Erken evlenenler de bazıları keşke 33-34 gibi falan evlensem ama bana göre çok geç sizce?
Erken evlenenler mutlu
Erken evlenenler mutsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erken gec degıl onemlı olan, onemlı olan dogru ınsan, ben evlendıgımde 30 uma yenı gırmıstım, 30 sene boyunca bırıktırdıgım ne hayallerım vardı, hepsinin yerle bir oldugunu gormek sadece aylar surdu.. evlılık bambaska bır sey dogru ınsan yoksa evlenmek ıcın evlenmemeli insanlar.. hatta kacmalı.. olabıldıgınce kacmalı evlılıkten.. evlılık artık yakalandıgınız an gerceklesmeli! gencler ıyı dusunun! olması ıcın dunyaları vercegınız evlılıkten dunyaları versenızde kolay kolay kurtulamayabılırsınız! dogru insan olmadan asla!
anladığıma göre siz doğru insanı bulamadınız ve yine eğer doğru insanı bulursanız yaş fark etmez diyorsunuz.
Evliliğin ilk 10 yılı mutluluk. Erken evlenen çift mutsuzluğa ulaşınca boşanıyor tartışıyor. Geç evlenince zaten için geçiyor on yıla upraşmıyorsun sevgi saygı çerçevesinde gidiyor ilişki, boşanmaya mecal yok. Erken evlilik daha iyi bence
bence de erken evlilik daha iyi hiç olmazsa gözün bir yerde sabitlenir.
bir tane var yeni evlendiler kız 23 adam 27 kızın lafı şu " ya galiba erken davrandım daha yapacak çok şeyim var " halbuki sevdiği koşa koşa evlendi peki buneyin kafası. Benim görüşümde erken evlilik iyi değil. 25 öncesi.
daha ne yapacakmış acaba ben yanlış anlıyorum.
Cevap
5Cevap
çevremde herkes erken evleniyor.. mutlusuda var mutsuzuda mutlulular bir süre sonra pişman oluyor bana göre değil erken evlilik hatta 25 26 bile bna göre erken yasarsam eğer biri olursa 29 yasimda isterim anca :))
bence geç senin için 29 evlensen de pişman olma ihtimalin var. en iyi hiç evlenmemek mi?
25 iyi
27 iyi ya daha geriside cocuk olunca yanında dede gibi oluyor
22 23 nasıl bu devir de cocuk olması şart değil
gezmek eğlenmek bana ters. yani o sırada yanlış işler olabilir. :D
Evlileri şöyle alalım.
Çevremdekiler mutlu ama dışardan öyleler aslında neler dönüyor bilemeyiz.
Erken evlenmenin tek avantaji çavuşun bayram yapar. ama dezavantaji ise çok
pişman değilim hacabi
kaç yaşında evlendin kaç yıl oldu?
8 sene bile fazla beklemişsin bana göre :D
annem 20 sinde evlenmiş mutsuz bir evlilik yani. halam 39unda evlendi o daha mutlu.
sence ne olmalı
geç evlilik iyidir.
Maddi manevi hazır olunduğunda olmalı
Ben mutluyum
erken mi evlendin geç mi *
kaç yıl oldu
bence de en iyisini yaptınız bu devir de. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
yaş aralığın yanlış mı yazıyor acaba 18+ 1yıl 3ay 19+ 3ay eder :D
Evde kalanlar napsın l*n hgfhgxhg
ahah
erken evlenmek cok güzel bır duygudur. mutlu isen
Ne erken nede geç evlenilmeli 20 yaşında veye 35 yaşında evlenmeye hiç gerek yok 25-28 daha iyi
kadınlar açısından mı erkekler açısından mı
Her ikisi içinde 25-28 en iyi yaşlar erkek 30 da olabilir ama ilerisi iyi değil bence
Okuyan biri için 25-35 arası uygun :D
10 yıl var arada az değil :D
Evlendigi kisiye gore degisir.
Ne evlenmesi daha hayatın başındayız :D
daha vakit erken derken elveda bile diyemezsin giderken :D
:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar