Arkadaşlar sizce bu çocuk bana taciz mi etmiş oldu?

Yürüyordum işte arkamda benimle birlikte sınıftan çıkan bir çocuk vardı biraz daha yürümeye devam ettik sonra bir anda arkamda yürüyen çocuk hızlanmaya başladı en sonunda bana doğru yaklaştı ve tabiri caizse g*tümü avuçladı ama nasıl bir avuçlama resmen tırnakları battı en sevdiğim lacivert eşofmanımı yırttı o mal. Sonra da koşarak kaçtı. Neyse ki ortamda kimse olmadığı için kimse arkamdaki yırtığı kimse görmedi ama ya biri olsaydı o zaman kesin yerin dibine girerdim. Şimdi niye bağırmadın diyeceksiniz ama o an çok şaşırmıştım ne yapacağımı bilemedim tamamen tepkisizdim. İnternete yazdım biri niye popomuzu eller diye millet de taciz olabilir dedi. O çocuk beni taciz mi etti yani? Onunla aynı sınıftayım ne yapacağım ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar siz taciz olduğunu söylediniz ben de sizden aldığım cesaretle o çocuğun numarasını sınıftan bulup aradım naptığını sanıyorsun eşofmanı yırttın popom acıyor bunu yapma hakkın yok mutlu musun yaptığından seni şikayet ederim dedim o da bana "popon daha çoook acıyacak istediğin kadar şikayet et asla engel olamazsın poponu sıkmama eğer engel olursan bedelini ödersin" diyip kapattı bu çocuk manyak mı?
Arkadaşlar sizce bu çocuk bana taciz mi etmiş oldu?