Bu türk erkekleri bizim gibi yabanci kizlardan vazgecemiyor ya sizin kizlariniz killi kezban dogruya dogru simdi ben erkek olsam Türk kizi almam harbiden tripleri bile cekilmiyor kezbanlarin ajshshhs😂😂😂😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla dogru diyon bide efendileri sevmezler piclere taparlar ben yabanci kiz istiyorum insallah hayirli birine denk gelirim
Bencede kesinlikle
Haklı olduğun konular var coğrafya kaderdir diyorum
Yaniii demi ama
Evet İnternet sayesinde aptal egolu kızlar da türemeye başladı
sevende var evlende, dili dini ne olursa olsun insani değerleri yüksek olsun yeterli farklı kültürden insanalrda tandıdim gayette olumlu düşürüyorum hayatımda biride neden olmasın
İyi insanları herkez sever:)
Evet
Valla Türk kızlarını beğeniyoruz ama genelde yabancı kızları skmeyı daha çok seviyoruz daha kşar oluyorlarda 😂😂😂
Bence yanlis dusunuyorsun
Kimeee göreee neye göre demişler güzelim
Türk kizlari cok kavgaci dirdirci nasil cekiyorsunuz
İstisna onlar güzelim
Ama ayip oluyor bence yabanci kizlari skyrz felan bence kiz kizdir
Ahahahaha Türk kızlarını da skyorus insan insanı skr ama alınma 😂😂😂
Sizin kizlariniz alinma ama daha kasar oluyor evli adamlara konusuyorlar
Hahahaha tatilde çok evli kadın gördüm kocası yanındayken göz kırpan yavşayan otelde kendi odasından çıkıp diğer odaya giren dediğim gibi yapanlar istisna
türklere kavgacı dırdırcı dedikten sonra durduk yere türk kızlarına saldırman?
pick me🤮
Eyvah yabancı İLE Türk kavgası kim döver acaba 😂😂
Yoruma kezban geldi 😂😂😂😂
Eyvallah eyvallah hadi girin birbirinize 😂😂 Türk kızına bastım parayı döver gibi 😂😂
hemcinslerime durduk yere saldırmıyorum en azından ırkçı da değilim kezban kim belli oluyor :))
Türkler 5 para etmezsiniz en nefret ettigim millet biz rumlar size az yapmadik 😂😂😂😂😂
umarım bir gün bu ırkçı düşüncerinden ve tabularından kurtulup iyileşirsin ne diyeyim
Siz milleti zorla irkci yapiyorsunuz Türkiyede kaldik kac sene zorla ne mutlu turkumy dayatiyorsunuz kimse demek zorunda değil bi kere kim irkci belli
Ski yiyince ötle demiyorsunuz ama siz türkler skmeyı biliyorsunuz diyorsun
Kudur xffgg😂😂😂😂
Kuduran sensin
ben kimseyi zorla ırkçı yapmıyorum ama sen bu paylaşımınla bana da laf atıyorsun.
türkiyede ne yaşadın bilmiyorum ama bunların hiçbirinden ben ya da başka olaylarla alakasız bir türk sorumlu değil sorunun kiminleyse ona saldır genelleme yapma.
her milletin kendine ait bir marşı var ve türkiye devleti vatandaşı olduğumuz için mutluluğumuzu dile getirmemizde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum eğer mutlu değilsen de vatandaşı olmazsın olur biter kimseyi zorlamıyorlar.
Türkiye türklerin bile değil orta asya kirmalari 😂😂😂😂
En azından soyumuz belli senin gibi soysuz değiliz 😂
Benim annem rummmm babam türk babamdan nefret ediyorum oda bana zorla tûrküm dedirtiyir nefret ediyorum siz türklerden
Anan bile Türk yragını sevmiş sen düşün işre 😂😂
Sizi bu yuzden sevmiyor tum dunyaaaa
Ananızı sktığomız için mi 😂😂
Anneme hep kiziyorum Türkle neden evlendin die diyir asik oldum lan bu tûrklerde ne var ya
türklerin geçmişi çok eskiye dayanıyor yazmayı bilmediğin gibi tarih bilgin de yok sanırım.
neyse millet kavgası yapamayacağım seninle burada dinlemeye değer bir fikrin olursa tekrar konuşuruz.
Türkün tarihi beni ilgilendirmez barbar sizin atalariniz hep 😂😂😂😂😂
Iyyy igrensiniz siz tüklerre
biraz daha objektif kaynaklardan araştırmalısın bence.
Herkesin dinine diline burnunuzu sokuyorsunuz siz türkler
şu ana kadar kimsenin dinine tercihlerine burnumu sokmadım sokmam fark ettiysen de senin kışkırtıcı söylemlerine karşı saygımı korudum çünkü saygılı bir bireyim ne zaman insanları ırkına göre ayırmayı bırakırsın tahminen?
😔😔😔😔😔
sen nerelisin ki canım
Ben Rumum canim
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA ben de türklere sallayınca russun falan sandım göçmenim diye gezip türklere sallayanlardansındır allah bilir
Yok rus deilim has ve has Rumum almanya tarafi canim gocmende deilim
hmm anladim canim sen yine de cok sallama millete
Yok tatlim Türklere alerjim var sadece sevmiyorum ama insan olan Türklere lafim yok
ırkçısın yani
Hayir ama Türkler acimasiz bir millet sevmiyorum
yani ırkçısın
kavga var 😂
😂😂😂😂😂😂
mevzu çıkacak
Avsvsbbsbsb
Şu KS zeka imtihanıyla üye alsa keşke:
Ne alaka
Senin memleketin neresi?
Ben Rumum
Hmm tanımak isterdim bir Rum kızı