi arkadaş olarak görmeyen ve duygu besleyen Erkekleri hala ısrarla arkadaşım diyerek çevrenizde tutmaya çalışmayın, siz arkadaş olarak görüyorsunuz ama onlar size karşı hisler besliyor.
Bu durum aşk ilişkilerinizi fazlasıyla etkiler 😊30 Yorumla
+1 yıl
Yaz kızım..
Sevdiğiniz ile aranıza birilerini sokup, başkasının aklıyla hareket etmeyin..
Kötü de olsa sizin aklınızdaki olsun..
#Vesselam21 Yorumla
Vermezdim
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
54Cevap
+1 yılSadece bir tavsiye verecek olsam.
Müge anlı tarzı olurdu.
Eşit felan değiliz ben seni doğurabiliyorum. Akıllı ol😎313 Yorumla- +1 yıl
Öpcem gel özledim seni bugün yaaa🥰😘
- +1 yıl
Olsun konuşsakta doyamadım 😂
😘
Özlerim ben. - +1 yıl
😂Bu görüşü okuyanlar yanlış anlamayın, yıllara yayılmış çoook iyi bir dostluk 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
😂Ne biliyim tuhaf bir yazışma oldu kanka
- +1 yıl
Deprem oluyor zannetmiştim, gülüyor muydun 😂😂😂😂
- +1 yıl
Komik tabi 😄
+1 yılBir kadını ciddi anlamda tanımak istiyorsanız önce sosyal medya hesaplarınızdaki gereksiz hatunları bi silin. Çünkü önce hesaplarınıza, kimleri takip ettiğinize bakıyoruz ve kafamızda bi imaj oluşuyor sizinle ilgili.
Bu çok önemli, dikkate alınız216 Yorumla- +1 yıl
Şanslısınız o zaman, sizi araştırmak için hesapları deşemeyecekler:)
- +1 yıl
Pardon da sosyal medyası insanın hayatı ve beğenileri hakkında fikir veren bir platform. Buna göre yorum yapmanın nesi ergence? Herkes yapıyor bunu
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sonuçta konuşurken anlatabilir veya ortak dostlarımız vardır, onlardan bi şekilde biliyorumdur vs. Yaşadım bu tip olaylar. Örneğin arkadaşımın iş arkadaşı bir bey bana talipti. Beni eklemişti sosyal medyadan ve ben onun işmyerinden daha önce birlikte olduğu iki kişiyi biliyordum arkadaşımdan dolayı. O insanların hala kendisinde ekli olduğunu görünce ve başka alakasız bir çok kadının profilini takip ettiğini fotoğraflarına kalpli yorumlar yaptığını görünce tanımak dahi istemedim kendisini
Bir kadın olarak diyeceğim şudur. Arkadaş, bir kadın senin mutlu veya mutsuz oluşun ile ilgilenip düşünüyorsa onu bırakma.
50 Yorumla
+1 yılAllah için sırf birini kıskandırmak için bir ilişkiye başlamayın veya yara bandı olarak kullanmayın bunu karşı cinse değil herkes için söylüyorum bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılDünya sizin etrafınızda dönmüyor, erkekleri de kendiniz gibi insan yerine koymalısınız. Onlardan nasıl ilgi, saygı vb. birçok şey bekliyorsanız siz de onlara ilgi, saygı vb. göstermeli, erkeklerin istek ve düşüncelerine karışmadan anlayış saygı duymalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevin abi. Oğlum seviyosanız da iyi bakın. Yarışmayın aranızda kaç kız düşürdüm diye. Hayatınıza birini alıyorsanız emin olun. Geçmişin uzantısı olarak bakmayın karşınızdakine. Naif sevin, aklınız fikriniz altınızdaki çıkıntınız olmasın. Yoksa ne seversiniz, ne de gerçekten sevilirsiniz...
10 YorumlaFazla maddiyatçı olmayın. Sonra da neden erkekler bize ciddi davranmıyor diyorsunuz, paraya değer verirseniz size paha biçen tiplerle muhatap olursunuz.
10 YorumlaSorun ne olursa olsun önce karşındakini dinle, başkasının anlattığı değil onun ne yaşadığı önemli
40 YorumlaKızların peşinden koşmayın, pişman oluyor çoğunuz, işinizin peşinden koşun, ALLAHI razı etmek için uğraşın!
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, karşı cins hiçbir zaman öncelik olmamalı iki taraf için de.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer tavrı kendi üzerine çekme. Bazen sandığın kadar önemli değilsin.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır, bazı şımarık hemcinslerinden bahsediyorum fıstık:)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😌
Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Parasız adam boş adamdır. Uzak durun derdim. Paraya bakıyor laflarinada aldırmayın, harbi harbi evet bakıyom diyin.😀😀😀
10 Yorumla
+1 yıl- Ön yargılı olma her şey dozunda,
- Dinlemeyi bil,
- “ Hayır “ demesini öğren,
- Her yürüyene koşma.10 YorumlaYalan söylemesinler ve biraz samimi olsunlar shshsh
20 Yorumla
+1 yılBi erkek bence ne olursa olsun karşısındaki kadına kibar davranmalıdır saygısını asla kaybatmemelidir bu onun ne kadar sinirlense de kendini kontrol edebilen güçlü bir insan olduğunun göstergesidir.
50 Yorumla
+1 yılDerdimki epilasyon yapmayın ağda yapmayın siz kadın diyilsiniz 😂
32 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? Ortada habeş maymunu gibi mi gezelim?😅
fevri davranmaktan vazgeçerek mantıklı ve akıllı hareket etmeleri yeterli
10 Yorumla
+1 yılErkekleri çok darlamayın biraz rahat bırakın, emin olun onlarda sizi seviyorlar
10 YorumlaEger biri sana sorun sende degil bende diyor ve ayriliyorsa, ona inanma kesin sorun sendedir. 😘
11 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok başka birini bulmuş ona gidiyor :D
Temkinli ol, erkeklere %100 güvenme.. Ve lütfen abartılı şekilde evhamlı olma..
10 Yorumla
+1 yılIslak görünümlü parlak dudaklar beni çok etkiliyor.
Evime gelen kız arkadaşımın evimi toparlaması benim çok hoşuma gidiyor.
Muhtemelen her erkek hoşlanır.00 YorumlaTavsiye karşı cinse değil bütün gençlere olur
Bol bol okuyun gözlemleyin kendinizi iyi tanıyın hayat stratejinizi buna göre belirleyin derim00 YorumlaYaşlanıp şu dünyadan gençliğin ile birlikte göç eyleyip gideceksin. Eline ne geçecek. Bir kahveyi bile çok gördün. Var gerisini sen düşün
00 Yorumla
+1 yılErkeklerle sevgili olmayin sonra sectiginiz kisiler yuzunden her gun aci ceken ben suclu oluyom ben ne yapiyorsam mk
00 Yorumlaben hemcinslerime tavsiye vermek istiyorum şu kol kıllarınızı alın be kardeşin
41 Yorumla- +1 yıl
😅
Bir erkeğe güvenmek yerine, kendi ayakların üzerinde durmayı ögren.
10 YorumlaEn az haftada bir el yıkamaları😂😂😂
12 Yorumla
+1 yılŞımarıklığı bırakın kraliyet ailesinden gibi havaları da
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Psikolojik zaaflarını tespit edip onları gider yoksa hiçbir zaman özgür olamazsın.
00 Yorumla1. Sizi üzen erkekleri sevmeyin
2. Basit olmayın ağırbaşlı olun10 Yorumla1.80 den kısa erkekleri üzmeyin. Çok vicdansız oluyorsunuz boy konusunda.
10 Yorumlao... pulara çok yüz verme lütfen.
40 Yorumla
+1 yılabazalıkla kendinizden daha çok soğutuyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılyaz kızım 3 kilo çimento sjksidnidhmd
30 Yorumla
+1 yılaşık olmaması. şu hayatta yapabileceği başarabileceği binlerce güzel şey var ama sırf bi karşı cins için bunların epsini feda etmeye hazırmısın (ben bi mallık yaptım yapmasın diye)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin %99una güvenme derdim
31 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. evlenmeden önce karşı cinsle yatağa girmeyin.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı. Terli, terli su içmeyin. :)
20 Yorumla
+1 yılAsla erkeklerin evine gitme.. hpv kaparsin. ve kanser olursun
12 Yorumla- +1 yıl
Kendi cinsime akil vèrdim
+1 yılİnsan gibi davran. Erkek gibi davranıp davranmaman umrumda değil.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. Az sevin , saftirik olmayın :d
10 Yorumla
+1 yılBaşkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin
10 YorumlaBırakın o size yazsın baylar olmezsiniz
11 Yorumla
+1 yıledebini ve ahlakını bozma derim.
10 YorumlaErkek dediğin kılsız olur kardeşim hele kol kılları:/
116 YorumlaKesinlikle Kendi ayaklarının üzerinde Dur, ve kimseye muhtaç olma !
00 Yorumla
+1 yılHer kusun eti yenmez herkese yavsamayin
40 Yorumla
+1 yılRegl döneminde ağda yapmayın
10 Yorumla
+1 yılyalan söylememesi 😁
30 Yorumla
+1 yılMerhametli olun..
30 Yorumla
+1 yılSürekli başım ağrıyor demeyin
00 Yorumla
+1 yıl'Biraz karakter lütfeeeen' derdim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Açık ve net olmaktan korkma...
00 Yorumlaegonuzu bu kadar kasmayın sizden başkaları da var
00 Yorumla
+1 yılAbazalıkla kendinizden daha çok soğutuyosunuz
00 Yorumla
+1 yıltatlı sizlere hemen kanmayın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılKafana toka veya taçtan başka bir şey takma..
00 Yorumla
+1 yılİnsanol bee😂
20 Yorumla
+1 yılAbazanlığı bırakın.
20 Yorumla
+1 yılAdam olun
20 Yorumla
+1 yılBiletini kes gönder
20 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Karşı cinse sadece bir tavsiye verecek olsaydınız bu ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım