Ben yüzüm konusunda çok hassasım. 😌 o yüzden yüz bakımına dair ürünleri kullanmayı seviyorum. 😂 annem ben kadın olduğum halde senin kadar bakımlı değilim dedi. 🙈 bakımlı erkek kadınların gözünde nasıl gözükür merak ettim. İşin cılkını çıkarmıyorum ama bakımıda yapmak gerek hani. 👍🏻😇 Kadından daha bakımlı bir erkek, kadınları korkutur mu?
Kadından daha bakımlı bir erkek, kadınları korkutur mu?
Aynen ben de sizin gibiyim ve annem de kız mısın da bakım yapiyorsun falan diyor 😄 hatta bu soruyu görürse görüş bırakır birazdan 😂 Cildimi bakınca daha iyi hissediyorum ve bence bakımlı olmak abartilmadigi sürece kadin ve erkek için gereken bir şey. Daha iyi görünmek varken neden kendimize bakmayalım ki..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bakımın cinsiyetle alakası yok ki? Bu son derece korkutucu bir düşünce yapısı.
Dostum sana birşey sorucam ben de yüz konusunda hassasım ama ürünlerle ilgili çok bilgim yok. Bir kaç ay önce yüzümde yağlanma ve buna bağlı olarak sürekli akıntılı sivilceler çıkmaya başladı. Hatta bir tanesinin yeri çukurlaştı bile. Ki bu çok üzücü...😑Yüzde yağlanma için ve sivilceler için neler yapıyorsun? Bir önerin var mı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çay ağacı serumu var. Biraz kokusu ağır ama sivilcelere çok iyi geliyor. Onu kullanabilirsin. Dr. tunanın serumu. Bir de garnier 3ü bir arada kremi var uygun fiyata. Onunla da peeling ve maske yapabilirsin. Ben ilisini kullanıyorum.
ya benim babam erkek kuaförüydü bi zamanlar ondan dolayımıdır yoksa başka mı bilmem ama ben askerde bile mesela kendime bakım kremleri maskesi vs kullanıyordum hatta 2 sene önce de epilasyona gittim.. kendime bakmak hoşuma gidiyor ve bu bence zaten olması gereken bi durum sadece kadınlara özgü birsey değildir..