Komşularınızla sıkı fıkı mısınız?

Bizim çok iyi yaa.
Apartmanda en küçük benim, ben saygımı onlarda sevgilerini eksik etmezler.
Büyükler bişey söylediği zaman çok biliyorsun mantığıyla bakmam.
Aksine hayat tecrübesi diyerek saygı duyar mutlu bile olurum.
Evimden komşularım için taşınmıyorum,
Hepsinden Allah razı olsun inşallah 😊
😊Çıkmaz artık, tüm şansımı sende kullandım 😎
Bizi sitede kez sanmaları dışında bir sorun yok 😂
Seviyorum 😘
*lez
❤️
Gitme gelme pek olmaz, ölüm düğün gibi olaylar haricinde ama nesiller ilerledikçe daha da kötüye gidiyor gibi ilişkiler, komşunun 15-16 yaşlarında hayta bir oğulları var, alt katta babaannesi karşı dairede yengeleri sayılan akrabaları yan tarafta da biz varız ama her cuma ve cumartesi geç saatlere kadar teras katta yüksek ses konuşma, gülüşme ve küfürlü konuşmalarını dinlemek zorunda kalıyoruz. Ana babalar çok rahat hiç bişey demiyor, onlar da böyle arsız oluyor. Eskiden yaşadığımız yerde herkes çok daha zarif insanlardı. Aman şunu yapmayın da rahatsız etmeyin milleti denirdi.
Urfa dayken bina dakileri geç mahalleyi tanırdık.
Bina üç bloktu ayda bir toplantı olurdu.
Bildiğiniz sıra gecesi yapılırdı.
İstanbul'a geldik sadece selam veriyoruz :)
Buna da şükür.
Valaha benim. mutfak komsum var cok iyi aramiz . Bana yemekleri ogretiyor. Ben zor durumda kalirsam yaptigi yemektwn bi tapak veriyor. Bende iyligin karsiligini bos birakmam bende yiyecek veririm. Cok yardimlasiyoruz. Benim salata mazemem bitsin ondan alirim onun bitsin benden alir 😊
Ayn😊
Cevap
28Cevap
Binadakilerin hepsini tanırım, zaten hepi topu 5 daire dolu 1 daire boş. Zemin kattakilerle limoniyiz, merhaba merhaba. Aynı katta oturduklarımla iyi anlaşırız, bazen kahveye, bazen eve yeni birşey aldıysak, ev turuna falan davet ederiz, tatlılar gidip gelir. Üst kat zaten vardiyalı çalışıyor, onu nerdeyse hiç görmüyorum. Görüncede beni zor tanıyor “bütün başörtülülüler birbirine benziyor” diyor 😂 Komşularımın hepsinin Alman olduğunu söylemiş miydim?
Gideriz de geliriz de, hatta eski mahallemizdeki komşularımızla bile hâlâ daha gider geliriz. Askerde yemin törenime bile geldiler komşularım Allah razı olsun. Herkes büyük bir ailenin parçası gibidir mahallede.
gidip gelmek mi? mubarek bizimkisi resmen FBA evden saat kaçta girip çıktığımı bilir
kesinlikle iyi bir şey değil hiç kimse öyle dikizlenmek istemez be dkdkd:)
Lan komşu komşuda değil günde 10 defa kapıyı çalıyorlar sürekli birşeyler istiyorlar sanki markete gitseler ölecekler 6-7 saat kapıda tutturup konuşuyorlar bakın bu benim size bir uyarım sakın ama sakın komşularımızla çok fazla muhattap olmayın Allah hepimizi komşuların gazabından korusun
Tanıdığım pek komşu yok genelde akrabalarımız var ama onlarla da görüşmüyoruz. 2-3 kişi ya vardır ya yoktur. Onlarla da iyiyiz yani.
Yaşıtım ya da benden biraz büyük insanlarla görüşüyorum
evet aramız iyidir gider geliriz. komşunla iyi geçinmek zordur ama geçindin mi hayat daha kolay ve rahat olur.
Taşınalı 4 ay dolu yan komşum iyi yani bekar olduğumu duyduğu günden beri çayı tatlısı eksik olmuyor. :D
Eski komsuluklar hakikaten kalmadı artık.
Eskiden yoklukta vardirlar simdi varlıkta ne koparsam diye bakıyorlar insanlardan.
Kankalarim var oğlumun anaokulundan gider geliriz bayılıyorum hepsine
Asansörde karşılaşınca hal hatır sorar sonra herkes işine bakar
Komşuluk ilişkilerim çok kötü. Zaten hep taşındığım için kalıcı bir komşum hiç olmadı.
Komşuları tanımıyorum beni de hiç tanıyan gören yok zaten doğma büyüme aynı mahallede yaşıyorum mahallede bile tanıyan yok beni
Ah ya bir komşumuz var kadın benim çeyizi dizdi resmen gidip gelip hediye veriyor bana
Elbetteki görüşmeyi isterim sonuçta insan insana her durumda lazım
ben komşularımı tanımıyorum ki gitmem muhatap olmam
Giderizde gelirizde köyde olduğumuzdan dolayı burası çok musait komşuculuğa
Hepsinin Allah bèlâsını versin. Ne kadar fitne fesat dedikodu varsa onlardan çıkıyor. Bazuka atar gibi nazar atıyorlar üstüme. Kıskanç, cimri , yüzsüz, aç , bencil , ikiyüzlü yılanlar. Tez vakitte zincirlikuyuda kendilerini uğurlamak dileğiyle.
Gitmem gelmem asansörde denk gelirsek günaydın iyi akşamlar
Gitmem. Gelmezler. :)). Arada hayır yaparım. Kapıdan pilav, pişi, helva gibi gıdalar verir evime dönerim.
bir sürü komşumuz var ama ne biz onları tanıyoruz nede onlar bizi tanıyor
Kimseyi tanımıyoruz ki komşuluk bitti artık gidip gelmiyoruz
Hayır gidip gelmeyiz birbirimize çünkü yok bu mahallede komşularımız
Benim çok yok, soğuğum 😂
komşu kızları ile yata kalkarım
Komşuluk ilişkim olmadı.
hayır konuşmam onlarla
Biraz mesafeliyiz malûm Korona'da olunca
Birbirimizden haberimiz yok. 😅
Hayır, hepsi yaşlı zaten.
Bı kahvelik vaktimiz daima olur. (:
Evet yanlız yasıyorum