Karşı cinse bir tavsiye verecek olsaydın bu ne olurdu?

#Pikauv 🎈
Karşı cinse bir tavsiye verecek olsaydın bu ne olurdu?

#Pikauv 🎈
Karşı cinse tavsiye verecek son kişiyim 😃 Bu sona kadar varmışsan yeterince kötü yöntemi denemişsin demektir. Hala yaşıyorsan o halde artık dilediğin zaman beraber yürüyebiliriz 😀
Seninle cinsellik, para veya başka çıkarı olan erkeklerden uzak durmalısın. Arkadaşlarını iyi seç ki üzülen, pişman olan sen olma. Eğitim hayatında kendini geliştir ve öğrenmeye açık ol ki okul bitince işsiz kalma.
Kadınlara karşı hep saygılı ol. Asla kadına üstünlük tasma. Bir kadınla kavga etme. Susan erkek her zaman kazanır. Kadın sana daha çok bağlanır.
Cevap
39Cevap
Karşı cins iflah olmaz ne dersen de düzelmez o yüzden uğraşmamak en iyisi
Sizi seven insanları sevin. Değer vermek ve değer görmek arasında fark oluşturanları değil
Kendilerine değer vermeleri
ya lütfen dürüstün olun. yalan söylemek yalanı sürdürmek zeka işidir, ve kadınlar bu konuda sizden daha komplike düşünme kabiliyetine sahiptir. karşınızdakini kandırdığınızı düşünürken, hatun muhabbetlerinde alay konusu olmanız kaçınılmazdır. yutmuş gibi yapan kadın vardır ama yutan yoktur. unutmayın🙂
👏🏼 👏🏼
Sağol tatlım 🥰
.🌺🌺
Ergenlik zamanım geldi bir sürü kızı birden kandırmıştım :D Ve bir çoğuda güveniyordu.
Madalya taktılar mı
Yutmuş gibi yapınca cinsini kandırma madalyası verdiler :D
Arkadaşlarınızın aklı ile değil kendi aklınız ile karar verin. Çünkü bazen dostum veya kankam hatta bestim dedikleriniz elbette geçmişte size yanlışlar yapmıştır ve yapacaktırdırda. d
Erkeklerin beklediği sadece sadakat ve yerinde ilgi fazlası ile kafanı kurcalama. Doyan erkek, sana zaten sadık kalır.
Aşk sadece anlayana derdim bakıyorum ki hersey boşmuş o yuzden daha dürüst insanlarla yürümeye paylaşmaya hayata devam etmek gerekiyormuş ,,,
Temel bağlamda iki taraf için gerçekten insan olabilmek diyebiliriz kısaca sanırım. Gittikçe zorlaşan bir durum çünkü.
çoğunda üslupsuzluk problemi var, karşıdaki kadınla nasıl konuşacağını bilmiyorlar o kişilere bu durumu düzeltmeleri gerektiğini söylüyorum
İki beden küçük kıyafet sizi çekici değil iğrenç gösteriyor
Aşırı Kas kadınları çeken bir şey değil beyninizi de geliştirin bi zahmet
Sizi seveni üzmeyin sonra siz de başkasına değer verdiğiniz de aynısı sizede oluyor
Karşı cins tavsiyeden laftan anlayan bir cins olsa veririm de vermeyeceğim artık
O ruspu olmayın her önüne gelene vermeyin efendi sevin
Kafa olarak modern, yaşantı olarak rasyonel çerçevede geleneksel olun. Şekilciliği de bırakın.
Birini beğenmeniz çok normal ama bazı hareketleriniz çok aşırı. Daha sakin olsalar iş tamam.
Seni üzecek erkeklerden etkilenip, sana değer verenleri görmezden vazgeç.
Yaralarinizi bir başkasiyla sarmayin yıkımı çok oluyor.
Erkekler artik kendinize gelinn bu ne bohem yaşam böyle!!!
Duygularını değilde birazda aklını, mantığını ortaya koysan
Tek konu bel altı değil demek isterdim kendimi kaf dağında görmesini söylemek isterdim
Yabancılar için onlyfans açmak. Yanlış zamanda erkek olmuşum:(
Egoist olma. Çünkü ya insanları bıktırırsın ya kendini mutsuz edersin
Genelleme yaparak vereceğim kisiye özel olmayan tavsiyeleri onlarda biliyordur. önemli olan hayatlarında uygulamaları
Bir kızla çıkma sebebin seks olmasın anlıyoruz çünkü ve çok itici oluyor
Ne desem boş o yüzden ne biliyorlarsa onu yapsınlar
Biraz daha sakin kalsınlar.
Bir kez de olsun Erkek anatomisi hakkında okuyun, izleyin. O zaman anlayacaksınız çoğu şeyi
Fazla genişlik kalbe zarar..
İlişkilerde kalbine yenik düşme , mantığın ön planda olsun , gerisi kolay
Karşındakini o olduğu gibi kabullenmek değiştirmeye calismayin
Az yavaş gidin çok hızlısınız
İlgiyi seviyormuş gibi yapmayın derdim
Duyduklarınıza değil göremediklerinize odaklanın..
Anlaşılmak istiyorsanız, anlamaya çalışın.
Dürüst olmasını tavsiye ederim
"Her erkek aynı değil"
Pilav hanım tavsiyem karşı cinse güvenmeyin
Kimseye haddinden fazla değer verme
Güçlü ve özgüvenli ol.
bize karşı nazik davranın
Hipergaminize sahip çıkın
dürüst olun sadece dürüst olun
İstediğimiz tek şey sadakat.
Arjantin - Meksika/ iy/1 kızlar
Vermem herkes kafasına göre takılabilir
Erkekler lütfen kızları üzmeyin kafayı yiyoruz
Hiçbir insana güven duymayın.
Akıllı ol zeki ol paranı az harca
Kızların güvenini kırmayın zaten zor güveniyoruz.
Benim gibi çapkın erkeklerin değerini bilin...
Yatağa gelmeden önce etek traşı ol
Ön yargınız batsın
Dinliyorum
Sadık ol
Beyin D:
Kıllarınızı alın
Benden uzak dur
Ter kokmayın ya
Rahst takilmasi
evlenmeden verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?