İkimiz de çalışıyoruz. Ailesinin durumu da öyle aman aman değil, nişana gelirken şunu alalım mı şöyle set ister misin vs dediler istemedim, para takıldı. Oğlu evlenecek diye kimse borca girmesin, benim de ailemin durumu çok iyi değil o yüzden bilirim neler çekeceklerini. Düğün için konuşuluyor zaten ailesi az uz biriktirmişler yeter dedim daha da istemedim neyse. Bu altınların ne bileyim alınacak şeylerin anlamı evlenen çifte yardım etmek değil mi? Bizim yardıma ihtiyacımız yok ikimizin de geliri var eşyalarımız hazır altın beni rahatlatacak onları zora sokacak, gerek görmüyorum. Arkadaşlarım değerin kalmamıştır artık seni ucuz biri olarak görürler deyip duruyorlar. Haklılar mı ya olabilir mi böyle bir şey? İğrenç bir düşünce bana göre.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle insanlar aslında ailesinin dayattıkları fikir ve düşüncelerini, senin üzerinde de yapmaya çalışıyorlar.
Zaten takılan altınlar da borç ile alınacak oğlanın ailesi elini eteğini çekerse borcu ödemek yine sana kalacak.
Bir nevi kendi ayağına sıkacaksın işte yarım akılların bundan haberi yok.
Bu Nişanlılık dönemi aslında tamamen göz boyama evresi.
Altınlar alınır işte ne bilim kıza marka giysiler iç çamaşırları alınır evlenince de ben yaptım yapacağımı der kenara çekilirler.
Sen en mantıklısını yapmışsın enişte bey kıymetini bilirse zora girmeden evlenmiş olursunuz.
Sana tavsiyem ailede dahil olmak üzere akraba, arkadaş kimsenin dolduruşuna gelme.
Sen neyi doğru görüyorsan onu yap.
Mutluluklar dilerim...12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler güzel görüşün için. Katılıyorum dediklerine.
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında şu açıdan düşünürsen arkadaşın haklı gibi sen ne kadar kimseyi zora sokmak istememe niyetinde olsan da o insanlar sana değer vermez saygı duymaz. tamam çok iyi düşünmüşsün ama nasıl desem gün gelir seni bu kadar ince dusunceli oldiğuna pişman ederler. . Hiç görmedin duymadin mi fedakar insanlar ezilirken onlara taviz vermeyen önceliği kendi istekleri olan insanlar hep saygı görürler çevrelerinden. Saygı görmek istiyorsan bu kadar düşünceli olma ne demek istediğimi verdiğin değerin karşılığını alamadiginda anlarsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar bana onları zora düşürmek istemediklerim için saygı duymayacaklarsa keyifleri bilir. Kimseden saygı dilenmem, hak etmediğim bir şey yüzünden saygı görmeyeceksem de pişman olmam. :)
- +1 yıl
Böyle düşünüyorsan peki ne diyebilirim ki ama sormuşsun cevap arkadaşın hakli.
Soran+1 yılYok cevabınıza saygı duyuyorum like da verdim de yazdığınıza yorum yaptım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşların nasıl böyle bir şey söyler? Dehşete düştüm. Senin kadar düşünceli bir kız buldukları için değerinin daha çok artmış olması lazım. Ha bazıları kadir kıymet bilmez orası ayrı konu. Sonuç olarak nişanlının ailesinin nasıl insanlar olduklarını bilemem. Ama bu devirde düğün, mobilya takımları hepsi çok para. Evlenmek çok para. Bir de ailesinin durumu yokken inadına bir şeyler istemek çok mu iyi bir şey arkadaşlarının gözünde? Bence sen çok iyi yapmışsın. İkiniz çalışır alırsınız. Kimseye minnet duymamış olursunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılnişanda söylediler desem :) daha çok dehşete düşer miydin acaba? takı takmadıklarını görünce hemen köşeye çektiler.
Cevap sahibi+1 yılYuh ! Senin en mutlu günlerinden birinde nasıl yaparlar bunu? Gerçekten aklım mantığım almadı. İnsanları bu dönemde borca , krediye sokmak iyi bir şey mi? Bence arkadaş çevreni değiştirmelisin. Ve bana kalırsa eşinin ailesi sana bir şeyler verdiğinde daha çok değerin kayboluyor. Babaannem sadece bir araba almış evlenirken külüstür. Onunda sürekli baş köşesine oturmuş. Sonra da paraya sıkıştım diye zorla sattırmış. Yani en iyisi kimseye minnet duymadan kendi yoluna bakmak. Arkadaşlarında evlenirken kendilerine istesinler. Bakalım damat tarafı alacak mı? Alınca mutlu olunacak mı?
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. arkadaşların kafayı yemiş... yalnız şu da var ki.. siz ne isterseniz falan diyebilirdin bence.. illa hiç ama hiç bir şey istemiyorum demen şart değil.. veya şunu şunu isterim demen de şart değil.. özele bir isteğim yok, taktığımda bana yakışacağını düşündüğünüz sade ve zarif her hangi bir şey olabilir diyebilirdin.. ki nişanda madem demedin, düğünde böyle diyebilirsin hiç olmazsa. ama yok değerin kalmadı falan , bunlar tamamen saçmalık..
12 Yorumla
Soran+1 yılnişanlımla maddi konularda birbirimizden hiçbir şey saklamayız, biliyorum set alsalar zora gireceklerini. ondan istemedim. para takıldı zaten hani çok az bir para değil ama onları da zora sokmayacak bir para oldu
- +1 yıl
olsun.. kimsenin durumu harika değil. herkes zor durumda.. ama düğününde bari boynunda bir set gibi bir şey olsun.. ki bunu zaten erkek tarafı severek alır.. istemiyorum set veya altın da deme bence bu yüzden.. sade ve zarif bir şey olabilir , gösterişli kocaman bir şey istemiyorum de , bu yeterli.. şu an bir şey olmaz ama, yarın bir gün aileler arasında bir tartışma olur, biri çıkar der ki , düğünde bir tane altın bile takmadınız.. tatsızlık olur.. bu tip ince şeyleri de düşünmek lazım.. o yüzden , hani burma istiyorum şunu istiyorum bunu istiyorum de de demiyorum zaten. bari düğününde gelinliğinin üzerine takacağın bir zarif set alınabilir.. şöyle olur.. taşsız bir set aldırırsın, düğünden sonra da bozdurur ve bütçenize koyarsın bedelini yine.. taştsız dedim çünkü taşlı şeyleri geri alırken taşlarını söküp çöpe atarlar ve gramajdan düşerler direkt.. korkunç para kaybı olur.. hiç olmadı böyle de yapabilirsin.. aile oğlunu evlendiriyor. gelinlerine bir gerdanlık almaktan çekinmeyeceklerdir... tabi yine sen bilirsin. zorla değil..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir sey istemememistim ama nişan karsi taraftan atıldı. Ortada bir sorun da yoktu. Bende maasli, calisan kadınım. 1 yil sonra yine benimde tanidigim bir kizla evlendi eski nişanlım. Kızın kolunda boynunda altinlar doluydu. Kız calisan kiz da degildi. Atanamamis sanırım. Yani bazen boyleleri yaraniyor. Bazilarini borc harc içine sokacaksın ki yaranasın ondan oyle demistir arkadaşların. Aman siz mutluysaniz önemi yok. Bazen senin benim gibi düşünenler yaranamıyor işte benim basima geldigi gibi. Insallah siz mutlu olursunuz. eniste senin kiymetini bilsin, deger versin, birbirinizin gulen yüzünü soldurmayin yeter.
21 Yorumla
Soran+1 yılaa çok üzüldüm ya :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam aksine senin gibi insan baş tacıdır. Vuslatını ve evliliğini zora sokacak mali harcamalardan kaçınıyorsun. E şimdiden çok borca girildiğinde bu evliliğinize de yansıyacak. Hesabını biliyirsun. Kendini ve sevdiğini üzmüyorsun. Bu yüzden kendini değerli hissetmelisin. Arkadaşlarını da dinleme sen. Onlar koca değil söğüşleyecek, kanını emecek keriz arıyorlar kendine. Onların niyeti belli. E senin niyetin ise vuslata ermek, sevdiğin insana kavuşmak ve bir yola baş koymak. O zaman o paragöz arkadaşlarını dinleme. Altınla inciyle para istemeyle kıymetli olunsaydı o arkadaşların çoktan olurdu. E demekki olmiyormuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın
Şahsi fikrim arkadaşlar konusunda acil sekilde revizeye gitmeniz gerek.. Insanin iliskideki "ucuz biri gibi görünme" kriterini istenilen sete takiya tukuya göre değerlendirmekte ne bileyim... 🙄 Sizi de ayrica tebrik ederim hayirlisi olsun şimdiden, ince düşünceniz gibi ince düşünülmenizi dilerim..
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledikleri yer de nişanımdı, ben de düşünüyorum revizeyi :D Çok teşekkürler :)
+1 yılbıldıgını yap dınleme kımseyı dogru olanı yapıyorsun dugune derneye mıletı eglendırıcrgınıze eşinle güzel tatıl yap, evınızın eksıklerını alın. bırıktırın ev alın araba alın yarın öburgun cocugunuz olur ona bırıktırın. mıletı eglendırmeye gerek yok
23 Yorumla- +1 yıl
haayırlısı olsun sizin için bolbol mutluluklar💝
Soran+1 yılkesinlikle
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılArkadaşlarınızın evleneceği adamlara yazık, siz onlara uymayın. Karşınızdakileri insan yerine koymuşsunuz, bencillik yapmamışsınız. Allah sizi bir ömür boyu mutlu etsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, amin :)
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğinizde rahat ve huzurluu olacaksan gerisinin bir önemi yook.. Ailesi zora girseydi ister istemez sizede yansırdı bu durum..
İyi yapmışsınız, arkadaşlarını boşveer..
Mutluluklarr 🌸 🧿😇11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle. çok teşekkürler :)
Arkadaşların kendileri için bir değer biçip başlık parası ister gibi birşey istediyse onların sorunu, ucuzluk da ne ilgisi var bunun? Hem çocuğa harç borç bir şeyler aldırırsan zaten onları almak için maddi olarak içeri girecek ve siz evlendikten sonra sahip olduğu borçları ödemek için yine o altınları bozdurmak zorunda kalacaksınız.
10 YorumlaSakın arkadaşlarına bakma. Kendileri isterde yapılmaz. Değerin kalmadı olayı bence saçma aksine değerlenmişsindir 🤗 Seni doldurmalarına izin verme.
41 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
Kesinlikle haklı değil arkadaşların. Sen hem kalbinle hem mantığınla düşünerek doğru bir karar vermişsin. Arkadaşların fazla uyanık. İkinizin de geliri varsa karşı taraflardan bir şey istemeye veya beklemeye gerek yok. Ama onlar da çok zenginlere kabul edebilirsin. Sen çok mantıklı düşünmüşsün
23 Yorumla
Soran+1 yılyani aynen benim ailem zengin olsa benimki versin onunkiler zenginse onunki versin. ortada herhangi bir zenginlik yokken ne diye kilo kilo altın isteyeyim
Soran+1 yılamin çok teşekkürler :)
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer verecek olan her şekilde verir, vermeyen karaktersiz çıkarsa da bunları istesen de alsan da, istemesen de birsey farketmez...
31 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru diyorsunuz
Değerini altınla mı ölçmeleri gerekiyormuş? Ne kadar anlayışlı, ince düşünceli biriymişsin ki hakkın olanı bile istememişsin. Senin yerinde başka biri olsaydı sömürürdü o aileyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle alttan alırsam zayıf görürlermiş beni :)
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yolundan şaşma, gayet güzel düşünmüşsun yuva kuruyorsunuz ticaret yapmiyorsunuz. Ömür boyu mutluluklar insallah 🌺
21 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
yeni bir arkadas cevresi edinmenin vakti gelmis de gecmis bile. umarim arkadaslik adli kavrami bu sahislarla ogrenmemissindir.
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılSenin gibi insanlar nadir olur. En azından insan halinden anlıyorsun. En doğrusunu yapmışsın. Onlar gibi bir tanıdığım yüksek uçuyordu alçak düştü. Sen kimseye bakma nasılsan öyle devam et lüzumsuz harcamalar krizlere sebep olmasın.
00 YorumlaYok ya fesatça bir düşünce resmen ne güzel anlayışlı davranmışsınız
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Ne alaka g.ötlerinden olur olmadık ne yapmaya çalışıyorlar onlara neymiş yani ağzı olan konuşuyor ben olsam kürekle vururum ağızlarına sen en iyisini yapmışsın adam insan olmayan anlayamaz sadece konuşur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNr alaka ya duyduğum en saçma sözlerden biri !
Sen bisey istemedin diye değersiz mi olmuş oluyorsun yani12 Yorumla
Soran+1 yılöyleymiş
- +1 yıl
Saçmalamış arkadaşların takma bence
+1 yılMaalesef böyle düşünen kalmadı bazı erkek tarafı durumu olmasa bile bu gelin saf diyor biz borç eder düğünden sonra geri iade ederdik diyor sorf elalem laf etmwsin diye sen ortada suçlu oluyorsun iyi niyet artık kimse tarafından umursanmıyor ve sırf bu yüzden de şmdi altın takmaktan nefret eden kızlar bile altın çok istiyo sırf bu onları gözü açık görsünler diyeymiş
10 Yorumla
+1 yılTokgozlu olmak bu. Tabiki gelin olarak Bikac güzel hatıra kalmalı bugünlerden sana ama ailesinin durumu çok iyi değilse olgunca düşünmüşsün. Sen başkalarına bakma hele hemcinslerine..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. O nişanlının yapısıyla alakalıdır ama sanmam. Benim karşımdaki benden bişey istemedikçe ben ona herşeyin en iyisini yapmaya çalışırım. Yani kıymetini bilmesi lazım
10 Yorumla
+1 yıl17. yy dan kalma arkadaslarini birak bence, boyle dusunen salaklar yuzunden insanlar evlenemiyor. Millet kilisede bir dua ile evleniyir bitiyor biz yapsak gerici oluruz. Zaten ekonomi kotu sen kral kizsin gercekten ama eșien bir beși bir yerde yaptir kenarda dursun ailesinden degil tabi ondan iste 😆
10 Yorumla
+1 yılElalem ucuz kadın demesin diye nişanlından düğün, bol bol mücevher istemenin alemi yok doğrusunu yapmışsın 🙂👍🏻
20 YorumlaArkadaşların kendileri evlenirken istesinler kilolarca altın kimsenin hayatına karismasina izin verme.
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D istesinler valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok arkadasların fesatlığına öyle diyordur. İmam nikahı oldu mu?
16 Yorumla
Soran+1 yılnişanlıyız daha, imam ya da resmi nikah olmadı
Cevap sahibi+1 yılİmam nikahında mehiri yüksek tut. Ne diyeceksin belli mi mehir?
Cevap sahibi+1 yılMehir istersin yani
Soran+1 yılhiç düşünmedim ki :/
Cevap sahibi+1 yılBaban ne düşünüyor bu konuda ya da büyükler, bilgin var mı?
Cevap sahibi+1 yılMehirini 500 cumhuriyet altınından başlatsınlar. Max 450 ye insinler. (benden sana tavsiye)
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Biraz haklı olabilirler paragöz kadınlar değere biniyor genelde😃
20 YorumlaDüşünceli olduğun için mi değerin kalmayacakmış. Saçmalamışlar hiç umrunda bile olmasın
32 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar alttan alırsam beni kolay görürlermiş :D
+1 yılaksine sana gayet olumlu bakıyorlardır arkadaşların karşı tarafa yük olmayı marifet sanıyor galiba
19 Yorumla- +1 yıl
@craxygal evet deku teşekkürler :D
- +1 yıl
tipine bakınca çok pis yaoi vibesi aldım doğru mu düşünüyorum ekrjngıouerg
- +1 yıl
@craxygal hayır değilim ama mha fanıda değilim sadece fotoğraf çok hoşuma gidiyor
- +1 yıl
@craxygal evet ppdeki karakterin tipi için demiştim yaoi yuri okuyanları garipsemiyorum arada yuri okuduğum oluyor kız arkadaşımda yaoi okuyor sonuçta çizim kimin gözüne ne güzel geliyorsa okur :d
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kaynana olsam böyle gelini başım üstünde olur yeri. Sende onlara de. Kalitem para ile ölçülemeyecek kadar yüksek.
10 YorumlaBen bildiğim sadece ticari malzemelerin bir parasal değeri vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Sen nişanlını seviyorsan oda sana değer veriyorsa para pulun değeri yok herşey giderde tek sevdiklerin kalır. Altını pusatı boşver. Sen haklısın arkadaşların biraz saçmalamış
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. sen mukemmel bi insansin bence arkadaslarini salla
33 Yorumla
Soran+1 yılya teşekkür ederim ama değilim, mantıklısının bu olduğunu düşündüm sadece
Soran+1 yılkendileri sordu ya nişana geldiler, baktılar bi şey takılmıyor hemen sıkıştırdılar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSacmalama insan değeri ne zamandır altinla ölcülmüs o arkadaslarinin paragozlulugu
31 Yorumla
Soran+1 yılValla ne bileyim öyle bi doldurmaya çalışıyorlar ki aklın durur
+1 yılSiz mutlu olduktan sonra diğer şeyleri
Şeyleri abartmamak gerek zaten bu devirde geçinmek zor bence sen doğru olanı yapmışsın diğer insanların söylediklerine aldırma10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhaklilar bu kadar bisey istememek seni basitlestirir
14 Yorumla
Soran+1 yılbasit dediğim şey onları zora sokuyor. demek ki herkese basit değil :)
Cevap sahibi+1 yılsen de araba istemicen sonucta ama bu kadar da demek ki gencsin bu yasta apartman hayati yasiyan insanlardan olcaksin hic biseye sahip olmadan 2 seneye de cocugun olur kusura bakma ama baskalarini dusunup kendini dusunmezsen sonun boyle olir
Cevap sahibi+1 yılben asla assagilamak icin demedim yanlis anlama sadece kendini dusunmemek seni bu hayata mahkum eder diyorum biraz gozunu ac bence..
Soran+1 yılBir şeye sahip olacaksam kendimin ve eşimin birikimleriyle olurum. Kendi evimde de annemin babamın malının üstüne konan biri olmadım, ne değişecek evlenince? Apartman hayatı yaşamakta ne var, çıktığınız kabuğu beğenmemek de komikmiş :)
+1 yılHaklılar. Biraz naz yap sen de.
11 Yorumla
Soran+1 yılniye ki? niye insanları zora sokayım naz kisvesi altında
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Arkadaslarin, kaşar pavyon kadını olmuşlar da haberleri yok. Sen uyma onlara. Namusunla yaşa.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarının zihniyeti tozlanmış
10 Yorumla
+1 yılarkadaslrn cok geri kafali konusuor sallama
10 Yorumla
+1 yılsenin kalbin guzel.. insallah cok mutlu olirsun
21 Yorumla
Soran+1 yılya çok teşekkür ederim, inşallah
Ben de senin gibi düşünüyorum gayette haklısın
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
en doğrusunu yapmışsın takma kimseyi
20 YorumlaSen isteme değer veriyorsa o alır zaten
10 Yorumla
+1 yılSen millete aldırma mutlu olmana bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklılar
10 Yorumla
+1 yılDeğiller
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok
10 Yorumla Haksızlar
10 Yorumla
+1 yılboş konuşmuşlar
10 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nişanlımdan hiçbir şey istemedim diye arkadaşlarım "değerin kalmadı" dedi. Haklılar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler