Selam, Ailenizden habersiz birşey yaptığınız da, söylemek ile tehdit eden birisine ne yaparsınız? Galiba bir açığını bulup aynı şekilde tehdit etmeye çalışırım. 😅 #mermaid
Ailenizden habersiz birşey yaptığınız da, söylemek ile tehdit eden birisine ne yaparsınız?
Önce bir akıl oyunu oynamaya çalışırım, mesela derim ki; senden önce aileme söyledim, senden duyacaklarına benden duysunlar istedim derim. Konu kapanır konu kapanmazsa ya aileme olan biteni anlatırım ya da aileme kendi istediklerimi anlatırım gerisini yalanlarım. Ve beni tedtid eden kişiyle görüşmem. Ya da kâr zarar hesabı yapar hakkında suç duyurusunda bulunurum.
Aileme anlatirim Hic çekinmeden Görsel deki pozuda aynen yaparım Hiç acimam Eğer bu şantaj vs gibi boyutlara gelirse avukat ile konuşur delil alacak durumlara bile getirir im Yakarim hiç acimam Umarım seni cinsellik vs konularında tehdit etmiyordur Ama zalimlige ve tehdite bir kere boyun eğer sen gerisi gelir
Selâm, güvenmediğim birinin yanında aileme anlatmayacağım bir şey yapmam, demem onun için böyle bir sorun yaşamam. Ha yaşadım gitsin söylesin sıkıntı yok.
Bir şey yapmaya gücüm yettiyse, sonuçlarına katlanmaya da gücüm vardır. Gitsin ve ne istiyorsa onu yapsın. Tabii sonuçlara katlanmak herkes için geçerli. 😄
Ona yapacaklarımı sonraya saklarım ama ilk olarak tehdit durumu ortadan kalksın diye gidip habersiz yaptığım şeyi aileme kendim söylerim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇🍀 Ailemden habersiz bir şey yapmam max sevgilidir. Ve bu tarz bir olayda mutlaka yanımda olurlar. Benzer bir olayda beni rahatsız eden kişiye dava açmayı düşünmüşlerdi beni suçlamak yerine.💎