Abim küçükken taciz ediyordu ben 16 17 yaşlarına gelince bıraktı şimdi 21 yaşındayım
Bize geldi bugün banyo yaptı beni çağırdı sırtımı kesele diye anneme dedim sen yap diye abin ne olmuş sanki dedi diğer abime dedim oda yapmadı ben gittim çırılçıplak iç çamaşırıyla özel bölgesini kapatmış sadece evde herkes olmasına rağmen o kadar korktum ki kaç saat oldu hala yüzüm ateş gibi ellerim titriyo kalbim çarpıyo ben niye hayır diyemiyorum kimseye anlatamıyorum zaten anlatsam da inanmazlar çok kötü oldum ya napıcam şimdi
Bize geldi bugün banyo yaptı beni çağırdı sırtımı kesele diye anneme dedim sen yap diye abin ne olmuş sanki dedi diğer abime dedim oda yapmadı ben gittim çırılçıplak iç çamaşırıyla özel bölgesini kapatmış sadece evde herkes olmasına rağmen o kadar korktum ki kaç saat oldu hala yüzüm ateş gibi ellerim titriyo kalbim çarpıyo ben niye hayır diyemiyorum kimseye anlatamıyorum zaten anlatsam da inanmazlar çok kötü oldum ya napıcam şimdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dehşet içinde kaldım. Herlese söyle. Anana babana. Eğer inanamazşarsa, seni suçlarlarsa sosyal medyada ifşa et
Bi kere anneme söyleyecek oldum dayak yedim iftira atıyorum diye
Zaten kızım diye hiç bir şeye izin de verilmedi ortaokul bitti biteli evdeyim hiç arkadaşım da olmadı hayatım evden ibaret çöp atmaya bile çıkamıyorum insanlarla iletişim kurmayı bilmiyorum anca yazarak ifade edebiliyorum kendimi cidden cesaretim olsa bir dakika yaşamam da ama canıma kıymaya bile cesaretim yok hayatımı çaldılar evden kaçsam mesleğim yok param yok dışarıdaki hayatı hiç bilmiyorum evlenmek çözüm değil onu da biliyorum gerçekten çok bunaldım artık
Ailen dinci bi aile dimi?
Müslümanlar ama o kadar dinlerine bağlı değiller bende tesettürlü değilim ama saçımdan başka bi yerimi açmam yasak onlara sorsalar en serbest kız benim zaten bi telefon almışlar ya bana tamam bitti herşeyim oldu gibi
Kızını iftira etti diye döven anne öi olur. Bi dahakine bağır çığlık at. Ortalığı velveleye ver. Bu ne böyle yaa.
Bence direk suç duyurusu inda bulunman gerekir.
Tamam teşekkür ederim bunları yazarken ağlayarak yazdım ve kendimi biraz olsun daha iyi hissediyorum bunun için ayrıca teşekkür ediyorum çok sağolun vakit ayırıp dinlediğiniz için
Ben de çok üzüldüm, dehşete kapıldım. Birazcık iyi hissettirdiysem ne mutlu
Annende de suç var. Sonuçta sen bayansın. Annen bile keselemesin. Kendi işini kendi yapsın. ya da arada hamama gidip kese attırsın.
Okurken gözlerim doldu ya uzak dur ondan ve ses et artık kuçuk değilsşn evlenme cağındasın ya...
İnanmıyolar inanmazlar bi kere anneme söyleyecek oldum daha ben bişey diyemeden abine iftira mı atıyon diye dayak yedim
Peki anlatma ama sende yapma..
Arık olgun bir bayan gibi davran. .
Aman allahım öz kardeşine bide dünyanın çivisi çıkmış midem kalktı
Ne biçim ailen var a q abini kesele nedir bi de abinin s, k, ne bin deselerdi yuh
Kızım bozukluk senin ananda bence bi DNAtesti yaptırın siz ne meshebi geniş anan ve abilerin var.
Abini bir gaye sikkktirtmek lazım
sakın bir daha bunu yapma