Arkadaşlarımın benden nefret etmesini sağlamak istiyorum?

Olay şu : WhatsApp ta falan çok güzel sohbet ediyoruz okula gelince beni satıyorlar sadece ihtiyaçları olduğu zaman yanıma gelip sen onlardan farklısın onlar geçici arkadaş seni çok seviyoruz falan diyorlar ama ne zaman başka kızlar gelse ben konuşsam bile dinlemeyip lafımı keserler adlarını söylerim Hey... diye takmazlar beni kullanıyorlar mi? Anlamıyorum bazen gelip öyle güzel şeyler söylüyorlar ki gözleri çok samimi bende önceki yaptıklarını unutveriyorum. KAZIKLANMA OLAYI İSE ŞU: proje ödevini sordum bu 2 kız güya çok yakınız bana yanlış ödevi söylemişler okula gelince baktım ödev bu değilmiş sordum bana neden böyle dediniz ah biz sana haber vermeyi unuttuk dediler imalı imalı kendileri ödevin doğrusunu yapmış sabaha kadar çalışmıştım sabaha doğru bile mesajlaştık nasıl unutmuş olabilirler ki? Onların benden açık açık nefret etmesini istiyorum. Savaş açacağım çünkü hayatım baya sıkıcı normal gidiyor hem zaten kötüler bence hakkettiler yeter artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Yanıtlarını için çok teşekkürler artık daha güçlü bir... görecekler yavaş yavaş sevdikleri çocuk ve başarıları dahil hepsini ellerinden alacağım 1 sene boyunca beni zehirledi manyaklar şimdi gözüm açıldı beni resmen çökertmişler pislikler, Bomba gibiyim Sevdikleri çocuklar dahil arkileri dahil hepsini alacağım Bekleyin beni
Arkadaşlarımın benden nefret etmesini sağlamak istiyorum?