yakın arkadaşlar her insan için farklı bir anlam taşır , fakat bazı arkadaşlar sizinle yakınlık kurmak deyil içten içe düşmanlık kurmak ister. Bu gibi kişi ve şahızları nasıl tanırız? beden dili önem taşırmı?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Evet bence beden dili çok önemli çok ipucu veriyor, birde bu kişinin samimi olduğunuzu kanıtlamaya çalışırcasına zorlama- kasıntı hareketleri varsa şüphelen ondan
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın bencede buyuk önem taşıyor
bildiğim tek yöntem var oda 2-3 gün teli kapalı tutmak ya da tüm hesaplardan çıkış yapmak eğer sonunda aramıyorsa ya da evine gelebilir ama gelmiyorsa o senin yakın arkadaşın değildir zaten
00 Yorumla- +1 yıl
Evet taşır. Belli eder çünkü mimik ve hareketler sana olan yaklaşımlar
01 Yorumla- +1 yıl
👍
Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı. Her anında yanında olması gerek, dinlerken yargılamaması, olaylara objektif bakması vs.
02 Yorumla- +1 yıl
bakış açını sevdim 😊
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bana 2018’de çok kafamı şişirdin dertlerinde boğuldum demişti.. dertte anlatılmıyor. İçime ata ata en son 2019’da 1nt1har etmiştim. Allah kahretsinki ölemedim
00 Yorumla - +1 yıl
Zamanla davranışlarından samimi olup olmadığını anlıyorsun o yüzden çok fazla güvenmemek gerekiyor yakının da olsa sonra hayal kırıklığına uğramak istemezsin ben çok yaşadım sen yaşama.
00 Yorumla - +1 yıl
En özel durumlarını bile bizimle paylaşıyor, zor günlerimizde yanımızda oluyor destek oluyorsa evet bu arkadas samimidir. Yanında kasmadan rahat rahat konuşabiliyorsak bu arkadaş samimidir
00 Yorumla Ona bir sır ver, ama dogru bilgi olmasın herkez biliyor dedigin zaman ve o bilgi bir başkasına söylüyorsa bilki yavşaktır
00 Yorumla3 yolu var :
Zaman Vakit
Ağır gününde
Kavga ettiğiniz zaman00 Yorumla- +1 yıl
Bakışlarından. Konuşma tarzı çekingen değilde açıksa samimidir
00 Yorumla Nolursa olsun güvenme yanında olan psikopatlardan haberin olmaz
00 YorumlaZamanla anlıyon kasmaya gerek yok belli ediyolar kendini
00 YorumlaNe olursa olsun yargılamayacagını bilirsiniz ve arkanızda duracagını
00 Yorumla- +1 yıl
Tırpanı yedin mi anlarsın.! Artık o konuda bile profesyonelleşmişler beden dili falan kurtarmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Ona olan yakınlığın samimiliğin aşırı olması lazım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. davranışları
00 Yorumla- +1 yıl
Anlar mıyız?
00 Yorumla Bilmem
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar.
Arkadaşın samimi olduğu nasıl anlaşılır?
Beden dili hayatın her alanında son derece önemlidir. İki kişi arasında duyguların iletimi söz konusu olduğunda, insanlar sözlere yalnızca %7 oranında dikkat ederler. Öte yandan ses tonu ve beden diline %93 oranında bakarlar bu bizim 40 yıldır bildiğimiz bir gerçek.
Hal böyle olunca tutarlı ya da tutarsız mesajlar ya da davranışlar çok daha fazla önem kazanır. Kişilerin sözleri ile davranışları ve beden dili kullanımları tutarlı ve uyumlu olmalıdır. Sizi çok sevdiğini, çok özlediğini söyleyen insanların yüz ifadelerindeki alaycı ifadeler, umursamaz bir ses tonu bu konuda sizi şüphelendirmeli. İnsan birisini seviyorsa saç diplerine kadar sever. Öyle benim huyum böyle gibi saçma yaklaşımlara prim vermeyin. Davranışlarının ne kadar tutarlı olduğuna bakın. Birisini tanımak istersen ya borç ver ya da beraber bir yola çık derler. Bir çıkar durumu söz konusu olduğunda nasıl davranıyor, bunlar önemli.
İletişim dolu günler dilerim.