Yani o korkanları böyle ciddiye alıp aa erkeklerde özgüvenli kadınlar falan korkuyor diye göğüs kabartmak sadece egoya ufak dokunuşlar ile yükseltmekten başka bir şey değildir medeni sohbet için teşekkürler sağolun.
Yanımda özgüveni yüksek bir kızın olmasın Beni daha çok gururlandırır yanımdaki insan ezik durursa ben de evdeyim diye ama yüreğimdeki insan özgüveni yüksek biriyse ise ben de özgüveni yüksek biriyimdir Konuya Bir de böyle bak cancağızım
Özgüveni düşük olan herkes özgüveni yüksek birisinden çekinir. Özgüven bana göre bilmekten gelir. Bildiğini sanmak cahil özgüveni, gerçekten okuyup bilmekse has özgüvenini beraberinde getirir bence. Neyi neden yaptığını bilen birisi, kimi korkutmaz ki? Neyi neden yaptıgını bilmeyen insan böyle insanların yanında kendini aptal gibi hissederler
Ben hiç özgüveni yüksek kadına denk gelmedim , ama özgüvenini yüksek zannedenlere çok denk geldim ego kibir abidesi kuyruğu dik bence çoğu erkekte böyle olduklarını bildikleri için yaklasmiyor sizde zannediyorsunuzki korkuyoruz 😄çok gülünç
Otobüs durağında kıza teklif etmiş bir insanım Elele benimle evlenir misin dedim ben nişanlıyım dedi direksiyon sınavından çıktım çok güzel bir kız beraber ehliyet aldık var mı dedim sevdiğim birisi kalbim dolu mudur boş mudur dolu benim kalbim dedi eyvallah dedik Bizler korkmayız pişman olmaktan sadece cesaret de yetmez bazen bir görürsün işte bu dersin ama olmaz ya kalbim paramparça otur sonra bir yerde görürsün sana bir bakış atar yanarsın bu sefer ama evlidir ne yaparsın
@nabercaniko özgüveni olan kadın karşısında ki insanın hayatına kişisel alanlarına saygı gösterir mütevazi olur ve yapıcıdır. Egolu kadın kendini çok güzel olduğunu dile getirerek kısjanıldığını dile getirir, kendini vazgeçilmez sanar ve kuyruğu hep dik tutar.
En İyi Cevaplar