Kadınların küfür etmesi pek hoş karşılanmaz.
Erkeklerin siniri varsa ee kadınlarında var.
Erkeklere tanınan bu hak neden kadınlara verilmiyor.
Elbette küfür etmeyi savunmuyorum gereklilik anından bahsediyorum.😋

Gençlerin bu konuda rahat olduğunu düşünüyorum önceden cinsiyet durumundan dolayı kızların bulunduğu ortamda küfür bile etmezlerdi artık karşılıklı sohbet içine kadar girdiğine şahitlik ediyorum yetiştirilme tarzından ziyade arkadaş ortamının çok etkisi var. Ben kimseye yakıştırmıyorum çok cahil duruyo🤷♀️
Hayır Yoktur Tabiki Küfür İnsandan İnsana Değişir Kimi ağzı bozuk olur kimi insan küfür etmez Küfür Eden İnsan Beş para etmez pislik olur Küfür Ne kadar pis çirkin bir Şey ya Şimdi o küfür edenler Kendinizi ettiğiniz kişinin yerine koysanız biri size küfür etse Hoşunuza gider mi? Gitmez Tabiki Küfür Dinimizde Haram Yasaktır Küfür edenlere acıyorum ben Onlarda IQ seviyesi düşüklüğü Var Heaa Şöyle Küfür edilir Şeref Yoksunu pislik birine İstediğin Kadar sövebiljr edebilirsin küfür çünkü pislikler Hakediyor ama suçsuz iyi insana edilmez
Ya ana avrat sövmüyorum ama küfür ediyorum zaman zaman ne yalan söyliyim yani.. Erkekler eşiktekine bilmem neredekine söverken iyi ama kadına mı yakışmıyor geçsinler o işleri ya.. 😄 Keyifli geceler.. 🤘
Teşekkür ederim 🖤
Teşekkürler eig için 😊🤘🖤
Küfür etmeyi hiç etik bulmuyorum.
Güzel güzel konuşup derdini anlatmaktan, sorunu çözmektense insanlar kaba kötü söze başvuruyor.
Halbu ki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. 😊
😂 AA yapma böyle şeyler 🤫🤫🤫🤫
Cevap
53Cevap
Bence artık şu cinsiyetçiliği bir kenara bırakalım, bırakın küfretmeyi kadın arkadaşlarıyla meyhane gitsin bara gitsin geve tek başına yürüsün yanlız yaşasın
Ha tamam soru küfürmü bence etsin hemde ana avrat dümdüz girsin çıksın
Ama kadının en büyük küfürü Tamam
Bu tek kelime herşeye bedel
Ben asla öyle laflar kullanmam. Çok itici iğrenç kırıcı saçma ve yanlış benim icin.. Ama karşımda ki kadın bu tür sözler ifade ettiğinde onu bu yönüyle dinlemeye, cesaretlendirmeye teşvik edip övmeye bayılıyorum 😀 Onu doğal olan her haliyle çok daha fazla seviyorumm. Ve bu çok güzel bir sey 😂
Hak edene vereceksin kutsalı gelsin Arap sabunu bir kova ve fırça :)
Cinsiyetle hiç bir alakası yok. Kadın, erkek farketmeksizin iğrendiğim insan tipidir.
Özellikle cümleye nokta koyar gibi a*k diyenler.
He illaki edecekseniz halka açık yerlerde bağıra bağıra etmeyin ben sizin saçma salak kelimelerinizi duymak zorunda değilim.
Kızınca çıkıyor
O an öfkeliysem karşımdaki kişi erkekte olsa ister istemez küfür ederim. Hep kadınlar mı hakaret yiyecek ya.
Ne denirse desin, bir kadına küfürü yakıştırmıyorum.
Erkekler için aynı durum söz konusu lakin kadınlara bakış açım bunu söylettiriyor demek. :)
Küfrün cinsiyeti yoktur çünkü küfür hiç bir insana yakışmaz.
Yediden yetmişe herkes küfür ediyor kadını erkeği yok
Hiçbir erkek kadın küfür etmez diye düşünmüyor bence bu algıyı siz çevrenizden ötürü edindiniz. Dediğiniz gibi gerekli anlarda birkaç dozunda küfür iyidir. Ama süreklilik haline gelince kadın/erkek herkes iticidir.
Diğer erkek görüşlerini de okursanız "hiçbir erkek öyle düşünmüyor" cümlenizi alıp yutabilirsiniz teşekkürler.
Erkek içinde kadın için de küfür iyi birşey değildir. Her ikiside erkek de kadında avazı çıktığı kadar bağırıp küfür etmemelidir. illa edecekse içinden etsin. bazen insanın gözü görmez eder. o ayrı tabi. bu hem kadın için hemde erkek için aynıdır.
küfür etmek bir varoşluk belirtisidir. Karşındakine gerekli cevabı veremeyip küfüre başvuruyorsan varoşsun nokta
Küfür küfürdür, bence cinsiyeti yoktur elbette ama erkekler daha özgüvenlidir bu konudur, toplumda kadına yakıştırılmaz. Onun dışında ağzı olan herkes küfür etmekte özgürdür. Söyleyeceklerim bukadar.
Yaaniii ayrım yapmak istemem fakat kendine saygısı olan karşısındakine saygısı olan bir insan küfür etmemeli etse bile sınırını bilmeli kadınlar naifler yani ben yakıştırmıyorum bir kadın olarak erkeklerede çok her dk küfür eden karşısında bir kadın olduğunu unutan erkeklerden de direk uzaklaşıyorum kendini kontrol edemeyen insan her şeyi yapabilir bence şimdi insanlar anne babasının yanında küfür edebiliyor kızı erkeği yok adap edep denilen bir şey var 🙏🏻
İkisine de yakışmıyor ama kızlara hiç yakışmıyor ağzına çarpasım geliyor küfreden kızların şöyle iki tane :D
erkekler küfür ediyo bişey olmuyo kızlar küfür ediyo yakışmıyo çarpaım geli yo napalım küfür etmek yerine şiirmi yazalım
@monarch_daisy Sen kızsın kız gibi davran Erkeğe de yakışmyıor zaten ama kıza hiç yakışmıyor şiir yaz diyen mi var sadece sus ya da argo kullan en fazla ama siz bizim etmediğimiz küfürleri ediyorsunuz ana bacı kaportacı gidiyorsunuz :D
Kuran kursu seni bekler hadi canım. Kız gibi davransınmış mış.
@BengalKedisi00 boş yapma naciye :D
Mutlaka kimseye yakışmıyor ama özellikle kullandığım bir iki tane var ayağım takılsa filan... cinsiyetçi bir yanım yok.
Bir erkek odun olabilir hatta bazı canım kizlar hatta o erkeklerden de hoşlanır ama bi kızın odun olmasi hoş değil bence
Kadınlara gitmiyor ya o iş erkek gibi oluyorlar
Sövünce sizinki en fazla aptal salak felan olmalı jsjsj
Cinsiyeti olmaz ama yeri olur. Her yerde her ortamda küfür edilmez.
Kamu spotu"küfür iyi bişey degildir"
:) erkeklerede yakismıyo bence ben yakıştiramiyorum ama kızlarada yakismıyo
Küfür etmeninn cinsiyeti yoktur. Ancak eril küfürler kadınlara yakışmıyor.
Kadının sadece sarhoşken ya da seks yaparken küfür etmesi hoş. 😂
Cinsiyeti yoktur kimi zaman bir bayana bile yakışır :d
Kadın üzerinden küfür eden erkekler kadına küfürü yakıştıramıyor ilginç
Bence yokturdur ama bence erkeğe de kadına da yakışmayan bir durum.
Maalesef yok ama kızlar daha az küfür ediyor ve hiç yakışmıyor.
Yoktur ama ķızlara hiç yakışmıyor ( erkekte yapmasın tabi)
Bayan varsa küfür etmem o birazda aileden kalma görenek
Kimse küfürü hak etmez , kimsenin de küfür etmemesi lazım cinsiyeti yoktur
vardır tabiki :D misal erkekse erkek gibi küfredersin, bayansa kibarca uyarırsın :D
Bence küfür cinsiyet ile alakalı değil sadece kızlar doğası ve yapısı gereği naif ve kibar görünüşüyle bir duruşu vardır herkezin bilinçaltında bu olduğu için küfürle bayanları pek bağdaştıramazlar mesele aslında bu
Cok çirkin erkeğe de yakışmıyor kadına hiç ama hiç yakışmıyor. Ama bunu marifet olarak görüyorlar ne yazık ki
Yoktur bence ama şimdi bazen bazı insanlar kızlar küfür edince kötü gözle bakıyor ama bence bu yalnış hər kes özgür yani bence cinsiyeti yoktur küfür etmenin
Bu işin kızı erkeği kızınca ağızdan çıkıyor
Zeki insanların küfür etmeyi sevdiklerini okumuştum 😎 ben severim ama yazı dilinde sınırlı bir şekilde kullanıyorum. Bunda da cinsiyet ayrımını yapanların... 😅😅
Edepsiz el üstünde tutulur. Bu hiç değişmedi : )
Küfür etmenin cinsiyeti yok ta bayanlar kibar olduğu için bayanlara yakışmıyor erkekler daha kaba duygusuz oldukları için ne yaptıklarının bir önemi yok
Bir kız olarak bende küfür etmeyi çok seviyorum en cok biz kızlara yakışıyor
Kuzınca çıkıyor ağızdan
En çok koyarım diyosundur
Kuzum öyle değil de kadınlar böyle mini minimal çıtı pırı hanım hanımcık olduğu için yakışık durmuyor üstünde
Evet 😊 yani enazından benim için kuzusun 🙈
Her kadın "ihihihi" diye gülen tatlı kız imajında değil ama farkındaysanız
Aynen
Yok günün her saatti dakikkası saniyesi kısaca güne başladığım gibi küfür etmeye de başlıyorum küfür etmezsem bu hayat çekilmez çünkü terapi gibi ya sjsj
Söylemekten dilimde tüy bitti amma inatçı çıktın 😂
kesinlikle yok ama kız kız içinde erkek erkek grubu içinde olmalı
Sinirlenince çıkıyor kim olursa olsun
Yeni nesil kızlar erkekten beter küfür ediyor, hemde olmayan uzuvlarıyla
Eşitlik tarafindan iki taraf da edebilir bence ama bence iyi değil
Küfre göre değişir bence, mesela bi kadın olmayan organı üzerine söylemlerde bulunmamalı
Küfürbaz haydoyum utanıyorum bundan ama bir türlü bırakamıyorum
tabii ki de yok. aşırı küfür her cinsiyette itici durur.
küfür etmenin bir cinsiyeti yoktur ama senden duymadım belki sana yakışır :)
Ne münasebet ama küfür etmek hem bir kıza hemde bir erkeğe yakışmaz
Küfürün cinsiyeti yoktur ancak kime ve neden edildiğiyle alakalıdır.
Valla ben öğrenmediğim her mikropluğu Y kuşağı kadınlarımızdan öğrendim
Küfür herkez ediyor * ne hikmetse bütün küfürler kadınlar üzerine kurulmuş buda ilginç
Hayır, küfür etmek insana yakışmayan bir davranış. Aciz insanlar tarafından kullanılır
bayılırım küfür eden kızlara
kesinlikle yoktur çok ediyorum kimse laf edemez
Kızınca et tabiki kimene
Bana etsene sjjs
Küfürde bile cinsiyet ayrımına karşıyım
iki cinstede itici duruyo
Edebilen etsin. Cinsiyeti yok.
yok beaa yapıştır geç kimisine çok yakışıyor
Çatır çatır saydırırım yok bana göre 😂😂
Bence yoktur çok küfür ediyorum 🤦🏻♀️
Bence cinsiyeti olmaz yeri ve zamanı olur
Yok, bende kufrederim.