Ülkemiz de malum çok bilmişler vucüt yapan erkek görse protein tozu kullandın mı diye soruyorlar protein tozu içen kaslı olmuyor ülkemiz de neden böyle bir algı var çekememezlik var spor yapmayan göbekli erkekler sigara her gün fast food tarzı besleniyor sonra protein tozu kullanan biri görse protein tozu içsem bende böyle olurum diyor ne bu çekememezlik siz ne düşünüyorsunuz
Protein Tozu Kullanan Erkekler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
www.medicalpark.com.tr/protein-tozu/hg-2160 burada bi kac bilinen hastalık ve burda yazmayan diger (kısırlık, erkeklik hormonu azalması (halk dilinde gaylığa yönelme)) hastalıklara da sebep oluyor işine geldigi gibi anlatir herkes ama benim burada bi cikarim yok şahsen niye uydurayim değil mi.
bilinçsiz kullanımı ama gidip her gün fazla ölcek alırsan protein zehirlenmesine kadar yolu var ama düzgün bilinçli bir şekil de kullanırsan bir problem olmayacaktır emin ol dışarıda yediğin hamburger patates sigara kadar zararı yoktur
streoid ile karıştırıyorsun bence streoid direkt testosteron hormonunu yükseltiyor ve sperm kalitesini düşürüyor streoid gerçekten bu dediklerini hepsini yapar ve zararlı bir şey ama protein tozu değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Goruntuyu bilmemde protein tozu tibben cok zararli
peynir altı suyundan yapılıyor biliyorsun değil mi
@meddiiiii Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
www.medicalpark.com.tr/protein-tozu/hg-2160 burada bi kac bilinen hastalık ve burda yazmayan diger (kısırlık, erkeklik hormonu azalması (halk dilinde gaylığa yönelme)) hastalıklara da sebep oluyor işine geldigi gibi anlatir herkes ama benim burada bi cikarim yok şahsen niye uydurayim değil mi.
bilinçsiz kullanımı ama gidip her gün fazla ölcek alırsan protein zehirlenmesine kadar yolu var ama düzgün bilinçli bir şekil de kullanırsan bir problem olmayacaktır emin ol dışarıda yediğin hamburger patates sigara kadar zararı yoktur
O zaten bi gercek ben sadece erkeklik hormonunu azaltip sperm kalitesini dusurdugunu soyluyorum bunu bilerek kullanin.
streoid ile karıştırıyorsun bence streoid direkt testosteron hormonunu yükseltiyor ve sperm kalitesini düşürüyor streoid gerçekten bu dediklerini hepsini yapar ve zararlı bir şey ama protein tozu değil
Cesitlerini bilmiyorum hocamiz ayni bu sekilde anlatmisti bize. Enerji icecekleri de ayni sekilde
dediklerin doğru fakat protein tozu anlattığın kadar devasa zararları yok pre workout da zararlı çok fazla kafein içeriyor
Dedigim gibi cesitlerini bilmiyorum bilmedigim bi konuda diretemem sadece o kısmı soyledim tavsiye icin. de bilincindeyseniz sevindim