Hello Annenizin sizi sinir eden huyları var mı? Benim en sinir oldum şey dışarı dolaşmaya cıkınca herkesle yüksek sesle konuşması 😄 sizinde Annenizin sinir edici hoşlanmadınız huyları var mı?
Benim Yüksek sesle konuşması dışardayken biraz beciliği de var 😂giyinmeyi kuşanmayı çok sever kız gibi olmak ister hep bir mağazaya girince uzun süre cıkamıyoruz bide kendine birsy bakmaya fırsat bulamıyorum bazen 😄
Ben en çok beraber dışarı cıktımız zaman sinir oluyorum 😂yüksek sesle konuşması hep onun istediği yerlere mağzlara girmek ohoo baya karışık durum birbirimize hiç benzemiyoruz huylardan ablamla daha kafa dengi Annem benle biraz zor 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok var ya. Bir görücü geliyor bütün sülaleye anlatıyor sonra tek tek millete anlat 🤦 yıllarca da unutmazlar dinle dur
Turkish problems 😂
Evde genelde yemekleri bana yaptırıyor sen çok güzel yapıyorsun diye gaz veriyor bir de
Vayy 😂
Ama cidden güzel yapıyorum aşcıyım 😅
yemek yerken agiz sapirdatmak kac kere kavga ettik bu konu yzunden
Ayyyy benimde aynı sorun
bktan bi durum
Bir tartışmada asla kendini savunmaz haklı olsa bile. Bu beni delirtiyor.
Var da bana değil kendine yapıyor. 2 günlük 3 günlük yemeği yiyor
sürekli bağıra bağıra konuşması 7 /24 telefonla konuşması sabahın koründe odama temizlik yapmaya gelmesi
birde çok süpheci olmasi disardeyken 100 kere ario
Kardeşimi savunması deli oluyorum onun yaptıklarını görmezden geliyo
Evet var. Sizce bi insan neden cocuguyla degilde kocasiyla ayni dusunur?
Ay var var olmaz mı şu an bile kanser oluyorum
Benim Yüksek sesle konuşması dışardayken biraz beciliği de var 😂giyinmeyi kuşanmayı çok sever kız gibi olmak ister hep bir mağazaya girince uzun süre cıkamıyoruz bide kendine birsy bakmaya fırsat bulamıyorum bazen 😄
Benim ki de bir şeyi kırk kere anlatır anlatır gereksiz gereksiz detaylar verir. Sonunu düşünmez farkında olmadan kızını rencide bile eder
Anneler tuaf biraz ya napalım ama yinede seviyorum 😄insallah bu huylarını bırakırlar ya da biz böyle kabul edeceğiz
Inşallah be
Ben en çok beraber dışarı cıktımız zaman sinir oluyorum 😂yüksek sesle konuşması hep onun istediği yerlere mağzlara girmek ohoo baya karışık durum birbirimize hiç benzemiyoruz huylardan ablamla daha kafa dengi Annem benle biraz zor 😂
Hic sevmiyorum o kadini
Anneni mi?
Evet hatta küfür edildiginde bile gülüp geciyorum
Neden peki
Hosumami gdiyo desem bilemedim
Pazarlık yapması
Fakirmişiz gibi davranması mcmxmdmdks
Tam Turkish Anneler
Bir de ağız şapırdatması tahammül edemiyorum , bişeyde diyemiyor insan
Ben derim ffvvvvh
Ayy bazen diyorum da ama hani ses çıkarma diyorum üzülüyorum sonra üzülmüştür diye ama o yerken yiyemiyorum
Ben baya acık sözlü oldum için hemen söylerim sinir oldum huylarını dayanamam yani öyle bir huyum var ggcghhh
Ya keşke bende söylesem