Sesleri çıkaramıyor olmam eksiklik mi?

Anne karnındayken annem çok sıkıntılar yaşamış babam benim doğmamı istememiş 😒🥹 ben yıllar sonra öğrendim 8 aylıkken konuşmamışım tepki vermiyor musum 4 ,5 yaşına kadar konuşamıyordum ben çok şükür çekingen değilim kendimi çok aştım hep annemi suçladım her şey için babam ve senden öbür dünyada hesabını soracağım dedim akla gelemeyecek ailevi sorunlarım var hep kendimi suçladım konuşmam yüzünden akran zorbalığı yaşadım babam sürekli bana psikolojik baskı uyguladı ben her zaman sustum hiçbir şey diyemedim sadece bir gün bir olay olmuştu onda sesimi çıkarmak zorunda kaldım onun da hep zoruna gitti bidaha da hiçbir şey diyemedim geçen babam sürekli benim konuşmadığımı kendimi ezdirdğimi ve utangaç olduğumu söylüyor insanların yüzüne bakmıyorsun diyor beni 7/24 yanımda olmadığı için görmüyor bana hep mutsuzsun değip durdu toplum içinde rencide etti hep sustum gayret mutluyum gerçekten çok mutluyum Allah’a şükür ediyorum ne alaka diyeceksiniz ama ben kapanmak istiyordum ama geç kapanmak istiyordum babam sürekli söylüyordu istediği neyse bu konuyla alakalı değil işte çok öfkeliyim çok sinirliyim sinirlendikçe kendimi dövüyordum ısırıyordum kendime zarar veriyordum küçükken eşyaları yere atıyordum neyse ki çok merhametli bir insan oldum iyi bir insan özelliklerini düşünün yeni doğmuş bir bebeği düşünün öyleydim herkes için her şeyi yaptım çabaladım herkese hediye aldım ailemin bir gün bile doğum gününü unutmadım hediye aldım yine kötü çocuk ilan edildim hayatım boyunca hep kendime çok kızdım geçen babam senin sağlık sorunun var sesleri çıkaramıyorsun dedi geçmişte olmuş bitmiş meseleyi niye ısıtıp önüme koyuyorsun ki çok şükür arkadaşlarım az da olsa çok yok ama var iş yerinde derdimi anlatamıyorum toplum içine giriyorum onlarda beni aralarına alıyor hiç kimse bana senin sesin bozup aramıza alamayız demedi Allah’a şükür benim diğer insanlardan farkım ne kş konuşuyorum , yürüyorum , gözüm var ellerim sağlam. Bu yazıyı sonuna kadar okuyan kim varsa çok teşekkür ederim ☺️

Güncellemeler
+1 yıl
Annem defalarca beni doktora götürmek istemiş bak bu tepki vermiyor konuşamıyor diye babam götürmemiş her şeyin suçlusu babam yıllarca benden boynuna sarılıp öpmemi istedi ben yapamadım kuzenim bile biliyormuş bu tüm yaşanan her şeyi ben yıllar sonra öğrendim ne diyebilirim ki istenmeyen çocuk olarak doğmuşum sinirlerim öfkem geçmiyor ne yapabilirim sinir hastasıyım annem öyle olunca mecbur Buda bebeğe yansımış sinirim sesim bozuk diye arkadaşım olmayacak mı, kimse benimle evlenmeyecek mi ben iş
Güncellemeler
+1 yıl
Ben iş yerinde ki müdür y konuştum bakın ben her şeyi yapabiliyorum beni sesim yüzünden böyle görmenizi istemiyorum dedim her zaman hakkımı savundum her olayda bir Türlü babama yaranamadım Ne diye bilirim bilmiyorum midem rahatsızlandı 2 hafta hastanede yattım nereye kadar ağlayabilirim ki bana engelli gözüyle bakmayın
Sesleri çıkaramıyor olmam eksiklik mi?