Cioo🍀🦇 Z kuşağı (1997–2012) neden her konuda eleştiriliyor veya yaptıkları güzel şeyler yerine sadece yermek için dile getiriliyor?🍀🦇Sanki ülkeyi bu hale Z kuşağı getirmiş gibi davranan bir kitle var. Bu konuda sizlerin düşüncesi neler?
Olá!🌵 Maalesef binlerce yıldır eski nesiller hep gençleri kötülemektedir. Hiç değişmemiş. Bir zamanlar aptal olan çocukların ergenlikte yaşlı geleneklerini umursamayıp kendilerine göre takılmaları morukların zoruna gidiyor.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂işin komik yanı z kuşağı olduğunu kabul etmeyen ve hiç bir başarısı olmamasına karşıt z kuşağını yerenler.
Bir başarıları olmadan başkalarını eleştiren kişilerin dediklerini pek dikkate almıyorum. Çünkü yapmak ile konuşmak arasında dağlar kadar fark var. Zaten Z kuşağı 2000 sonrası bildiğim kadarıyla. Onlarda daha 21 yaşında, bu yaşta nr yapılır ki? İleriye dönük 5-10 yıl içinde düzelme olmaz ise fıs oldukları ortaya çıkar. Ama böyle yaparak iyice kutuplaşmaya sebep oluyorlar. Birisi doğum tarihini bilip karakterin hakkında yorum yapsa insan şaşırır.
Z kuşağının olumlu ve olumsuz yönlerini Oğuzhan uğur gayet net ve açıklayıcı bir şekilde anlatıyor yıllardır beri takip ederim şarkıcılık dönemlerinden hep mantıklı ve ileri görüşlü konuşmuştur onun söyleşisini izlemeni tavsiye ederim sana Okan Bayülgen'in nokta adlı programına konuk oldu zamanında ordan bakabilirsin dilersen buraya.
Biz eskiden boyle miydik? Diyerek başlayan ucu bucağı olmayan hakaretler sıralayan bir teyze ile birebir konuştuk, devamında çocuklari eğitmenin dayaktan geçtiğini savunuyordu ben sadece dinlemekle yetindim ne denir ki yanlış bilinen çoğu şeyi z kuşağı kategorisinde bulunan genç çocuk kesimler dile getirince onlar saygısızlık olarak yaftaliyor. Ben sadece eski nesillerin yerini almaya bekleyen garip bir z kuşağıyim sıramı bekliyorum herseyin doğrusunu dile getirmek için.
Z kuşağı, bütün bu sistemi yıkacak olan kuşaktır. Ezberleri bozacak olan. O tiktokta g_ötünü orasını açanlar değil, saçma saçma hareketler yapanlar hiç değil, bunlara tabii ki erkekler de dahil yanlş anlaşılmasın.
Ben z kuşağıyım ve önceki kuşakları bu kadar kör oldukları için kınıyorum
beyinsizler işte 2 tiktok videosu görüp tüm Z kuşagını tiktok kullanıcısı falan sanıyolar. bu ülke yıllarca düzelmedi ayrıca bunu diyenlerin ülkeye katkısı olmadı boş geldi boş gidiyor yinede Z kuşağı eleştirme peşinde