Evlilik aşırı saçma değil mi
Tonla düğün masrafı
Sürekli kısıtlanmak
Tonla düğün masrafı
Sürekli kısıtlanmak
Sana şunu demek istiyorum ki çok haklısın cidden çok haklısın hiçbir zaman evlenme bunu kesinlikle diyorum sana kariyer hayatını düşün ve hayatını yaşa hayatta neler yapacaksın planların nelerdir onları gerçekleştir evlendikten sonra ne oluyor yemek yap temizlik yap çocuk doğurt ya da dayak ya her erkek bir olmuyor ben genel olarak konuşuyorum sen hayatını yaşa boşver seni adatma durumu var dolandırma durumu var ben evlenirsem de 5 sene o kişi tanımam lazım 2 sevgili olurum 2 sene daha nişan 1 sene düğün hazırlığı beklemese gitsin babasının yanına seven insan bekler yani tavsiyelerim bu kadar evlenme kariyerini düşün kendini geliştirmelisin her konuda 😇
Güzel yazmışsın kanka ama kadın beni dövemez jsjsj kızlar için böyle ama gidip evleniyorlar sonra şiddet görüyorlar
Hayatları alt üst oluyor hadi biz neysek 😂
😅 Vay anasını ama şunda haklısın kanka bak erkek olmama rağmen bütün özgürlüğümden vazgeçmek istemiyorum abi
Kadınla ilgilenmek ayrı bir dert çocuk yapınca oda ayrı bir dert çoğu insan sırf bukadar sorunu sadece cinsellik ihtiyaçını gidermek için evleniyor evlenirsem yalnız kalmamak için birde cinsel ihtiyaçı gidermek için evlenirim yoksa akıl kâri değil bukadar sorun almak
Evlenip çocuk yapınca hep ona bakacan
Ne gerek var evlenme hayatını yaşa
Ona buna bakacam diye hayat kaçıyor bukez boş işler
Cevap
5Cevap
Boş degil karşındakine baglı bunlar ama ben evlilik için güvenilir biri olduğunu düşünmüyorum. oyuna çevirdiler.
Boşş işş
Kısıtlanmak? Sacmalık kimle evlencegine baglı istersen dugun yapmazsın olur biter
He kadında öyle diyordu düğün yapmayalım felan o söylediğin olay elit insanlar için öyle jsjsj
Ne alakası var ben de dugun yapmayacagım
Senin gibi düşünen az kız var işte tonla borça girdikten Sorna ne anlamı kaldı evliliğin ülke zaten zor evi arabayı ancak aldık
Birde boş işlere para veriyon onun yerine sevdiğin insan ile evlenip gezip tozup yaşamak varken boş iş düğün
Evlilik sacma diyenler neden mastürbasyon yapıp kendini boşaltıyor? Niye sacma olsun kim istemez evlenmek ihtiyacını gidermek yuva kurmak
Cinsellik yaşayalım ama çocuk yapmayalım onun sorumluluğu çok oluyor
Erkek için öyle, kadın için bir numaralı hedef, en büyük hayal..
Doğru, düzgün biriyle boş iş değil de işte öylesi var mı xd
Biraz haklısın ama insana hayatı boyunca ona eşlik edecek bir partner lazım
Çook doğru dünyanın en boş işi
Boş olan sevgililik ve flörtlük
Bu doğru ama evlilikte bazı yanları boş
Evlilik boş değil zorlaştıran bizim zihin yapımız eski adetlerimiz çok güzeldi kına gecelerimiz falan modernlik zırvası bizi bitirdi
Modern olmak daha iyi kanka
Ev araba full dizili olunca güzel oluyor
Birde düğün daha güzel oluyor
yav he he görüyoruz siktiri boktan akımlardan medet umuyorsunuz
Sekter get devir değişiyor olm şu eski kafadan bir çıkamadınız nerde yaşıyon mk
devir değişse ne olacak bana ne lan devirinizden böyle aptallıklar yüzünden moraliniz bozuluyor intihara kalkışıyorsunuz ne varsa eskide var ya yeni olan her şey saçma ve bozuk
Yoo yeni olan herşey güzel geliyor bana yeniliğe açığım
he he tabi o yüzden aldatmalar 21. yüzyılda tavan yaptı değil mi herkes birbirini aldaıtıyor modernlik zırvalıklarından başka bir bok değil herkes mutsuz herkes depresyonda çünkü samimiyet kalmadı eskinin samimiyeti ve sağlamlığı kalmadı yeni olan her şey bozuk çarpık ve çürüktür
Ekonomik sebepler mutsuz ediyor yoksa hayat gayet güzel ve her insan bir değil kerşşm
sen öyle san 21. yüzyıl intihar yılları japonu avrupalı amerikalısı türkü fark etmiyor kimse hayatından memnun değil samimiyet yok git gide azalıyor bir süre sonra zevk alamıyor İnsan hayattan ekonomi falan değil mesele sadece anlamıyorsun Türkiye de belki ekonomi ama japonya da değil adamlarda intihar ormanı var mutsuzlar çünkü aşırı teknoloji etkisi yüzünden böyleler teknoloji ve değişen değer yargıları modernlik saçmalıkları İnsanları çıkmaza sürüklüyor fakir zengin orta sınıf fark etmiyor herkes mutsuz eskilere bak ninelere amcalara bak ahırda bile mutlular bizim şimdiki zengin gençlere bak hep bir şikayet mutsuzluk
Valla bilmiyorum ben mutluyum şu ekonomik nedenler olmasa herhalde bir ben garibim anlattığına göre 😂
bir süre sonra sıkılmaya bşalayacaksın mutsuz olacaksın depresyona gireceksin herkes böyle dinden uzak olanlara bu dünya da mutlak huzur yok hep bir şeyleri eksik olacak
Kerdeşim benim dinden uzak olup olmadığımı ne biliyorsun
Bence Avrupada yaşayan insanlar bile bize göre çok rahat
Hayat yaşıyorlar ve o ülkelerde mutluluk oranı baya fazla
Sana öyle geliyor herşeyin kötü olması ayrıca Türkiyede ekonomi çöp olduğu için insanlar mutsuz yoksa hayat yaşamaya değer
Anlamyıorsun dediklerimi avrupalılar bile hayatlarından mutsuz kör müsün sarı yelekliler ne ayrıca bir sürü avrupalı ne bokuma ypgye katılıyor çünkü sıkılıyorlar rahat batıyor ypgye katılıyorlar kimse memnun değil hayatından avrupa amerika fark etmiyor sıkılmaya başlıyor İnsanlar
Malmış onlar valla okadar rahatlık varken terörist grubuna katılmak yazık kafalarına jsjsjs 😂
Düğün masrafı bana da saçma geliyor
Çocuk olmazsa çok gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?