Zorla kapatıldım yıllarca ait olmadığım bir hayat yaşadım artık özgür olmak istiyorum ne yapabilirim ben?

Küçüklüğümden bu yana hep baskı altındaydım göğüslerim çıkmaya basladiginda abim kıuafetlerimi yırtıyodu 11 veya 12 yaşlarındaydım daha bol şeyler giyicekmişim babam pantolon giydirmiyodu 13 14 yaşına geldigimde kapan diye baskı kurmaya başladılar annem bana senden utanıyorum diyordu sokakta yanında yürütmekten başım açık diye.. geri kalan her yerim kapalıydı zaten giydirmiyolardı ki her ere eşofmanla gitme ihtiyacı hissediyodum bu da bi kız olarak kötü hissettiriyodu paspal şekilde gidiyosun her yere neden çünkü bol kızmazlar kafan rahat eder sonra liseye geçerken dillerinden kurtulmak ve kapalı kıyafeti de olsa en azından düzgün kıyafetler giyinmek çarşıya eşofmanla gitmekten utanıyordum artık ve misafirliklere.. kapandıktan sonra çeşitli ruhsal buhranlar yaşadım lise hayatım tam bir fiyasko ruhum başka biri görünüşüm bambaşka ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi kimdim ben hangisiydim kapalısın yapma kapalısın uzak dur kendine bir de kapalı dedirtme.. bu doğru bir şeydi o şekilde görünüyosam öyle davranmam ama olmadığın bir insan gibi davranmanın ruhsal olarak ağırligi çok zor sonradan karakter bozulmalarım başladı zaten kimim neyim bilmiyorum içimde türlü savaşlarla bitti lise dönemim üniversteye geçicekken bu sefer de ne üniverstesiymiş açıktan yaz bak bilmem kimin kızı gibi lafları başladı 2 yıllık bulundugumuz ilcenin merkez sehrini yazdim zaten online şimdi bir yıl bitti ama bölümümden memnun degildim çok daha guzel yerlere bölümlere gidebilecekken sırf oldugumuz sehirde olsun diye yazamadim şimdi tekrar hazirlaniyorum üniversite sinavlarina yine ayni sorunlar olucak ben bu sefer gitmek istiuorum çok uzaklara baska sehire gerci muhtemelen baska sehire peşimden taşınırlar tek basima yollamazlar ama ben artık özgür olmak istiyorum istedigim gibi davranmak kendi kimligimi bulmak istiyorum artık kim oldugumu gerçekten bilmiyorum 19 yaşındayım bu arada
Zorla kapatıldım yıllarca ait olmadığım bir hayat yaşadım artık özgür olmak istiyorum ne yapabilirim ben?