Kötü şeyler hiçbir zaman son bulmayacak
Görüşler için teşekkür ederim soruyuda beğenebilir misiniz😇

Hayattaki en büyük yalanlardan biridir. Bazen insanın kendi kendini kandırmak için, bazen de karşı tarafı rahatlatmak icin söylediği.. sonra kendimizi inandırırız bu yalana, çünkü inanmak isteriz. Zaman geçer, şartlar değişir ama her şey daha da kötü olur, asla düzelmez. İşte o noktada aslında iskambil kartlarından yaptığın dünyan birden yıkılır. "Niye böyle oldu?" diye düşünür kafayı yersin;Nerde yanlış yaptığını da anlayamazsın bir türlü.. sonra keşkeler başlar acabalarla beraber. Bir yalandan bin yanlışa sürüklenir insan. Her şey geçer hayat kalır halbuki.
Hayır daha da kötü olacağını düşünüyorum ama olmamasını çok istiyorum bunun için yüksek eğitim ve kültür şart bu aileden başlar eğitimi çocuklara en başta doğar doğmaz vermeye başlamalıyız. Ve dini ırkı ne olursa olsun zaten 4 kitapta iyiliği emrediyor. Çocuklara okulla birlikte gerçekte din egitimi veren camilere göndermek bizim bildiremedigimizi ve bildirmekten cekindigimiz konuları öğrenmelerini sağlamalıyız. (Ve ezzz cümle insan olmanın gerçek anlamda kavramda ne olduğunu onlara öğretmemiz lazım) ancak bu şekilde kurtarırız insanlığı kadınları çocukları doğayı dünyayı bunun başka yolu ve alternatifi yok. Ve bizi yonetenleri ve yönetecek olanlarıda iyi seçmemiz lazım. ADALETLİ OLACAK bu olmadiktan olsa ne olacak dindar olsa ne olmasa ne...
kötü olan dünya değil aslında doymak bilmeyen insanlar
Evett
Cevap
66Cevap
kötülük eskiden de vardı fakat eskiden haberleşme ve medya kısıtlıydı hal böyle olunca kimse bir şey bilmiyordu ve dünya tehlikeli bir yer, sadece kötü olanlar yüzünden değil. yanlışları görüp de bir şey yapmayanlar yüzünden ve böyle kalmaya her zaman devam edicek
İnsanın olduğu her kara parçasında hırsızlık da olur, cinayet de olur, tecavüz de olur, ihanet de olur.
Bunun önüne tarihin hiçbir döneminde geçemedik, bundan sonra da geçemeyeceğiz.
Bunun bilincinde yaşasan iyi edersin, hayal dünyandan çıkmayı dene..
Merhabalar,
Dünya ne zaman son bulursa ve insanlık ne zaman ortadan kalkarsa. İşte o zaman tüm kötülükler son bulacaktır. Bu gezegendeki tek kötülük insanlıktan başka bir şey değildir. İnsanlar çok kötü çünkü. Doğaya, hayvana ve kendilerine zarar veren başka bir organizma yok.
Bunun gerçek olmasını çok isterdim fakat gerçek olmayacağını bilmek çok utandırıcı. İnsanoğlu zaten bilinçli fakat çıkarcı. Bazı hevesler uğruna insanlar güçlü ise bilinci bir kenara bırakıyor. Bizim sorunumuz da bu işte.
Pek sanmıyorum aslında. Çünkü devir ne kadar değişsede arzular ve bunlar için yapılanlar aynı. Sadece yöntemler farklı. Insanlar güce ulaştığı zaman benliklerini bozuyorlar ve istekleri için herkesi harcayacak eylemlerde bulunuyorlar.
Hayır, maalesef üzülerek söylemeliyim ki bu olaylar hiçbir zaman son bulmayacak. İlk çağlardan beri devam ediyor böyle bir döngünün son bulması neredeyse imkansız.
Bu kapitalist dünya düzeninde zor. Şimdiye kadar kapitalistlerden daha iyi bir şeyde çıkmadı zaten. Komüiinüstler dünyaya eşitliği getircez dediler sonra din adamlarını kesmeye başladılar. Yeni bir dünya düzeninin oluşması gerekiyor. Bunun gerçekleşmesi için ya 2. Dünya savaşı gibi dünyayı büyük ölçüde değiştirecek bir savaş, ya da büyük bir devrim fıransız devrimi gibi birşey toplumda alt seviyedeki insanların oluşturması gerekiyor ama dünya çapında.
İyilik ve kötülük insanla bir bütün ve insan var olduğu sürece bu kavramlarda var olmaya devam edecektir.
İmkansız.
Kusurlu yaratıklarız. Hırslı, tamahkar ve benciliz. Bu da sürekli bir kötülük getirisi sunuyor.
Bir gün kötü olan her şey son bulacak Mi bilmiyorum ama bir gün eninde sonunda öleceğiz bunu biliyorum 😂
Bu resimi haberlerde ilk gördüğümde yüreğim o kadar acımıştıki o dökülen yaşlara engel olamamıştım🙄😔
Dünyanın sonuna kadar bu hiçbir zaman son bulmayacak insanlar bu hırs olduğu sürece inançlarından uzaklaştıkları sürece son bulmayacak
Azalsa bile hiçbir zaman bitmeyecek buna inanıyorum ne yazık ki. Cunku insan herzaman insandır. İnsanın olduğu her yerde sorun olur.
Hayattan istikrarlı şekilde her an her saniye her zaman sadece tek istediğim, yürekten istediğim şey tam da bu..
Asla öyle bir şey olmaz, olamaz.
Kötü şeyler olmak zorunda. Dünyanın bu hayatın dengesidir.
Keşke olmasa ama imkansız.
Bu bebegin oldugu gün o kadar ağlamıştım ki çok iyj hatırlıyorum. 😔😕 ben pek zannetmiyorum insanlarin duzelecegini
İnsanlık dünyadan silindiğinde son bulacak lakin bu resim beni çok yıpratıyor 😢
beni de :(
Evet, öldüğüm zaman bunun gibi şeyler benim için son bulacak.
Hayır son bulmaz. Her elmanın içinde illaki çürük olacaktır.
Evet bir gün her şey son bulacak. O gün bütün insanlığın yok olduğu gündür.
Evet son bulacak o gün ama kıyamet kopmuş olacak kıyamet kopmadı sürece hiç bir şey bitmicek
Olmaz tabii ki yer yüzünün en tehlikeli yaratiklariyiz biz insanlar:((
Tüm dünyadaki acılar asla son bulmayacak zaten öyle olsa kapitalizm ortadan kalkar.
Bu saatten sonra imkansız, artık ok yaydan çıktı...
Sanmıyorum dünya her geçen gün daha da pisleşmekte.
Bu fotoğraf beni çok kötü ediyor. Lanet olsun çıkarları için insanları katledenlere
Bir gün kötü olan herşey son bulup kötü olan herkes yerini bulacak
Birgün kötü olan herşey son bulduğunda o gün kıyamet kopacak.
Önce yanmak gerekiyor kül olmadan yenileyemiyoruz kendimizi
Maalesef bulmayacak insanlar olduğu sürece döngü halinde devam edicek
Tam tersine daha çok artar. Tıpkı turkiyede türk ırkçılığının gitgide daha çok artması gibi
bizim nesil olmasa da bizden sonra güzelleşeceğini düşünüyorum..
O zor be ya yaradılışımiz da kin ofke nefis var kötüler olmasa iyiliğin anlami kalmaz çocuklar ölmese ve tacizler olmasa sadece dünya yinede mukemmel olur
Umarım. Şu PKK illeti ne zaman son bulur merak ediyorum. O***pu Çocukları
kötü olan şeylere dur demezsek asla değişmeyecek !!!
Ahirette öyle güzel bir adalet verilecek ki, o zamanı bekliyorum
Maalesef bunlar kıyamet alameti önüne geçmek çok zor 😞
Hayır bitmeyecek. Kıyamete kadar devam edecek böyle. Ölen kurtuluyor işte tabi o da ameline göre.
En çok merak ettiğim Allah bunları kendine nasıl yakıştırır
Ya bu fotoğrafı koyma çok kötü oluyorum aklıma geldi o olay :(
her geçen gün geriye gittiğimiz sürece bu söylediklerin imkânsız.
Elbet bizimde bir gün çiçeklerimiz açacak sabri abi
Kıyamete kaldı son buluşlar.
Bence kendi sonumuzu hazırlıyoruz
Evet bulacak ama dünyada değil
Kıyamet koparsa evet anca öyle :d
Kıyamet koptuğunda bu dediğin olacak
Ne kötülük ne de iyilik asla son bulmaz
İnsanoğlu var oldukça hiç bir zaman bitmeyecek
Sanmıyorum, insanlık kendi sonu kendi hazırlıyor.
Son bulması yönünde tüm umudum..
Benim için bu kez inşhaAllah bulacak...
insanlar asla değişmez daha da kötü olucak
Biter Bence, Herşey Daha İyi Ve Mükemmel Olucak...
Hayır, kıyamete kadar artarak devam edecek bence
İnsan varolduğu sürece hayır
Hayır daha kötü olcak
Hayır insan olduğu sürece son bulamayacak.
Kiyamet koptugu zaman biticek kotuluk.
Son bulacak ve o gün Dünya da yaşam son bulacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?