meymun topraktan mı yaratıldı
Maymundan mı geldin topraktan mı?
meymun topraktan mı yaratıldı
Bonibo maymunlarıni duyduysan eğer bu soru cevaplandı insan oğlu maymundan gelmiştir bonibo maymunları 2 milyon yıl önce evrimlesmeye başlamıştır bugün birbirlerine isimle hitap el haraketleri çeşitli alet yapabilme kabiliyetine sahipler günümü insanı ise 5 milyon yıl önce evrimleşmiş tir yani bizlerin nasıl geliştiğine dair somut örnek zaten var
@IoVoI https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Bonobo
Buyur oku öğren
kanıt diyor sanki islamın doğru din olduğuna kanıt var da :D
@BaranDilbahar isimli at gözlüğü takan cahil arkadaş ben müslüman değilim git islamafobini başka yerde yaşa, beyni olan herkes birşey görüp duyduğunda teyit etmek için kanıt ister. Koyun gibi yaşamayı bırakın. Babanız gece uykunuzu böldü diye islama düşman olucağınıza bilime yönelerek islamdan uzaklaşın.
@thenadluck bro okudumda varsayım olarak geçiyor oradaki yazılar, bitane uzman görüşünüde yazmışlar oraya “Hayvanbilimci Frans B. M. de Waal, insanoğlunun geçmişini anlamak için şempanzeler, bonobolar ve insanın içinde bulunduğu üçlünün araştırılmasının temel olacağını söylemiştir.”
Yani öneri burdan yola çıkarsak ilerleriz gibi.
@BaranDilbahar sevgili cahil arkadaş kendini bi yerden haklı konuma getirmek için işid, PKK ya da başka bktan örgüt adı sayman seni haklı çıkarmaz kendini rezil ediyorsun şu an. Ben sana müslüman değilim diyorum sen bana “o dindekiler şöyle böyle yaptı” diyorsun. Bırak bu yobaz kafayı 21. yy dayız haberin var mı. Ayrıca hristiyanların öldürdüğü insan sayısı müslümanların öldürdüğü sayıdan her zaman fazladır. Eğer gerçekten insan hayatına önem veren biriysen birazda bu dan bahset.
😂😂😂😂 şu an hakaret eden sensin ama ben değilim, ben senin cahilce beni tanımadan yaptığın ihtama karşılık verdim arada fark var. Sende bir islama fobi var ve sen bunu sadece kendi keyfin için belirtme çabasındasın kimse sana bu yüzden madalya takmayacak seni başarılı bulmayacak sadece dalga konusu olacaksık hepsi bu. Müslüman ya da başka din ya da farklı ülkede yaşayan etkin kökeni farklı biri olsam dahi hangi dine ya etnik kökene sahip insanlara karşı yapılan ırkçılığa karşı çıkar ses çıkarırım. Sen ve senin gibi insanların dinleri yüzünden düşmanlık yapanların işidden farkı yok aynı yolun yolcususunuz sadece.

çokmik
Cevap
12Cevap
Bilmiyorum. Belki de daha ustun varliklar başka bir gezegenden getirdi bizi dünyaya.
başka dünyaların kobay faresi biziz belki
🤷♂️🤷♂️🤷♂️

sence?
Maymundan geldiğimizi kim söyledi? Maymunlarla aynı atalara sahibiz onlardan geldiğimiz falan yok
o aynı ata insan mıydı?
Bonobo maymunlarini oku bu soruların cevaplanacak
Onemli olan nerden geldiğin değil nasil gidecegin... Hadi eyw
maymundan çünkü uyduruk masallara değil bilime inanıyorum
Bonobo maymunlari ile kanıtlandı bu zaten din kitaplarının da eski maya yaZıtlarından esinlendiği çıktı ortaya
Maymun topraktan geldi
sen kromagnon babamıza laf mı ettin?
Amkzmxjdmxj
hiç bir yerden )))
Anam doğurdu valla.
Meymun dan
ne bilim
Toprak
en azından toprak olacağız
Soruya bak
beğenemedin mi cınım
vücut geliştirmekten beynini geliştirecek zamanı olmamış :D
hayvan pisliğinden gelmekten iyidir :) o toprağa binlerce hayvan dışkı yapıyor
binlerce bilim adamı hepsi yanlış tek doğru sensin tabi tabi kesin öyledir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?