Aile & Toplum Minübüse binmek beni geriyor yardım lütfen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok çok gergin bir insanımdır, ama minübüse binerken ayrı bi gerginimdir bu gerginliği üstümden nasıl atarım? Güncellemeler+1 yıl ulan aile toplumu seçmişim ne alakaaaaaaaaaaaaaaaaaa Güncellemeler+1 yıl offf sigara yı popona sokayım Minübüse binmek beni geriyor yardım lütfen? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 75% +1 yıl Ben de pek binmek istemiyorum. Çünkü minübüslerde mesafe kavramı yok. İnsanlar birbirine çok yakın 1 6 Yorumla Soran +1 yıl öyle malesef ama işte büyük şehir napalım Yorumla Wolf-man +1 yıl Metro ve otobüsler biraz daha geniş. Genelde onları tercih ediyorum Yorumla Soran +1 yıl uzun mesafe değil? Yorumla Wolf-man +1 yıl Uzun mesafe değilse yürümeyi tercih edebilirsin. Hem de sağlık yaşam için yürümek iyidir Yorumla Soran +1 yıl yürürsem 2 saat minibüsle 10 dakika bayır çok Yorumla Wolf-man +1 yıl Anladım. O zaman pek alternatif kalmıyor. Kolonya spreyi bulundur yanında Yorumla
ParsKan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl çok mu sürten oluyor sana 2 18 Yorumla burak3006 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok be sürten değil benim doğamda var bu insanların nefes alışı beni rahatsız ediyor Yorumla Soran +1 yıl @burak3006 burakcım biçısım komik bir şey mi var? Yorumla burak3006 +1 yıl Yazdığı yoruma güldüm tatlım gece gece güldürdü☺️☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl @burak3006 napim Yorumla ParsKan +1 yıl @burak3006 kanka ben ciddi sordum la fesatlık olarak değil valla :d Yorumla burak3006 +1 yıl Bişi yapma san bişimi dedim güldüm sadece ☺️☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl fesat anlayan yok zaten okkkkkkk haaaah Yorumla Soran +1 yıl @burak3006 ay tatlım mı dedin Yorumla burak3006 +1 yıl Ne biliyim ya sapır saçma sorular var yorumlar var seninkide öylesine zannettim ☺️☺️☺️ enerji veren karışım tarifi sormuş kız erkek tuvalet suyu yazmış vsv vs 😂😂😂 Yorumla ParsKan +1 yıl fesat anlayan burak arkadaş oldu zaten ben sana bişey demedim soran kişi Yorumla burak3006 +1 yıl Demedim say tatlım filan acı biber gergin yay Yorumla Soran +1 yıl aga sende öyle bir yazmışsın ki düz anlaşılmıyor yani Yorumla Soran +1 yıl @burak3006 yanımda acı biber taşymrm tatlım yaaa tkma yrrak taşıyorum Yorumla burak3006 +1 yıl Neden minibüste fantazimi yapıyorsun takmayla😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @burak3006 açık alanda olur mu hiç öyle şey sevgilim için o Yorumla burak3006 +1 yıl Bi sexmi sevgilin😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @burak3006 hayır leziz biz Yorumla
asdasdasj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her yer boşken ayakta duran kişi, evet o benim. d 1 5 Yorumla Soran +1 yıl aga be :((( dostum koş otur ya Yorumla asdasdasj +1 yıl Sanki oturunca insanlar bana aptal, yer gözleyen biriymiş gibi bakıcak hissi geliyor :d Yorumla Soran +1 yıl aa bunda ne var ki koltuklar oturalım diye Yorumla asdasdasj +1 yıl işte, beyin, neler yaptırıyor insana. d Yorumla Soran +1 yıl çok katılıyorum bazen beynimi dağıtmak istiyorum bu sebeple Yorumla
Cagixx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Herkes sen gibi insan gerginliğe gerek yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl dimi ya ama offff cok can sıkıcı canım sıkılıyor Yorumla
Nothingmatter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl neden minibüs peki 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum gerçekten ama bindiğim zamanda hoşuma gidiyor offf bilmiyorum Yorumla Nothingmatter +1 yıl minibüse binmek nasıl hoşuna gidebiliyor QJQKWKWKWKJW Yorumla Soran +1 yıl şeyyy sabahları çok boş oluyor bide erkek kesmek güzel oluyor felan Yorumla Soran +1 yıl genelde kız kesiyorum tabi of bir zorlukda bu erkek mi kessem kız mı kessem karar veremiyorum Yorumla Nothingmatter +1 yıl jxjskskwkwkdkd Yorumla Nothingmatter +1 yıl erkeklerden devam et Yorumla Soran +1 yıl neden erkek peki? Yorumla Nothingmatter +1 yıl heteroyum çünkü mq Yorumla Soran +1 yıl olabilir bebegim bende heteroyum Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Benide öyle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok kötü dimi ya sen nasıl dayanıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl of nasıl dayanıon? Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Evet ya çok kötü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de pek binmek istemiyorum. Çünkü minübüslerde mesafe kavramı yok. İnsanlar birbirine çok yakın
öyle malesef ama işte büyük şehir napalım
Metro ve otobüsler biraz daha geniş. Genelde onları tercih ediyorum
uzun mesafe değil?
Uzun mesafe değilse yürümeyi tercih edebilirsin. Hem de sağlık yaşam için yürümek iyidir
yürürsem 2 saat minibüsle 10 dakika bayır çok
Anladım. O zaman pek alternatif kalmıyor. Kolonya spreyi bulundur yanında
çok mu sürten oluyor sana
😂😂😂😂
Yok be sürten değil benim doğamda var bu insanların nefes alışı beni rahatsız ediyor
@burak3006 burakcım biçısım komik bir şey mi var?
Yazdığı yoruma güldüm tatlım gece gece güldürdü☺️☺️☺️
@burak3006 napim
@burak3006 kanka ben ciddi sordum la fesatlık olarak değil valla :d
Bişi yapma san bişimi dedim güldüm sadece ☺️☺️☺️
fesat anlayan yok zaten okkkkkkk haaaah
@burak3006 ay tatlım mı dedin
Ne biliyim ya sapır saçma sorular var yorumlar var seninkide öylesine zannettim ☺️☺️☺️ enerji veren karışım tarifi sormuş kız erkek tuvalet suyu yazmış vsv vs 😂😂😂
fesat anlayan burak arkadaş oldu zaten ben sana bişey demedim soran kişi
Demedim say tatlım filan acı biber gergin yay
aga sende öyle bir yazmışsın ki düz anlaşılmıyor yani
@burak3006 yanımda acı biber taşymrm tatlım yaaa tkma yrrak taşıyorum
Neden minibüste fantazimi yapıyorsun takmayla😂😂😂
@burak3006 açık alanda olur mu hiç öyle şey sevgilim için o
Bi sexmi sevgilin😂😂
@burak3006 hayır leziz biz
Her yer boşken ayakta duran kişi, evet o benim. d
aga be :((( dostum koş otur ya
Sanki oturunca insanlar bana aptal, yer gözleyen biriymiş gibi bakıcak hissi geliyor :d
aa bunda ne var ki koltuklar oturalım diye
işte, beyin, neler yaptırıyor insana. d
çok katılıyorum bazen beynimi dağıtmak istiyorum bu sebeple
Herkes sen gibi insan gerginliğe gerek yok
dimi ya ama offff cok can sıkıcı canım sıkılıyor
neden minibüs peki
Bilmiyorum gerçekten ama bindiğim zamanda hoşuma gidiyor offf bilmiyorum
minibüse binmek nasıl hoşuna gidebiliyor QJQKWKWKWKJW
şeyyy sabahları çok boş oluyor bide erkek kesmek güzel oluyor felan
genelde kız kesiyorum tabi of bir zorlukda bu erkek mi kessem kız mı kessem karar veremiyorum
jxjskskwkwkdkd
erkeklerden devam et
neden erkek peki?
heteroyum çünkü mq
olabilir bebegim bende heteroyum
Benide öyle
Çok kötü dimi ya sen nasıl dayanıyorsun?
of nasıl dayanıon?
Evet ya çok kötü